179

Анонимен

преди 12 години

На мен тук пък ми замириса на въшлини *** ...ее генът трудно се изменя,не можеш да си бил национален предател и слуга на въшливите руснаци и сега да искаш някой да гласува за теб..отивайте в ада *** червени !!!!!

178

помним

преди 12 години

Наистина има възраждане на интереса-отново започнаха да ги псуват,като се сетят какви ги вършеха!И все по-цветисто т.е.има интерес и развитие!!!

177

до Мими...!

преди 12 години

''Драги ми смехурко ,не те ли е срам ,да се показваш по ...медиите"?

176

Добарова

преди 12 години

Наивник!

175

Анонимен

преди 12 години

закривай!!!

174

До 148, ако

преди 12 години

случайно е още във форума:Лъжеш се, не само Спонги и Странджата пишат тук истините за онези мрачни 45 години. Много сме, живи сме, дори повечето от нас още не са остарели и не малко от нас изобщо нямат намерение да напускат България. Няма да оставим тази хубава страна на крадците и на овцете!

173

До 198

преди 12 години

Вие - от партията сторетница си избрахте *** за лидер. Пак вие ближете подметките на *** в навечерието на всякакви избори, защото без техните гласове ще останете само с един файтон пенсионери плюс една шепа мамини гейчета-милионерчета, чиито бащи натовариха България с външния дълг, слагайки парите от този дълг в джоба си.Та, в твоя постинг, крадецът вика "Дръжте крадеца!"

172

Анонимен

преди 12 години

ха-ха,един файтон гейзери,а *** костов в другиа ,че им мирише

171

@

преди 12 години

Интересът към СДС и старите десни партии се възродил- хахахахаха е тва е вица на деня,особено с мистър Биин на снимката :)))))

170

ляв избирател

преди 12 години

Ако ви бяха помпали медийно сега вие щяхте да сте трети а не Кунева. Но щом не сте долюбвани в медиите значи може и да сте по-честни от тия тримата. Поздравления ако е така

169

дааа,

преди 12 години

Това е ....жената на СДС ---пу.ьо маринкин!Само вдига авторитета на останалите ...пфу!

168

....Мими ли...?

преди 12 години

Стар ,скъсан ,съдран ... чувал!Костово послушно изкопаемо !

167

до Мими

преди 12 години

Къде живееш ,Мими?Ти си далеч от реалностите и живота.Затова си жалък ***.Изгаврихте се с надеждите на цял народ,крадохте и продавахте де що има,пълнихте си гушите с измъчените ни левчета,борихте се за власт със зъби и лакти,проституирахте физически и ментално,бяхте намразени и презрени,роихте се като продажници,умряхте морално,а сега обявявате с присъщата си наглост,че сте се възраждате.За какво-за нов грабеж? Хайде обратно в мавзолея!България няма нужда от вас и ще го видите отново!

166

Анонимен

преди 12 години

Гласувай за човека,който говори само истини и затова е неудобен-Волен Сидеров!

165

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

164

Анонимен

преди 12 години

Прилича ми на комсомолски секретар.

163

Възмутен

преди 12 години

Пълни глупости . Нагли ,безочливи ,дебелооки - позволиха на Костов да разбие СДС и да отврати хората с поведението си ,изпълни си отлично задачата от КГБ !!! СДС - вие се виновни ,че има БСП ,върнахте ги на бял кон с вашето управление !!! с ДС това е правилната ви абревиатура !!!

162

Анонимен

преди 12 години

Мумията се завръща 2 серия! Ало, държавна (не)сигурност! Всички партии, участвали в прехода реставрацията на капитализма, са пътници за бунището на историята. Никакво системи за изкуствено дишане не ще им помогнат. На финала ще има Народен съд пети пореден.

161

Килъра

преди 12 години

хаха няма такива нагляри!

160

К-н избирател

преди 12 години

Еии...лобиста,теб постоянно тебутат някъде по постовете,за сетен път се убеждавам,че имаш връзка с ДС.Така преди 14-15г.разби СДС Кюстендил,че вече няма кой да ти вярва.Посмял да се върнеш в Кюстенди с камани ще те прогоним лобистааааа....!!!!!!!!!!!