31

Петър Николов

преди 8 години

Съветвам всички - бягайте далеч от измамниците Автоморга ДАРО на Стар лозенски път. И те са в кюпа, но въпреки всичко продължават "дейността" си. Лъжат, продават пипани и пр. части на измислени цени, не връщат пари на подведени или измамени клиенти с негодни части. Да не говорим за отношение към клиента, документация, касови бележки и пр.

30

Цветанов

преди 12 години

Цветанов пак си фантазияра,че са направили невероятен пробив в ъндърграунда с няколко стари намерени калника на уж откраднати коли

29

преди 12 години

Това си могат хората, ТОВА ПРАВЯТ!!!

28

анонимен

преди 12 години

я..старият бизнес се завръща...

27

Анонимен

преди 12 години

добре че собственика е тръгнал сам да си ги търси - и ги е открил сега ченгетата защо си преписват заслугите - "разкрили извършителя" браво на собственика......

26

Алуди

преди 12 години

КАЖЕТЕ КОЯ Е МОРГАТА !!!

25

Увеличете снимката!!

преди 12 години

Струва ми се, че видях шарнира на моят Москвич (изчезнал преди 31 години)...

24

до 19

преди 12 години

За съжаление и собственик на много други неща, най-вероятно....Ще се учудя, ако не извади документи т.е. разписка или фактура на името на някой от неговите " най-чести доставчици :) ", имам в предвид хората с кабриолети, с мощност от 1 к.с. .... Те и без това не знаят какво подписват!?!?

23

до 22

преди 12 години

ти си бая хабен. "Патрулите на Първо районно в София обслужват най-голяма територия. Под техен контрол "е както една ромска махала, така и държавните институции. Районното обслужва територия на три общини, което в абсолютни числа се равнява на 37 квадратни километра или площта на 500 стадиона.

22

весело

преди 12 години

до 15. така е, махат САМО стикерите по стъклата.до 2. забелязвам да, а ти? от териториите/районите, т.е. от кварталите към съответните РПУ-та, а не от дворовете им :) веселяк

21

до 20

преди 12 години

Сега ти помисли малко...Пример 1:На територията на съдебната палата...На територията на спортната зала...На територията на седмо РПУ...!!!Пример 2:В района на съдебната палата...В района на спортната зала...В РАЙОНА НА СЕДМО РПУ...!!!

20

А

преди 12 години

Допълнение "Ауди А6", издирвано от Първо РПУ". Тоест полицаите издирват това ауди, откраднато в техния район. Нещо неясно? Мисля, че пиша на български.

19

А

преди 12 години

Вие неграмотни ли сте, *** ли сте? Пише "откраднати в столицата" , "откраднат от територията на". Ако пише от територията на квартал Младост или Люлин как го разбирате? *** ви глави чаткат ли вече, че колите не са откраднати от самото РПУ?

18

!?!??!

преди 12 години

Май само у нас криминално проявен може да е собственик на авто морга...

17

ЧЕНГЕ

преди 12 години

КРИЗА НЯМА ,СЛЕД КАТО ПРИЕМАТ КОЛИ ЗА ПО СТО ХИЛ. ЛВ. В МОРГИТЕ!!!

16

:)

преди 12 години

"Части от крадени коли "цъфнаха" на столична автоморга"-един път колите са крадени от крадци и втори път са окрадени от полица...ааааа......пак от крадци...Това е системата-ЧЕСТИТО!

15

прасчо

преди 12 години

до 8 Извинявай 8,по изказа ти личи,че твоята майка има по-голяма *** от тази на 3.....защото *** като теб не може да излезе от обикновена......

14

...

преди 12 години

До7:Мисля,че ГЕРБ искат да премахнат стикерите по стъклата на колите за да не се знае коя кола,кой я охранява.Маркирането с маркер не влиза в тази идея.Не съм много сигурен де,но ако е така,както си го мисля аз съм "ЗА".

13

прасчо

преди 12 години

Не изключвам вероятността да има и честни полицаи....но болшинството са корумпирани до цитоплазмата на клетките си !!! Което е много лошо....да не кажа ужасно.

12

Анонимен

преди 12 години

Това е италианеца , при него има всичко, досега никой не смееше да дръзне да го проверява, това е самата истина и вижте кои са районните, все около него.