11

13

преди 12 години

Много ми харесва, особено тази с празличните слоеве въздух!НОВАТОРСТВО И ВЪОБРАЖЕНИЕ!!!БРАВО!!!

10

галактика

преди 12 години

Естония се слави като една от най-чистите държави / и не само/. Поредното чудо не само че е красиво и интересно, но и показва извисеното мислене на естонците. Със здраве да си го ползват и да се наслаждават! Който си го може - си го може! Ние се занимаваме с други *страсти*.

9

Мисакачи Накура

преди 12 години

очень хорошо делал жьолтой человеГЪ ...хай,уакаримас!!!матанеееее.....

8

Камо Соке

преди 12 години

Тоя е отишъл в Естония, щото иначе японците ще го вкарат за лечение. Май се е завивал с мокри вестници човека...

7

Ime

преди 12 години

До 5- чак пък да ги задушава, хайде сега да не се изхвърляме. Говориш абсолютни глупости и сам го знаеш. Да не говорим, че дървото или ще скъса само обръчите или просто ще израстне около тях, като "виден природолюбител" би трябвало сам да го знаеш.Аман от хейтъри.Само се чудя, все пак е в Естония, дали ще понесе мотчето зимният сняг, че той си тежи.Но пък и то изглежа само временна конструкция, като че ли.

6

MIRA

преди 12 години

TAKA MI SE ISKA DA SE PORAZHODQ PO TAZI PWTEKA....

5

Анонимен

преди 12 години

Само дето не ме кефи, че в България понятието природолюбител / природозцащитник върви ръка за ръка с понятието тревоман / наркоман (ако е открил вече чудото на синтетиката). И мен ме кефи супер много да отида на палатка и да се събуждам на плажа, и не мога да отрека, че и аз съм пробвала много от тези ***, но не е в това цаката да си щастлив !!! Това е един много лесен начин за бягство и за оправдания ...

4

До 4

преди 12 години

За съжаление не е възможно това. Ние сме българи все пак..Само минаване през газова камера може да спаси България.Та конкретно на темата, като виден българин природолюбител немога да не го оплюя тоя, жълт мамун. Тая пътека вързана за дърветата... как да кажа....задушава ги... ще изсъхнат.... Има доста по лесен вариант да полетиш сред дърветата/облаците/на комшията прането на терасата...Казва се МАРИХУАНА!!!! LEGALISE

3

Анонимен

преди 12 години

Ех и ние ако можехме да се занимаваме с правенето на такива хубави неща, вместо да плюем само по всичко и да обсъждаме другите .... ама едва ли ще е скоро, за това и държавата е на такова положение ... Пийте си ракийцата, пцувайате пред телевизорО и пишете жалки коментарчета в Днес.бг и ще просперираме със сигурност ! НАЗДРАВЕ !!!

2

Анонимен

преди 12 години

mnogo interesna ideia. neka i se zaradvame i ne pi6eme gluposti. dali e vazmozno?

1

QNKO SAKIZOV

преди 12 години

TE MOMITE KAT SE KA4AT NA MOQ TAKA SE 4UVSTVAT