495

Сърдита

преди 12 години

Поръчах си тениска още миналата сряда и все още нищо!

494

НОВО 20

преди 12 години

Знаете ли защо Светльо не е на диспута ?Ами щото е за мераклии а не за ПРЕЗИДЕНТИ за това не са го поканили.

493

radu

преди 12 години

greshka ,boiko vinagi e bil edin ot tqh!

492

гост

преди 12 години

В тая държава всеки разбира от политика и футбол!!!Е такива дървени философи като теб са ми любими!Не мога да разбера защо въобще има партии,като всички политици са еднакви!Всички искат да лапат парички,те толкова са се загрижили за народа,че драпат със зъби и нокти да се докопат до властта,да ни "оправят" отзад.Дали са ГЕРП,БСП или които и де,няма значение,всички се въртят в играта,най-вече децата на бившите партиини лидерио т БКП,които сега са в различни партии като герб,бсп,атака и там другит

491

SILENCE

преди 12 години

Витков,ако не се беше кандидатирал,щях да скъсам бюлетината за президент.А кмет на Софияси имам и задължително ще ходя до урната.Сега единствената скъсана бюлетина ще е за корум-петата тип "общински съветници"!

490

до Витков

преди 12 години

я раздуй тук, колко пари искат, за да участваш в диспута ? леле !!!тия печелят и от въздуха

489

ВИТКОВ

преди 12 години

След като вчера гледах предаването Референдум по БНТ, разбрах, че днес ще се състои диспут между кандидатите за президент на Република България и всички те били поканени. Зазвъняха ми познати, дали ще ходя. Казах им, да, разбира се. Оказа се обаче, не! Не можело. Водещата излъга като каза, че всички са поканени, защото аз лично не съм, а и премълча факта, че участието струва пари и по този начин с...е манипулира последващото мнение, че ако някой не присъства, значи не иска да се яви на дебат.

488

Анонимен

преди 12 години

Тоя ***, има+ се за забавен, се колебая дали е за лудницата, панделата или гроба.

487

Ще

преди 12 години

Ще стигнем под кривата круша.

486

Анонимен

преди 12 години

Абе айде решете в крайна сметка кой му плаща на Светльо :))) Герб ли, БСП ли, Доган ли, всички ги изредихте. Я се замислете, ако му плащаха да отклонява гласове, дали нямаше да е нон-стоп по медиите, дали нямаше да има бюджет за реклама? Колкото и да ви се иска да видите конспирации, такива няма.

485

Анонимен

преди 12 години

Ние в Пазарджик си имаме един такъв независим кмет който ще се окаже най-крадливия. Първия мандат независим , сега направил и партия и общинска листа и кандидати за селски кметове има... Това си местна бизнес партия... ПОЛИТИКА СЕ ПРАВИ ОТ ПАРТИИ ПО-ДОБРО НЕ Е ИЗМИСЛЕНО.

484

Анонимен

преди 12 години

Светослав Витков e *** на ГЕРБ , пуснат да обере протесния вот от ВМРО , РЗС , Атака

483

N:20 !!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Давай Светльо, ставай президент! Младите, мислещи хора сме с теб. Писна ни вече. Ако не се промени нещо съвсем скоро се махам от България!

482

Анонимен

преди 12 години

за 22 години във власта преминаха най долните и крадливи *** ,които са се раждали по тези места ,мисля ,че е време в политиката да влезе един неопетнен обикновен българин какъвто е Светльо Витков едно ,че ще внесе свежест в политиката ,ами и един голям процент гласуване за него ще е като кол в мазните лоени *** на олялата се политическа *** , давай Светльо ,даввай момче цялото ми семейство ще гласуваме с бюлетина номер 20 от нас 3 гласа само заради тебе ще идем до урните!

481

Само № 20!

преди 12 години

Ако Светльо спечели, печели цял народ. Ако загуби...няма какво да губи :) Както казва самият той: "...Имам нещо, което никой от останалите кандидати няма - НЕ МОГА ДА ЗАГУБЯ, ЗАЩОТО НЯМАМ КАКВО! НЕ МОГА ДА СЕ ВЪРНА, ЗАЩОТО НЯМАМ КЪДЕ! МОЖЕМ ДА СПЕЧЕЛИМ, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАМЕ! А има ли нещо по-силно от Вярата?"Давай, Светльо! С теб сме! Много сме! Силни сме!

480

Анонимен

преди 12 години

"Ще стигнем до под полите на Витоша"... Дааа,ще стигнете до под кривата круша...

479

Уморен

преди 12 години

"Вие готов ли сте за държавен глава? Ние сме готов."Aко не друго, то със Светльо поне ще е весело!

478

Анонимен

преди 12 години

До "Хипоминдил". Вие, уважаеми, сте нагледно потвърждение на теорията, че който няма сполучливо завършено поне средно образование и IQ под 60 не треа да му се дава право да гласува. Вие явно подържате герп. Те са уверенив победата си. Защо тогава вий се притеснявате дали този "***" ще "дръпне" гласове от толкова популярната, успешна и ненадмината, според Вас партия?Зарад спорта само да питам, можете ли да изредите 5 съществени (и смислени) разлики между герб, бкп и бсп? М?

477

mnogo na4eten 4ovek

преди 12 години

По повод коментар 472 който казва "Който гласува за Светльо Витков значи гласува за БСП". Мили хора, които смятате да гласувате за БСП. Така и така е едно и също. Гласувайте за Светльо!

476

До 483

преди 12 години

На първия тур ще вземе обещаните му пари от Доган ага, оня с лошата миризма и после ще ги изкърка и това ще му остане от ролята, която му отреди Доганя, да бъде мюре на тия избори!