68

:)

преди 12 години

Tezi zashto ne gi izpozastrelqt cirkadjii :)

67

намерено в нета

преди 12 години

ЕМИГРАНТСКИ РАППрощавай, Родино България,с вулгарните си чалга-певици.С *** с имплантирани цици. С травестити и сифилистиции роми възпяващи крадени жици.С ученици на наркотици.С *** в крайпътни редици,а журналистите пишат за жрици(нали са си сродни душици)С трагични актьори комиции комични актьори трагици-легион сексуалексцентрици.С измислени псевдо класици.С "екстрасенси",с клошарки-"светици" и полковници вместо владици.С телевизионните си склеротици.С *** мулти критици.С взривени четиринадесет войници от марсианци или от лунатици.С бандити вместо политици-прагматици с паници,с лъжиции милиони тютюн-фанатици.С още толкова алкохолици.С нелекувани шизофрениции емигранти като мен-мъченици... Дано магически антибиотициизлекуват те-сбогом България!

66

Бай Ганьо

преди 12 години

И умната мисли и разсъждавай за кого ще гласуваш. Утре да не псуваш Гочолу и Дочолу за това не е виновен Харсъзина и баети *** Ти се избра тъпата брадва и сега ще търпиш Няма да стане от раз твоята още много ще гледаш през този крив макарон гдето не го пускаш цели 21 години Моята е лесна бай ти *** винаги се е оправял от Алеково време до сега На нас с Харсъзина ни дай избори га правим това го можем и за това сме добре под сянката Айде Чао че ще броим гласувете

65

any

преди 12 години

Много добра статия. :D Браво на автора! :)

64

111

преди 12 години

Борис Дали не е в листата на БСП. Не пишете глупости. Този предател не е достоен за тази листа

63

Един Човек

преди 12 години

Силно съм разочерован от хората които ръководят държавата.Светльо няма опит в политиката, но е интелигентен човек, бих гласувал за него(ако изобщо реша да гласувам). Ако на политическата сцена се покаже като силен и умен мъж, политик, а не дупедавец като досегащните мишоци... ехх то тогава България има шансове!

62

Анонимен

преди 12 години

до 22 ей злобно нехилистче сладко откъде си толкова сигурен, кой с какво ще си изкарва парите...ти луд ли си Витков го знаят и малките деца...

61

prase

преди 12 години

#20, Светльо Витков за държавна глава!!!мишок, браво че си си правил труда да превеждаш Металика, но песента е за кокаина, връзката с баче ти бойко е твърде бегла (безплатен хероин за него!)

60

Борислав Петров

преди 12 години

От едни и същи лъжливи и крадливи муцуни, див популизъм и комунистически мутро- милиционери и техните роднини ни се повръща...дойдохте ни до гуша ей 2/3 от живота ми мина в преход по-скоро да си дам живота, отколкото да си предам племето...ще ви изринем съвсем скоро *** мръсни...няма време на този свят сме за по едно кафенце ....Светльо Витков Президент...купуването и продаването на овце не е престъпление"

59

Жълто

преди 12 години

Хм..вероятно в желанието си да привлекат уважаемия читател и да придадат ховечко жълт цвят на статийката си, тук са сложили Светльо Витков наред с останалите. Само че жанрът тук е съвсем различен. При другите под сценичния образ и с бел, и с кирка да копаш нищо няма да откриеш. а Светльо...нищо няма да казвам. Гледайте интервюто му при Карбовски! Светльо президент!

58

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** къде е тръгнал да става кмет на град Левски?Ей,чалгаджииси брантии(плиткоумни селяндурки с пластмасови деколтета и гласови данни като на слоница в размножителен период) -защо не се наредите първо пред данъчното,пък после да се "напиняте" за нещо,свързано с политика???Някой *** *** сигурно е казал на някой събор,че "чалгата ще оправи света" и тея михлюзи са му повервали и са се взели на сериозно!Абе не разбрахте ли,че само Коко Динев ви харесва?То да го разбереш трябва и акъл!

57

До 56

преди 12 години

Истина е това,което казваш,но се пише "надолу"

56

Фак

преди 12 години

Много е тъпо с тия реклами.

55

Анонимен

преди 12 години

Копаем дъното! С ГЕРБ напред/надоло/.

54

vwv

преди 12 години

Пълна *** ! ! ! ! не мога да повярвам, че у нас настъпи такова тотално изпростяване... Ами, то .... както погледнеш по-голямата част от министрите...., а за парламента да не говорим... ! ! !

53

Анонимен

преди 12 години

53, а може би точно това е целта - да бъде изкаран и той бездарник, за да се омаловажи кандидатурата му...Познавам много хора, които ще гласуват за него.

52

Анонимен

преди 12 години

Не слагайте Светльо Витков в един "кюп" с тия бездарници.

51

Анонимен

преди 12 години

3. Народни дупетати, партийни членовене може алчността ви да се наядеи нека ни настигне протестният ни вотс бюлетина 20 целият народПрипев: Никога не ставай толерастникога, дори да имаш властдори да нямаш нищо, пак имаш своят гласникога не ставай толераст

50

Анонимен

преди 12 години

1. Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръстотвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени винаги готов2. Не е ново 20, знаеме товаче БГ политиката е пълна със ....аа всичките предатели, еничари, боклукщом стане страшно бегом бейби...ние пак сме тук!!!Припев: Никога не ставай толерастникога, дори да имаш властдори да нямаш нищо, пак имаш своят гласникога не ставай толераст

49

Голям Мишок

преди 12 години

Играя си с ума ви и разбивам ви мечтитеНе ви позволявам да прогледнетеПросто кажете името ми, искам виковете ви да чуяГосподарю!Господарю!Просто кажете името ми, искам виковете ви да чуяГосподарю!Господарю!(Край на Припева)Избродирайте пътя ми, никога не ще ме предадетеСмъртта ви е по-близо от живота, разберетеМонопол на болката, ритуал на страданиетоПриготви си закуската на огледалото(Припев)Господарю, господарю, къде са ми мечтите?! Ти ми обеща!Господарю, господарю, лъга ме без край, вечно заблуждава!Смях, Смях, единствено смеха ти чувам, плача и крещя!Смях, Смях, над стенанията ми се смя, това ли заслужавам?Адът е точно това, твоят естествен домПълно безсмислие, последният ти стонБезкраен тунел, краят на дните приближаваСега животът ти приключва, аз те поразявам