13

от 4 до 12

преди 12 години

То желанието не зависи от това колко е хубав човек , но шансовете за успех и реализация на желанията зависят от това колко си хубав ! Ти можеш да имаш желание да изневериш с много красив мъж ,но самата ти ако си грозноватичка няма как да накараш този красавец да ти го сложи ,освен да се примириш с нещо от твоята черга !Явно мислиш със *** си !

12

до 4

преди 12 години

Желанието на жената не зависи от това колко е хубава бе, льольо!

11

Анонимен

преди 12 години

FUSK THE ()

10

Анонимен

преди 12 години

Днеска сайта го е ударила жътата треска...само преместващо-подканящи "новини"

9

Жо

преди 12 години

Открива се кинофестивал с прожекция на премиерен филм. По средата филмът спира! Бойко срязал лентата!

8

!

преди 12 години

Тая поне да беше по-хубава.

7

хм

преди 12 години

В годината, в която се жени за Сам Мендес, човекът е имал за гърба си само 2 филма. 2, но какви - Американски прелести и Road to Perdition. Двата заедно имат 14 номинации за Оскар, 6 спечелени Оскара, 3 Златни глобуса и 8 Бафта награди. Той маааалко по-дъртичък от нея, ама както се казва: слага възглавницата на лицето и е*е. После нали ще има парички

6

white trash

преди 12 години

някой, който си е сменил името на "Нед Рокенрол" дали е добра партия, а? Дали е кисело, суперразглезено богаташче-наркоманче? НееееееТози и брак обещава страшна устойчивост, няма що. Но, момичето си знае цената - преди се е оженило за водещ режисьор, за да уреди ролите, сега като се разпаднаха нещата, просто урежда живота. Тоя така или иначе ще и изневери, ама ще му вземе половината парички. Лесна работа.

5

мим

преди 12 години

и какво от това?

4

до мъжете

преди 12 години

Ако имате такава красива жена като на снимката , трябва да сте ненормални да си въобразявате ,че няма да и се иска след някоя година да опита с друг мъж ,те гозничките искат ,пък кво остава за красивите!Просто тази жена за да остане години наред само с един х.... , трябва да е наказана от Бог! Затова не си заравяйте главите в пясъка ,така няма да избегнете проблема !Направете си живота рай ,поговорете съвсем спокойно с жена си ,намерете си подобно семейство /подобни семейства/ и се забавлявайте!

3

звездите също

преди 12 години

живеят с предразсъдъци втълпени им от"умните и имащите морал хора"!Мисля,че до развод са стигнали не ,че не се разбират и не се обичат вече , а поради простата нужда от разнообразие!Ако пък продължаваха да си изневеряват,не е хубаво за излъганият партньор , ако бяха избрали по-разумният вариант да станат приятелски семейства и да се забавляват заедно без да се лъжат ,тогава пък идва проблемът,/ами ако разберат хората?!/,или пък високомерието и егоизма /не можеш да правиш с друг пред очите ми/ !

2

Инна

преди 12 години

Ми нека се жени...и кво от това?Ни най-малко не ме вълнува.

1

ооооооо

преди 12 години

Веднага си го премести.