78

хахахаха

преди 12 години

хахахахахахахаха :))))) мноу ми хареса

77

иноватора

преди 12 години

разработвам конкурент на IPhone , IPod , IPad с кодово име- ISiktir

76

Мен

преди 12 години

Е много гадна работа начи: защо го пуснаха чак когато свършиха отпуските на хората и стана студено? Сега трябва да излизам неплатена отпуска една седмица, за да вися пред магазина с парите у студо. Май ще пратя баба да ми купи, че е пенсионерка, а и опашки обича.

75

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ бат Миро:Да, но 50% от купилите ползват 50% от възможностите на iPhone. Какъв ти е проблема с това?

74

бат Миро

преди 12 години

Ами сега?! Какво ще правят камарата комплексари в Бг, които си дадоха последните парички и на изплащане взеха 4-ката, че да си избият комплексите колко як телефон имат и колко са фьешЪн. Не че могат да говорят по него, защото няма пари и за сметки. Сега ще излезе, че са със стар модел. И няма да са толкова cool. Да не почнат да се режат сега вени едно друго. Щото тука поне 80% от купилите го нямат идея как да ползват 90% от възможностите му, и е взет само да си вдигнат самочувствието.

73

Анонимен

преди 12 години

Хаха тоя 48 да спре да се боде!То Айфон 4рката върви по гладко и бързо от галакси с2ката пък да не говорим за с4.Аз съм с 4рката и съм си цъкал с на вуйчо ми галаксито и мога да ви кажа само че на хардуер е по бърз ама само толкова.Не разбрахте ли че не всичко е хардуера а и умишлено слагат повече рам на галаксито заради андроида.Не че имам нещо против ама андроида има още да се развива.Добре е че има конкуренция ама да се говори че самсунга по бърз от Айфона са пълни глупости.

72

Анонимен

преди 12 години

Споко в България опашки няма да има.Интересно защо ли :-))) Телефон като телефон чудо голямо.Смешно е как може да се издига в такъв култ една стока.

71

Spacer

преди 12 години

И откъде ги изкопа тия 10 Евро??? Хахахаха....компетенция извира отвсякъде

70

Анонимен

преди 12 години

Сектанти...За да чакаш 10 часа за телефон трябва да си рядко *** :-))

69

Хуан Минглу

преди 12 години

Слагайте минусчета, балъци, ама ако ще да си и с комсически GSM, на летищата ти искат 10 евро на минутка за интернет. А мерси, предпочитам да си сърфирам вкъщи, а в самолета и на летището да си гледам някой филм. Пък който има пари, нека си чати за десетачка на минута, ама после пак ще ревне, че му била ниска заплатата.

68

БМБ

преди 12 години

Много е интересно, защо всички са се хванали да си мерят "телефоните" (пиш..те)?Този мобилен бизнес посперира именно на такива потребители, които дори не използват и на 80% възможностите на тези апарати.Но както казват: "Луд на шарено се радва"!

67

Хуан Минглу

преди 12 години

Може да се смееш, но колегите, които са с прословутия iPhone и го ползват предимно за разговори и СМС, направо поискаха да го изхвърлят в кофата за *** и да го сменят с Arc. А ако става въпрос за Интернет, че то по-добре човек да си вземе tablet PC, на Apple са наистина много добри. Въобще Apple за мен са много по-добри от Майкрософт, но iPhone си е гюбре отвсякъде. Както и Галаксито - Самсунг са 1 при телевизорите, ама при телефоните са нула...

66

Инкогнито

преди 12 години

До 67: Много добре знам, че е новият модел. Не аз почнах да сравнявам S2 с 4S, 48 почна. Аз просто показах, че твърдението му е глупост.

65

do 61

преди 12 години

Но този iPhone 4S е новият модел. Редно е в края на този когато Гугъл и Самсунг пуснат новите си модели тогава да правим сравнения :)

64

Инкогнито

преди 12 години

До 63: Хахахахааааххаахах, Х7 и Arc вика. Хахахаааххахахаах

63

Влад

преди 12 години

Три дни редене на опашка заради нещо, което нито се пие, нито се яде, нито се облича и прочие. Една непотребна вещ освен за маниаците.

62

Анонимен

преди 12 години

iPhone е супер и нямам търпение да си купя новия. На който не му харесва, има толкова много предложения в този шарен свят :) , защо трябва да се хейтва ми е изключително неясно...

61

Хуан Минглу

преди 12 години

Защо ли чувам, че за момента най-добрите телефони на пазара са Sony Xperia ARC (X12) и Nokia X7... Аз лично съм с първия и мога да кажа, че слага всякакви iPhone и Самсунги в задния си джоб...

60

do htc user

преди 12 години

Това е отговор за хората които продължават да твърдят, че 4S e по-зле от много от сегашните модели на HTC/Samsung. Не се и съмнявам, че бъдещите модели на HTC ще бъдат поне 50% по-добри с по-добра производителност - нали все пак трябва да надминат iPhone за да се държат на пазата :P (шега разбира се)

59

Инкогнито

преди 12 години

Iphone 4S е с двуядрен процесор на по 800 MHz на ядро (не е потвърдено от Епъл), S2 е с двуядрен процесор на по 1.2 GHz на ядро. В това отношение S2 "бие". При GPU-тата обаче нещата не стоят така: PowerVR SGX543MP2 УНИЩОЖАВА Mali 400-MP и го праща да плаче натъжен в ъгъла. ;)All in all, все още е рано за сравняване кой е по-по-най, важното е, че определено изказването "Самсунгът е в пъти по-бърз от 4S" е далече от реалността.