55

Анонимен

преди 12 години

Хайдеее! Почна се с голямото дране!

54

Анонимен

преди 12 години

За трети път пиша, през 98 г., когато се премеситх в сграда с ТЕЦ, не знаех какви ще са ми сметките за парно през 2011 г и ще плащам само за тръбичките по 100 лв на месец, като отоплението с климатик ми излиза 40 лв на месец. Искам като бял, свободен човек в 21 век да мога да се откажа от една *** за мен услуга. Много ли искам? Пак ще повторя, не искам да си продавам жилището, защото съм правил основен ремонт и обзавеждане и продажбата би била на загуба. Някой нещо смислено може ли да възрази

53

до 54

преди 12 години

Решението на проблема ви е - идете си на село! :)

52

Пешо

преди 12 години

Даже закъсняха обикновено го пускат при първия студен помисъл!Нищо де ние пък няма да го плащаме!!!

51

До 41

преди 12 години

:) Много констатации, много нещо...май наистина работите в "Топлофикация- София"ЕАД;) Я да попитам - колко градуса топлинна енергия подавате в абонатната станция , не представлява ли мини компютър с над 8 показателя уредчето, монтирано там и защо само служител на Топлото има право да влиза в абонатните станции, дали са стандартизирани според БДС тези уредчета и други алабалистики;)

50

хх

преди 12 години

Ъмм ... че то останаха ли балъци, отопляващи се с парно?

49

Анонимен

преди 12 години

Понеже недовиждам, пък очилата ми бяха далеч, прочетох "Топлофикация пусна порното в София"

48

Анонимен

преди 12 години

Са сам намислил да земем некои офис да спим у него че са по-изгодни от квартирите

47

Анонимен

преди 12 години

Я па сам под наем у софето бачкам за 350лв и плащам тръби дори и през летото па се оправям некак си е па нема да копам!

46

Анонимен

преди 12 години

Да мъкна дърва да бърша постоянно сажди,да давам по 700 лв. за три месеца и пак да мразна .а не мерси.Да живее топлофикация!

45

Анонимен

преди 12 години

Ползвам парно и съм доволна, плащам си без закъснения. Живях в къща е по лошо няма и ми излиза по скъпо,

44

Анонимен

преди 12 години

тия ниви чакат някой да ги обработи, да ги направи на ферми, така както е целия свят.----------------- Ниви няма. Вече ги изкупиха и уедриха. Край на залаганията.

43

1

преди 12 години

бърз фалит за тези крадци!

42

манго миризлив

преди 12 години

баси кефа ,тез суфиянци са добре

41

до 42

преди 12 години

Не работя в Топлофикация, ползвам парно и съм доволен, плащам си го почти винаги без закъснения.

40

до 40

преди 12 години

И като толкова не искате парно, махнете си го, съберете се съседите и решете. Ама трудно става, защото хитрите ви мозъчета се сещат, че без бабата от долния етаж да топли с парно ще се топлите с климатик... и с грейки в празничната вечер на Коледа.

39

до 40

преди 12 години

Напротив, имаш избор. Когато се местиш в сграда с ТЕЦ, знаеш, че ще имаш парно. Ама вие селяните искате да сте тарикати, всички съседи да топлят с парно, тръбите да ви подгряват, а вие да се перчите с климатик. Само да ви кажа, че ако ги няма през зимата тези тръби, ще ви стопли и климатика, ама не за 200-300 лева на месец, заедно с топлата вода, а за поне 100 лева отгоре... без топлата вода.

38

Анонимен

преди 12 години

Климатика никак не изсушава въздуха, когато отоплява. Не ми пука на тебе как ти е най-добре. Пука ми, че не мога да се откажа от някаква "услуга". Това наричам аз рекет! Нещо да възразиш?

37

Анонимен

преди 12 години

Скъпи селяни, разберете, че София не е това, което сте си представяли, докато сте растяли, София не е това, което дават по телевизията. Щом ви е скъпо парното - хайде обратно от там където сте. И не се оправдавайте, че нямало работа. Защото тия ниви чакат някой да ги обработи, да ги направи на ферми, така както е целия свят. Първо може да се наложи да копаете вие, после ще се развиете, ще станете шефове и други ще копаят вместо вас. Съгласете се, че да копаеш е по-добре от това да живееш на квартира в София, да работиш за 400 лева и да си мислиш, че си постигнал нещо велико.

36

Анонимен

преди 12 години

и далаверата започна