52

Anonimen

преди 12 години

Писна ми да се говори за криза.Хората купуват футболисти за по петдесет милиона евро, а ние говориме за криза.Кризата ни е в главите!

51

Pe60

преди 12 години

Do 53: А колко са жалки тези които като видяха че не е останало за тях и решиха да вземат и от нас това, което могат ... Сегашните ГРОБА - джии в никакъв случай не са по добра алтернатива на това което беше до преди тях. Но ние сами сме си виновни...Който и нов *** да дойде и да иска да ни краде - ние ще си го избираме... javascript:facebookLogin(true);

50

Pe60

преди 12 години

Do 55... Otgovor - Едрия банков капитал...

49

Анонимен

преди 12 години

Бърза национализация на банките и връщане на ограбените пари в държавните бюджети - само това може да спаси Европа,така мисля. В момента се води война между народите и едрия банков капитал,въпросът е кой ще оцелее.

48

Анонимен

преди 12 години

Полковник от ДС,вашите хора бяха свръхалчни,свръхнагли и свръхбрутални и при комунизма,и при капитализма.Вземете малко им налейте в главата поне частица християнска добродетел и мъдрост-всички се раждаме голи на този Свят и голи си отиваме от него!

47

anonimen

преди 12 години

predi okolo 3 g,Sergo,ni UBEJADAVASE,CHE KRIZA NJAMA,i to dosta usardno,kolko sa jalki tezi deto ni kradoha prez poslednite 20 g

46

До 51-ти

преди 12 години

А социалистическата и комунистическата се провалиха още по-рано. Харесва ви, не ви харесва, факт е че капиталистическата система я има, *** майката на комунизма и социализма, и ще продълви да я има. Дори в Китай, макар и неофициално, има капиталистическа система. Проблемът не е в системата, проблема е в алчността на някои с много капитал и в контрола над тези ***.

45

Полковник от ДС

преди 12 години

Капиталистическата система започна да се изчерпва още през 1975-1980 г. и в момента е напълно банкрутирала. Опитите за спасението й са напълно безсмислени и единственото, което предизвикват е страдание.

44

Анонимен

преди 12 години

Криза- се едно куче със салам да плашите

43

Стиив Джобс

преди 12 години

Останете си гладни, останете си глупави!

42

Анонимен

преди 12 години

до 45 е те Гърците за това са в криза щот са си направили пенсиики и заплати *** не може само лежакис и узакис трябва и работакис и връща дължакис многос

41

trunk

преди 12 години

Кризата е рай за всеки работодарел у нас.

40

червен гого

преди 12 години

Криза няма да има, аз говорих с другаря Станишев и лично от него научих истината. Кризата е измислица на ГЕРБ за да има с какво да се оправдават. Намаляването на поръчките е дезинформация на ГЕРБ. Като изберем Калфо и Ламбо всичко ще цъфне и върже у нас.

39

Анонимен

преди 12 години

Много са "зле" европейците!Гърците,които са най-"зле" от тях са с 490 Евро минимална пенсия и 800 евро минимлна заплата!А вие ронете сълзи и сополи по комунизма!

38

minus

преди 12 години

е*ем ти и кризите!

37

ч

преди 12 години

От злорадстване никой няма полза. Това, че европейците сега ще бъдат зле - това засяга коственно и нас. чрез икономиката сме свързани съдове. Лошото е, че кризата е най - вече в главите ни и си мисля, че на това разчитат големите компании. При безработица и криза - дал господ евтина работна ръка. От къде в кризата по статистика на 4 дена излиза в БГ по един милионер ?

36

Dnes.bg

преди 12 години

до 41Най-обичам мишки, дето се правят на мъже зад клавиатурата. Ще дойдеш, ама шубето е голям страх, нали?

35

до 39

преди 12 години

Ще дойда, ама да не ти преместя офисчето малко по към Черни Връх, за по продължително.

34

РЕАЛИСТ

преди 12 години

НИЕ ПРОБЛЕМ НЯМАМЕ . ВИНАГИ СМЕ БИЛИ НА ДЪНОТО . СЕГА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ВИДЯТ ХУБАВО ЛИ Е ДА СИ БЕДЕН , И ДА МИСЛИШ ЗА УТРЕШНИЯТ ДЕН!!!!

33

Dnes.bg

преди 12 години

до 36, 38Ми ела бе, ***. Ела да те ритаме по стълбите на офиса. ***. Само приказки, ама и те гола вода.