59

много адекватни

преди 12 години

Леле мале пълно с разбирачи натъпкани с наука като л.... с витамини! Другари зашо не ви се вярва че космоса е доста брутално място? Питам така направо защото ако темата беше посоката на развитие на държавата България то тук нямаше да има друго освен армагедони и от мрачни по-мрачни сценарий...въпреки че държавата е ОК и препективата е добра ( поне относително това е важно в тоя свят). Начи кога мислим в планетарен мащаб ( тъй де ние планетрано огряваме!) сме оптимисти а в национален мащаб сме умопомрачени черногледи маниакално депресирани сексуално подтиснати и изтласкани !? Така ли да разбирам? Ми да да много сте адекватни другаре, ама много. ха-ха-ха!

58

До 58

преди 12 години

Абсолютно си прав! Да напишеш, че Нибиру не се движела в кръгова обрита, а си имала виждаш ли собствен курс, подобно на кометите е уникална глупост! Всяко тяло с маса се влияе от гравитацията и поради тази причина не е възможно нито да има идеална кръгова орбита нито просто да си блуждае с хаотичен курс - дори Слънцето има орбита и се влияе от гравитацията на обикалящите около нея планети.

57

бат Миро

преди 12 години

Вярно е! Облаци в космоса предизвикват вирусите. И HIV е от там, и птичия грип, и свинския. Ние тука вина нямаме, никакви фармацевтични компании не ги комбинират, че да продават ваксини. Облаците са виновни, да, да - от Нибиру ни ги пращат - летят и пикаят от космоса и хоп свински грип. И после кометата Еленин облъчва Земята и тя е виновна за кризата. Вярно е! Вярно е! Никой тук не е виновен за нищо.

56

Някой си

преди 12 години

Понеже във всички статии от подобрем род се пише, че планетите се движат в кръгови орбити, ще отбележа, че орбитите им са елиптични (елипса). Разликата е гигантска. Мога да обясня защото уча физика, но рискувам да ви отегча :)Нека все пак да се отразяват правилно нещата, защото това е физика!

55

Изумена!

преди 12 години

*** кво Нубиру, бре? *** не се ли отказахте от тия глупости, ве? Ми нали точно вий бяхте писали, че до края на май тази година щяла да се вижда, като второ слънце на небосклона, ве?!Ми то май мина, дойде, юни, после юли и вече сме октомври, пък ни Нубиру, ни Нубирица! Де вий второто слънце, а? :)

54

шашнат

преди 12 години

Бах мааму,нещо много астероиди се събраха,бе!?

53

Анонимен

преди 12 години

После животинският свят на Земята се възродил настъпила ерата на динозаврите - нали уж първите били на повече от 350млн години, сега излезе 250млн. е то какво стана сега

52

Анонимен

преди 12 години

От гравитационна гледна точка е невъзможно да съществува планета с подобна на Нибиру орбита! Евентуален сблъсък на Земята с някакво масивно космическо тяло наистина ще е опостошителен, НО е глупаво да се извеждат някакви закономерности като например, че сблъсъците са циклични и се случват през определен период! Тези писаници са просто евтина сензация, възможността нашата планета да бъде ударена от опасно масивен астероид и то под определена траектория е изключително малка.

51

Анонимен

преди 12 години

stiga panikiosvaite horata, za da si har4at malkoto pari za gluposti. kakvoto doide 6te doide. po-hubavo nepi6ete takiva statii i stresiraite naroda.

50

дедофан

преди 12 години

С две думи примката се затяга. ха-ха-ха.

49

...

преди 12 години

Тая статия си е направо взета от някои сценарии на холивудски филм! Е има и някои истини де, ама това не и е от голяма полза!

48

Анонимен

преди 12 години

Няма Нибирута, но заплаха има(за инфо: питай динозавър).Возете се без пари, докато земята се върти, че ако изпляска верно нещо, последното за което ке ме боли к*ра е пернишките ви коментари.

47

Анонимен

преди 12 години

Докато Брус Уилис е жив и здрав спя спокойно!

46

Анонимен

преди 12 години

Най-вероятно Земята да е попаднала в облак пълен с простотия...Много е заразно...И да знаете и СПИН-а е от космически облаци пълни с гейски вируси....Последните 20-тина години се мятаме от облак на облак и не му се вижда края

45

Томас

преди 12 години

46Всъшност дядо ти коледа е самия дявол

44

Анонимен

преди 12 години

Дядо Коледа е много по-истински от твоя "Бог" ....

43

Анонимен

преди 12 години

Интересно. До сега си мислех, че българите разбират само от футбол и политика, но по коментарите разбирам, че разбираме и от астрология. Браво на нас. Най-интелигентната нация сме !!!Само не разбрах номер 19, как разбра, че земята се движи точно със 108,000 км/ч, а не със 95,000 км/ч ??? От къде си толкова сигурен кое е вярно? Да не би да си я засичал ?????????

42

Томас

преди 12 години

42Ако не виждаш аватара ми е анти тая измама с "милия старец"

41

АТАКИСТ

преди 12 години

БОЙКО ЩЕ СПАСИ ЗЕМЯТА !

40

pissed off

преди 12 години

40:ти си толкова луд,че сигурно вярваш и в милия старец от аватара ти :D:D:D