26

Анонимен

преди 12 години

Сега, да си кажем честно можем да изкараме зимата без домати! А като допълним,че не стават и за ядене, не ми пука колко им е килограма,нооо тока-безн его можем ли? Парно-а без него?С новата година идват и новите акцизи, оттам и новите цени. Лично мен ме плаши факта,че бюджета ще се обсъжда след изборите-явно там народа въобще не съществува,за да го крият толкова...

25

Анонимен

преди 12 години

Народе опомни се на изборите - Тиквата се кани да ни кара до 2020 г. да ядем асфалт! За още 50км. магистралки!

24

Лисан

преди 12 години

След 23.10.2011 г. се очаква рязко понижение на цената на тиквите.

23

www

преди 12 години

ОТ СЕГА НАТАТЪК ВСИЧКО Е ИЗКУСТВЕНО !!

22

да бе да

преди 12 години

Кога са били евтини?Инфлацията е видна от две години.

21

до13

преди 12 години

па моем и да сеем и да орем!!!!

20

възмутена

преди 12 години

Toзи сайт е пълна порнография!Щом виждам такива коментари,като 17-БСП -със снимка на двама ***,без да се трие от ***...

19

me

преди 12 години

Какви 10% бе!??! Миналата седмица доматите бяха 1.20, тая седмица са 2.10. Чудя се през зимата на 4 лв ли ще ядем домати? Няма да им купувам, да им изгният доматите!

18

Даваййй

преди 12 години

Стрижи стрижи

17

Анонимен

преди 12 години

Народе опомни се на изборите - Тиквата се кани да ни кара до 2020 г. да ядем асфалт! За още 50км. магистралки!

16

Анонимен

преди 12 години

Всички са от "един дол дренки" измамници! След като изборите свършват и робството започва! В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брой гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. Може да ходим полугладни, полуоблечени, полуизкукали, но без емоции не оставаме. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат!Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Прогресира само тази нация, която може да направи от много един!!!Събудете се хора!!! НИКОЯ СВОБОДА НЕ СЕ ДАВА ДАРОМ!!!Който вярва в това, да разпространява този пост по всички форуми!!!Защото е Факт, че неудобните им постове ги блокирват и трият!!!Който равнодушно гледа злото, е лош Ако търпя пороците на народа си, те стават моиЗа честния честта е украшение, за нечестния петноКрайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било Царя, било Сидеров, било пазвантинът Бойко, било Кунева, Цветанов, Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски, Калфин, Яне Янев, Плевнелиев......който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.........ДОКОГА???

15

boro

преди 12 години

Дойде сланата.

14

онбашията

преди 12 години

хаха, браво на 12 :)

13

??????? №12

преди 12 години

Как го каза само, все едно си производител. Ти можеш ли?

12

до 3

преди 12 години

ами купи си полвин декар па си сей!!!!!или не можеш?????

11

Инна

преди 12 години

Те пък кога бяха евтини, че не разбрах?

10

!!!

преди 12 години

Георги, ти какво искаш да ядеш домати, за 3 лв., когато не им е сезона? И ,какво ядеш парникови продукти тъпкани и инжектирани с какви ли не торове. Е, как е ще вкусен подобен продукт?!

9

евтинджос

преди 12 години

Всичко поскъпва, само оправданията на гербавите стават все по-евтини и по-евтини!.

8

Георги

преди 12 години

Ами нормално на вън вали сняг.Вие какво искате да ядете домати от 20 стотинки.. Ами отгледайте си ги.Всички реват ама никой не се захваща със селскостопанска работа.Аз тази година си ядох само вкусни домати от градината.Не ви е виновен ББ за това ,че в България има четири сезона.В това днес.бг забелязвам ,че само мрънкачи и хора без стимул в живота пишат.

7

Анонимен

преди 12 години

Cenite ska4at ot vseki 1 ianuari - vinagi! A pravitelstvata po4vat da ni podgotviat za skokovete ot oktomvri. Minalata sedmica se okaza, 4e ot dogodina ska4at parnoto i toka, gorivoto e nared