737

NQMA KKAK.

преди 12 години

OT TAZI KONTRABANDA DETO LIPSVAT V BUDJETA 2 MILIARDA SE PLA6TA NA VSEKI SAMO I SAMO DA SE PI6E, 4E GERB 6TE SPE4ELI. NO NQMA DA STANE. HORATA ISKAT RABOTA, NORMALNO ZDRAVEOPAZVANE, DOBRO OBRAZOVANIE, SPOKOINO I INTELIGENTNO OB6TESTVO.KOI DA NI GO SUZDADE SEGA, BORISOV, CVETANOV ILI DQNKOV? TRUMATA SA TOLKOVA DALE4E OT INTELIGENTNOSTTA, OT TOVA DORI DA SE VSLU6VAT V PRIZIVITE NA NARODA, ZASLEPENI OT VLASTTA I PARITE. I ISKATE TEZI DA VI NAPRAVQT BUDE6TETO PO-NORNNALNO?NQMA KA DA STANE!!!

736

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев разсъждава много правилно, с него България ще стане едно по-добро място за живот!Гласувайте за царете на заменките - Кунева и Калфин - 8милиарда Евро глоба ни чака!Кунева - затварячката на АЕЦ, Защитничката на потребителите, които в България плащата сметките на съседа, загуби по трасето и ненормални телефониЛюбен Беров; Иван Костов и Надежда Михайлова; Симеон Сакскобургготски, Соломон Паси и Миглена Кунева. Лицата, на които страната ни дължи удоволствието да хлътне с милиарди.

735

Анонимен

преди 12 години

Аз не познавам нормален човек, който да "харесва герб" или комунисти. Не че има разлика.

734

Тони

преди 12 години

Първите трима не струват...Плевнелиев е безхарактерен, свенлив провинциалист.Калфин е дебела, скучна бабичка.Кунева е фалшива, безплътна измамничка.За това, аз ще гласувам за Светльо!

733

Анонимен

преди 12 години

Ох боже, заприлича на АСФАЛТО РИО от сапунената опера.

732

VoB

преди 12 години

По манипулирани избори не сме имали досега. ГЕРБ започнаха да ме отвращават с цялата си полицейщина, контрол над медиите и подкрепата за Цар Киро. Дори няма да споменавам икономическата и социална обстановка в страната. Нея може да я осети всеки, който не влиза в графата милионер. Но най-много ме дразни комбинацията от некадърност и самодоволство и то от зле свършена работа

731

Жик-Так

преди 12 години

"35% харесват Плевнелиев"Къде,? В Столипиново или Факултета??

730

boss

преди 12 години

Светла Петрова: bTV е подложена на нечовешки натиск, огромната част от медиите у нас са отвратителен и жалък слугинаж на властта.Работя в bTV от десет години, но през последната една година нещата се промениха драматично, призна пред БНР журналистката Светла Петрова, която доскоро бе част от екипа на bTV. По думите й частната телевизия е подложена на нечовешки натиск. Петрова е убедена, че преместването на публицистичното й предаване Сеизмограф в по-ранен час е станало под политически диктат. Според водещата огромната част от българските медии осъществяват отвратителен и жалък слугинаж на властта и това се вижда от темите, които се подбират. С поведението си медиите предават българското общество. Толкова жалък слугинаж, такива манипулации в полза на управляващите, такива грозни и гнусни поръчки за злепоставяне на журналисти, които са дръзнали да критикуват властта, не помня, заяви Петрова.Тя припомни, че преди няколко месеца премиерът Бойко Борисов спомена поименно в сутрешния блок на bTV предаванията, които го критикуват Шоуто на Слави, Сеизмограф и Отпечатъци с Мира Баджева. Малко по-късно Мира беше запратена в 8 часа в неделя, аз вече не съм в bTV, а за Шоуто на Слави има натиск да се отдаде изцяло на развлекателния жанр, коментира Петрова.В момента българските медии, особено частните, както и цялата българска държава се управляват чрез шантаж и чрез рекет, бе категорична Петрова. По думите й при частните медиите това става чрез собствениците, за които се търси начин на въздействие, тъй като те обикновено имат и друг бизнес и е лесно да бъдат рекетирани или облагодетелствани. Водещата посочи, че знае за случаи, в които са рекетирани и журналисти, и мениджъри. Тя заяви, че този натиск чрез икономически интереси е много по-ефективен от идеологическия натиск, характерен за периода преди 1989 г.Не мога да направя директна връзка между някакъв натиск на Красимир Гергов и това, което се случва в bTV, каза Светла Петрова. Тя обаче разкри, че откакто лидерката на Движение 21 Татяна Дончева определи пред БНР Гергов като правешки олигарх, се оказало, че тя е нежалана в bTV. Оказа се, че заради една такава лична квалификация към него Дончева е нежелан гост в bTV, заяви доскорошната водеща на Сеизмограф.Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика, каза още пред БНР Светла Петрова.Припомняме, че журналистката напуска bTV, след като от ръководството на телевизията поискаха да преместят публицистичното й предаване Сеизмограф в по-малко гледан часови пояс за сметка на развлекателното шоу Море от любов.

729

мечо пух

преди 12 години

до 759 Помним, помним.... всички неизпъннените обещания на Вожда.Помним, че преди две години в България имаше и дребен и среден бизнес.Помним, че и стандарта ни на живот беше по-висок.

728

You Tube

преди 12 години

Как Герб Раздават Пари - Buying elections in Bulgaria 16.10.2011 youtube/watch?v=g3LlYTDRXVYБез коментар

727

гладна

преди 12 години

Мечо Пух, направо ме развесели...И аз чакам да науча мястото.

726

мечо пух

преди 12 години

До 749 Мога ли сега да питам къде *** гладните, че и аз да отида???

725

Анонимен

преди 12 години

И сега какви са опциите? Как искате хората да гласуват? Гейове, актьори, нацита... Изпълнителната власт е Господари на ефира, политиката в България е шоубизнес

724

Жик-Так

преди 12 години

Проучването е направено по метода телефонно интервю. Тоест Цветанов дава на Мира Радева определени телефонни номера , а МБМД послушно прозвъняват. И въпреки това 18.2% заявяват, че не биха гласували. Показателно нали!!!

723

БОДО

преди 12 години

Истината, е че ГРОБ не стават за нищо, но е истина и, че няма за кого. Няма я новата кандидатура, която да ни убеди, че за 800 дни ще "оправи" България, няма го и новия Боко, който предизборно да ни обещае, че тиквите ще станат пъпеши, а мутрите доценти....въобще положението мамата си джаса и дупе да ни яко......в следващите години ще се борим за престиж да надминем икономиките на Конго и Судан и това е!

722

Шменти- капели

преди 12 години

Пак лъжат ,като за световното. Волен е втори с поне 15 %. На бад за една хилка. На орлов мост съм , в капанчето. Сивия

721

до 722

преди 12 години

...ти явно си или *** или неграмотен, разбрах за кой да НЕ гласувам, (щото крадели и грабели България) кажете за кой ДА гласувам, че не се сещам. Задавам много елементарен въпрос?

720

Анонимен

преди 12 години

Ако данните са верни излиза,че 40,1% от хората живееят добре или имат делавера с ГЕРБ.Ми то тогава ББ е прав,че сме добре.Щом толкова хора са готови да гласуват за тях.

719

Анонимен

преди 12 години

зА СЪЖАЛЕНИЕ гЕРБ ИЗПАДНА В ПОЛОЖЕНИЕТО НА кОСТОВ. Много по-добре е да не заиграват с разни подлизурковци като политолози (Оги Минчев преди хвалеше СДС сега ГЕРБ), социолози - Мира Янова (същото пребоядисване), други спецове - Антони Гълъбов и тн. Така те докараха Костов от "спечелени" избори даже при три фалшиви НДСВта с по 3% до 42% за НДСВ и 17% за Костов и на пресконференцията гледаше като у...н гълъб. За какво са им тия платени хрантутници?

718

Анонимен

преди 12 години

На последния лов отново се срещнахме с резачките. Масивът е буков на около 80 години и беше прореден зверски преди 6-8 години. Сега там се прави нова сеч - прореждане върху прореждането. Ето откъде другаря Миро ще намери пари да компенсира неувеличението на ловните ни билети. Ще опоска още една гора и готово. И ще произведе още няколко дървеномафиотски милионера. Пътя към горския ни ад е постлан с лъжи и добри намерения. Гора се изгражда за сто години а нашите разбойници я секат през пет-десет години. В кой учебник по дендрология и горско стопанство има подобни планове за сеч. Важно е да се пълнят продънените контрабандни дупки на бюджета. Пък след Миро и потоп.