186

кой го знае

преди 12 години

а може и дъртия *** да не знае къде е скрито оръжието,зер няма зор,кой смее да го бутне?или нарочно е сложено там и ще мине за арсенал на умрелия..Пито-платено,Киро пак чистичък като сълза...

185

еколога

преди 12 години

Тия оръжия са за стрелба по жаби.Нали знаете,че на пловдивчани им викат жабари.А заглушителите са за да не стряскат другите жаби .Абе всичко е хуманно,той царя е много състрадателен...

184

Dedo Ivan

преди 12 години

"Категорични сме, че това е незаконен боен арсенал, в момента изясняваме произхода на оръжията и техния собственик, заяви директорът на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов." По-тъпо изявление от това, до сега бях чувал само от бат'Бойко и съдружника му Цецо! Ега ти тъпата и корумпирана милиция!!!

183

анонимен

преди 12 години

Само да не се окаже, че оръжията са собственост на бащата на убитото от *** момче. А иначе до сега няма случай да се докаже на кого е оръжието, дори да го намерят при обиск. Оказва се, че току що го е намерил на пътя и го е взел за да го занесе в полицията. Срещу съответната сума съдът го оправдава. Падат само дребните риби и дилъри, които не могат да си платят. А сумата не е малка, в съда няма шега. Даваш ли даваш 10-15 бона срещу 2-3 години? Как се строят съдийски палати....

182

Анонимен

преди 12 години

продължение от 183Ако поделението сте го закрили, има командир на армия, гърмите го него. Ако и такъв вече няма, все още има Главнокомандващ, т.е. гърмите го него.Все някой *** в структурата на отва, дето остана от армията носи отговорност за оръжието и боеприпасите. Гърмите го с намереното откраднато оръжие и гърмите всички по веригата и накрая или нещата се оправят, или измират шибаняците-крадци и нещата пак се оправят...

181

Анонимен

преди 12 години

Време е да открият от кое поделение в БГ армия липсва калашника и командира по времето на изчезването, направо да го стрелят със същия този калашник.

180

Деймс Бонд

преди 12 години

На тавана - арсенал, а под земята? Какво има в бункерите на Киро? Да не каже само , че е агент под прикритие. Правил се е , че продава алкохол, за да види на кой му се пийва.

179

Усмивката

преди 12 години

Оръжието не убива. Убива стрелящия с него. Фактът, че е скрито на сравнително недостъпно място, а не е "под ръка", готово за употреба, показва, че не е имало намерение да бъде използвано. Тогава остава въпроса дали не е "горещо"? Дали е използвано на друго място за "мокри поръчки", след което да е укрито там? А дали не е "посадено" от някого? Във всеки случай, при добри адвокати, на Киро *** са му оставили "вратички" за измъкване.

178

Анонимен

преди 12 години

*** смешниците... Подхвърлили са оръжията в къщата на умрял човек. Сега кого ще осъдят?

177

gesha

преди 12 години

xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxa. SVETLJO VITKOV PREZIDENT

176

За Витков!

преди 12 години

Мирни законопослушни РОМИ!

175

ПИСНА МИ

преди 12 години

ПС : По точно никога не съм имал.ПРЕДАТЕЛИ

174

ПИСНА МИ

преди 12 години

Е,чакайте де,наближават изборите,сега още нещо ще открият!Вече нямам вяра на ГЕРБ

173

Анонимен

преди 12 години

"... Находката е открита при втори оглед по подаден сигнал. При първото претърсване оръжието не е било намерено тъй като е било скрито много добре..."Цецооооо, колко още пари ви трябват, че да поумнеете, М???

172

Българин

преди 12 години

"....копия на жалби в полицията, подавани срещу фамилията на Рашков...."Ако бяхме НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, а не територия, в която влася ***-ушевата мафия, щеше да се случи само едно - незабавно сваляне от власт на местният полицейски началник и съдебно разследване срещу него, незабавна оставка отстрана на министърът на вътрешните работи !!!! Но не и тук, не и под престъпната власт на ГРОБ - Цецо ли ще си подаде оставката, дето ходеше по концерти, докато страната бе пред гражданска война?

171

Аз

преди 12 години

Добре, намерихте му оръжията , хайде сега го пуснете.Той е невинен , като всички останали !

170

1

преди 12 години

там се въдят едни особено големи комари и пушкалата са за защита срещу тях. ако не вервате питайте цар киро.

169

Анонимен

преди 12 години

колко невинни хора е убил с тия оръжия *** мазен

168

илиян

преди 12 години

рашковци и приближени не са хора, незаслужават нормален живот, дано ги усъдят

167

112

преди 12 години

ХА ДОБЪР ДЕН Г-Н БОРИСОВ ВСИЧКО ТОВА Е СТАВАЛО КОГАТО ВИЕ СТЕ БИЛИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.АУ МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕН ОРЪЖИЯТА И ДОКУМЕНТИТЕ СА ПОСТАНОВКА НА ХАН АСПАРУХ.ДА НЕ ОБВИНИТЕ ЗА ТОВА КЛАНА РАШКОВИ ХАНА НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА.