147

Агроном

преди 12 години

Според мен самият Миро не разбира това, което говори. Но какво да прави човекът, каквото са му казали, че трябва предизборно да рецитира, това е наизустил. Нали работи ползу партия и личен интерес. Че веднъж го уволняваха заради злоупотреби, чуди се как сега да се опази.

146

ДО 145

преди 12 години

Проблемът на такива като теб е , че БСП е партия, която има 120 годишна история и такива като теб не са успяли да я прекършат ни най-малко. Но такива като НДСВ, ГЕРБ, ОДС, СДС Либерали и всякакви такива са еднодневки. И в общия случай са от нереализирани комунисти. А може всичко да е , но БСП има кадри и при това добре подготвени

145

Анонимен

преди 12 години

До 145.Мога ли да го сложа на женка ти,щерка ти и накрая на майчето ти негодник

144

аз съм комунист

преди 12 години

тук е пълно с комунисти - лентяй. Просо тази партийка ще си отиде с дъртаците които гласуват за нея . Каквото и да пишат и да плюят търгашите са пътници за никъде . Успех на изборите комунисти ........ дано да разберете след тази загуба че няма вече да тормозите хората ***

143

karambi

преди 12 години

а преди това пък парите бяха спрени .Поне като пишеш прустотий помисли

142

До 142

преди 12 години

А ти надминаваш баба му

141

Земеделец

преди 12 години

Защо сега Миро се сети за дребните земеделци, в началото на годината изобщо не му дремеше, когато те се жалваха за осигуровките и за недоимъка. До кога с тези предизборни балони бе, Майсторе?!

140

demokrat

преди 12 години

До 136Ти си тъпо парче, като баба си!

139

pss

преди 12 години

До 139Няма да го наплюе, зющото са от едно котило.А на теб ти трябва малко сиво вещество, за да го проумееш.

138

българин

преди 12 години

Абе,човек! Ти още ли вярваш,че на власт са некомунисти?!? И сега? И Борисов, и Цветанов и Плевнелиев и Миро, какви са били - миньори или ТКЗСари

137

българин

преди 12 години

.Писна ми в тая държава само да се плюят. Посочете ми друга такава. Обама ако понаплюе Буш, ще повярвам, че така трябва да е в демократично общество. И мен като българин от 2011 г. ме интересува какво ям- кога някой ще ни каже кой внесе 20-годишното ирландсо месо - Калфин или Миро? Или кой?

136

до 137

преди 12 години

точно така е, а сега се опитват с измищльотини да натопят отново предишните правителства... няма по-голям фалш от тези индивиди. не знам как гласувах за герб преди 2 години.срамувам се направо...

135

диагноза

преди 12 години

Диагнозата на управляващите вече е наяве ! Тези от ГЕРБ, особено Борисов,Цветанов и Плевнелиев, не са мъже, а мижитурки. Защото ако бяха истински мъже, за каквито се представят, щяха ли да си организират пир по време на чума? Щяха ли да стартират с купон предизборната кампания в Бургас, докато в Катуница се лееше кръв?

134

ИСКАТЕ ЛИ ПАК

преди 12 години

Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

133

otneseni

преди 12 години

Миро, ако съм на теб, бих си мълчал, че току виж някой вземе и попита, какво точно правиш и как бракониерстваш нелегално из Врачанския балкан ;-)

132

Анонимен

преди 12 години

Този *** къде беше през тези години в чужбина или тук .Имаше заменки и не останаха за теб ли ??? Ти като направи стари планини и тям подобни кой ги яде .Май пак само вие ненаситни ламтяи.Това за две години да правиш само безобразия и викащш пак другите са ти виновни.Станахте смешни с едни и същи изказвания от рода на Борисов.Освен лентички на отсечки какво друго правите.

131

Европеец

преди 12 години

Благодарение на Миро следващата година само по прогрламата за селските райони България ще загуби 1 млрд., а през 2011 не по-малко от 500 млн. евро. И според ЕВрокомисията на България й липсва административен капацитет в областта на земеделието и европрограмите в сектора

130

Анонимен

преди 12 години

и на тоя му пречи вълната все другите му виновни.Кажи веднъж поне аз съм виновен за това а Тиквата за всичко .По зле България не е била дори при Виденов.Нищо не върви в тази страна и се молим за някой лев на Европа ате ги изсипват в Гърция.Кажи българино какъв искаш да си беден грък в криза или беден българин с герберова "стабилност."

129

Анонимен

преди 12 години

Въмшния министър управлявал горите на България. Еее , Герберите пак са се напушили от Афганистанските цигари.

128

Радо

преди 12 години

Миро Мазния отново включи лайномета. Този път по заръка на Бойко. Колкото тъпо, толкова и герберастко