67

BG

преди 12 години

Преди години *** откраднаха моста пред Деветашката пещера - здрав стоманен мост, по който са минавали цистерни с гориво по жп-релси. Унищожавали са го бавно и методично, с оксижени. Сега Силвестър Сталоун ще построи нов мост за филма в България и ще ни го остави... Гордея се, че съм българин.

66

яаз

преди 12 години

От древни времена се знае, че българското племе е крадливо племе. За нищо не става.

65

Анонимен

преди 12 години

Хм... Как се реже на скрап железен мост в гориста местност ? Или е било мостче? И с какво от тази гориста местност са докарали желязото до пункта? Защото не вярвам да са под път и над път като при нас? И докато завода в Перник работи и цеха на Кремиковци, какви промени, какви пет лева? Докато не измъкнат и хирургическите пирони от оперираните, този ужас в страната няма да спре.

64

e3

преди 12 години

А у нас какво стана със закона за изкупуване на скрап? Само на думи ли остана?

63

Анонимен

преди 12 години

Щом в америка взеха да крадът желязо за срап, смятайте до къде са я доракарали.

62

Анонимен

преди 12 години

Показателна е разликата, че от фирмата изкупуваща скрап са уведомили полицията. Ако и тук беше така, нашите "братя" нямаше да имат основание да вършат зулуми.

61

of

преди 12 години

Аха направо си ги представих как с елетрожен са рязали сигурно с дизелагрегат и едно ремарке електроди :D:D алоо автора да беше пробвал с оксижен по-близо щеше да си ;)

60

Мангусти гнусни

преди 12 години

И като са ги спипали полицаите какво са казали - ''Иииииии берем жилязо щот сме гладни'Или просто нищо не са можли да кажат защото муцуните са им били подути от бой.... там си има отношение към престъпниците демокрация е все пак.....

59

някой

преди 12 години

Това трябва да са някои от местните индианци ...

58

Hristov1984

преди 12 години

Боже, нашите *** вагони, релси и електрически далекопроводи транжират, а тия за един мост реват.

57

Леле мале

преди 12 години

Точно така колега 51 - за да срежат това съоръжение с електрожен им трябва поне тон електроди, трафопост наблизо и няколкостотин метра свързващ кабел. Което на практика е невероятно. Работено е с пропан-бутан и кислород. Кислорода реже след като пламъка на горелката нагрее достатъчно метала, за да започне екзотермична самоподдържаща се реакция между желязото и кислорода.

56

Хан Крум

преди 12 години

Пак лъжат янките. Имената на двамата "хубавци" са Хасан и Юсуф и не са от Пенсилвания а от Факултето и не са *** а CD Romi. Много ги бива американците да фалшифицират историята.

55

Анонимен

преди 12 години

Тези братя *** ли са били? Радвам се, че пак не сме изостанали! Това, че е бил откраднат моста до Деветашката пещера преди 7-8 години, за първи път го чувам! А ни лъжат, че американците ни били надминали! Какво ни ги хвалят само тези янки! Пак сме ги изправорили!

54

Закъсали са го !

преди 12 години

И ?

53

има и по-зле!

преди 12 години

В един блок в нашия квартал посред бял ден откраднаха асансьора! Някакви се представили за техници, които уж извършвали ремонт, а всъщност пред погледа на всички живущи в блока най-нагло демонтирали асансьора и го отнесли. Така че всичко е възможно в днешно време ...

52

Кольо

преди 12 години

Ние пак сме ги изпреварили - преди 7-8 години за една нощ някой сви моста до Деветашката пещера над р.Осъм. Тоя мост бая по-голям от американския - поне 30-на метра трябва да е бил :)За разлика, обаче, тука още не е ясно кой го е направил, докато в САЩ и мтрябваха само няколко дена.

51

Ime

преди 12 години

Това го публикувахте преди 3/4 дни.

50

Журналисти!

преди 12 години

Да не пропуснете да съобщите каква ще бъде присъдата за тези двама крадци, произнесена в САЩ! Да сравним тамошния "аршин" с нашия!

49

()

преди 12 години

Мост към панделата.

48

Публиката

преди 12 години

ЯКОООО! Искаме още !