11

Анонимен

преди 12 години

А представяте ли си "А" група без изпадащи? Какво тото, какво чудо ще е.

10

Анонимен

преди 12 години

"Идеята на босовете е всеки клуб да получи право на участие, стига да покрие определени условия."А ми хилядите отбори от долните дивизии ако вземат да покрият условията? Какво става? По 16 мача на ден ли?

9

До 8

преди 12 години

Е,тогава ще му е много сложно на перуката-ти представяш ли си да няма баражи-любимото нещо на перука и ко.?Как ще опровергават алкохолните си сбирки през лятото?Тая нема да стане тука-баражи до откат,до Нова Година,пък напролет-каквото сабя и БФС покажат!

8

Читател

преди 12 години

Такова решение е само за Перуката: в А-група да няма изпадащи отбори и съставът на ръководството на БФС да не се променя поне 20 години! Лелее, кеф!

7

Читател

преди 12 години

Такова решение е само за Перуката: в А-група да няма изпадащи отбори и съставът на ръководството на БФС да се променя поне 20 години! Лелее, кеф!

6

A4o

преди 12 години

Еми да си го правят това в Америка! Много мразя да идват други и да налагат своя модел! Това се отнася и за мюсюлманите идващи да живеят в Европа! Като си тук - ще се съобразяваш с нашите правила!!!

5

gogo

преди 12 години

Стига де ,не ги убиждайте ,да не мислите че е лесно да си американец, А ! А по темата,никога в Англия ,родината на най-популярния спорт в света(футбол),най-играният(крикет) и най мъжкият (ръгби) няма да има чуждо мнение по отношение на първенства ,турнири и т.н. . Ето този пример,хамериканците си мислят че британците са прости,да така е прости са ,но няма да бъде тяхното защото мигновено първенството ще загуби интерес,МЛС си е за САЩ там да си го гледат простите евреи .

4

Томас

преди 12 години

поредната глупост, която слага пирон в ковчега на съвременния футбол - да не се дава шанс на нови отбори, които играят добре е пагубно, а разни *** да стоят несменяеми

3

botox

преди 12 години

Много ми е чудно какви са тея условия. Най-вероятно ще са някакви свързани с имуществен ценз - стадиони, брой продадени абонаментни карти, минимална стойност на селекцията. Това е пълен абсурд и убива спорта. Каква може да е мотивацията на хората. Вярно, че може да си ритат и на училищната площадка щом им се спортува, но целта е да можеш да постигаш някакви успехи, за да носиш радост и удовлетворение на себе си и привържениците си.

2

фергюсън

преди 12 години

ЗАЩОТО БОГАТИТЕ ИСКАТ ДА СТАВАТ ПО БОГАТИ ,НО В СВЕТАС Е ЗАФОРМЯ НЕЩО НЕВИЖДАНО, И ЩЕ ГИ ПОМЕТЕ КАТО ТОРНАДО!!!

1

Def

преди 12 години

Ми тъпите американци какво друго да измислят, а сетих се може да предложат мачовете да се играят с оная пъпешовидната топка за по голям интерес.