86

до 56

преди 12 години

Ти на кое викаш западащ град, бе ***? Па вземи малко се просвети, прочети за икономическия растеж и еврпеизирането на Стара Загора. Разбирам, че си израсъл в Обручшище, ама там не ви ли учат да четете, да гледате новини поне...?? Ти ми намирисваш да си от ония избити селски мундьовци от Раднево, Гълъбово, Казанлък и прочие околията, които цял живот драпат да си купят панелка в Железник и като не успеят започват да плюят по града..! Тъпан ***!

85

Гацко

преди 12 години

Чужденците не разбраха, че в Конго е по-безопасно от България ! Просто в България *** са в повечко !

84

Анонимен

преди 12 години

Ако го бяха надушили наркоманясалите *** от Планета , първи щяха да го обезкостят, ама *** по-хитри от тях 1

83

анализатор

преди 12 години

И това в в центъра на Стара Загора! На 30 метра от ПЛАНЕТА и на 100 метра от общината.

82

Анонимен

преди 12 години

Отишли дръпнатите очички да се похазартят,но не знаели че по такива места дебнат,особенно тези които са късметлии. Просто е трябвало да не си тръгва сам и пеша

81

do 83

преди 12 години

taia fraza niama ni6to ob6to s bg, a e tsitat na leitenant kobreti ot filma kobra, prevoda4o

80

Саво

преди 12 години

Ела вълчо ме изяж. Тоя луд ли е да се разхожда с толкова пари в него? Досвидяли му се 5 кинта за таксе ...

79

Анонимен

преди 12 години

Ако в Япония работодателите на япончето разберат , че цяла вечер кисне в казината , а не си е легнал след Сънчо , ще го уволнят на секундата ! На тях им трябват отпочинали и работоспособни хора , а не алкохолни петна ! За това , се натискат да идват толкова в БГ-то , щото тука *** за по 5 кинта , алкохолен туризъм , след това балконинг и съвсем естествено фалитиш ! Якудзо-о-о , Якудзо , кат те барне Мангаликус Булгарис , отърване нема брате !

78

До 81

преди 12 години

А ти от къде знаеш , каква е статистиката и кои колко и как ги хващат ? Ако европейците дойдат да работят тук , при тези условия , ще клекнат още на първия месец ! " Ние ги хващаме , а те ги пускат"-тази фраза е непонятна и непреводима за тях , защото съдебната им система не предполага и не изискава 200 % доказателства , за това , че някой е кривнал от правия път ! Тук за да те осъдят ,трябва да има поне двама свидетели,да те хванат на местопрестъплението и купища други доказателства !

77

АШИМ

преди 12 години

Българска работа като сте ей!!!

76

krasos

преди 12 години

До 80Не , ти не си прав !!! Как в Европа успяват ,а ние не можем??? " Ние ги хващаме , те ги пускат" , това вече се изтърка и не е актуално... Сега как ще се оправдаваме ??? Може би ,че нашите престъпници са по добри от западните ли ??? В Европа няма до всяка кола полицай,даже по глава от населението са доста по малко от тукашните и се справят ,а тук....

75

До 77

преди 12 години

Преди да се пенсионирам , работих дълги години в полицията и съм се срещал с най-различни хора . Имах възможност да се срещна с един от най-добрите крадци на автомобили и го попитах , кого ще се спрат и как могат да бъдат спрени да не крадат МПС-та . Отговорът му беше съвсем *** и логичен - Когато поставите до всяка кола по един полицай ! За това смятам , че не си прав !

74

Анонимен

преди 12 години

Като студент съм живял 7 г. в Стара Загора близо до този адрес .Нощно време е бъкано от мкоя от коя по-грозни и нахални .Мятат се на вратовете на всеки мъж , който мине от там , да не ви казвам с какви гнусни предложения ! Особено на пияните ,преджобват ги за нула време . Ченгетата ги гонят и ги спукват от бой , ама с *** оправия няма ! И с японския самурай се е случило нещо подобно - насмукан , решил , че е в страната на говедата си е намерил говедаря !

73

НеМеТрииГлупако!!

преди 12 години

Живеем си спокйно казала ........ЯКОооо

72

krasos

преди 12 години

Японеца от къде ги има и за какво са му толкова пари в кеш си е негов проблем !!! Проблема тук е ,че родната полиция " ни пази" !!! Ще изкараме 15 000 полицай за изборите ( все едно война ще водим ,а не да гласуваме) а не можем общественият ред да си опазим ... за какво им се плащат заплати при положение ,че човек го е страх да замръкне по улиците на Родината ни !!!

71

Анонимен

преди 12 години

vinovno e pravitelstvoto

70

PENE

преди 12 години

За първи път чувам , в българско казино да се играе с японски йени !!!????По-добре е жълтурчето да каже , какви са тези пари и откъде ги има - така по-лесно , некадърните полицаи , ще стигнат до грабителите !

69

коментар 71

преди 12 години

Това е чужденец! От къде да знае, че хората едвам свързват двата края? Очевидно е, че, при тях това е нормално да се разхождаш с такава сума пари и да парадираш с финасово положение, без никой нищо да ти прави.Тук от ден на ден всеки се вкопчва във финасовото положение на всеки, завижда, сипе какви ли не словоизлеяния задгърбешком и ако може човек да бъде, колкото се може повече омъскарен. Защо ли?Защото има повече пари от другите а те нямат. Хората са овълчени и озлобени от безпаричие и нищетa!

68

сделано в Япония

преди 12 години

Тези са били нинжи!Само БГ нинжа може да ограби Японска нинжа!

67

Keegan

преди 12 години

*** chantata. Tuka ima neshto gnilo. Koi te tozi lud da se razhozhda s tolkova pari ?Na postanovka mi mirishe.