135

Иванова

преди 12 години

Отвратително-телевизия в ролята на сводник!Не разбирате ли,че всички ***,хубави момиченца,златотърсачки от села и градове ще се кандидатират!Моралните ценности не са на почит-Вие едва ли не поощрявате разврата!Поне поставете възрастови ограничения-кандидатките да са над 30-35години!

134

Homer

преди 12 години

Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак!

133

az

преди 12 години

az predlagam realiti format-svodnik tarsi prostitutki!!ili po interesno 6te e plaimeitka tarsi inDjilar ili magaziner!!!!

132

до 142

преди 12 години

може също учЕн от БАН търси за съпруга манекенка или преуспяла бизнес-дама

131

еми

преди 12 години

Аз искам реалити-бедна девойка търси милионер за съпруг или зряла жена търси милионер за съпруг-това ще е по-интересно.

130

Анонимен

преди 12 години

Грешно заглавие на риалитито. Трябва да го кръстят "Мутра търси съпруга". Въпреки, че за самия него все пак си е някакъв напредък. Макар и късно, след като е бил с над 100 общо взето еднакви като интелект силиконки му е просветнало, че от такава добра съпруга не става. Е, успех в търсенето, ама с това реноме шансът да попадне на нормална жена клони към 0. И той си го знае, иначе защо ще организира цяло ТВ шоу.

129

КОКО

преди 12 години

ДЯНКОВ....Я ГО РАЗРОВИ ДА ВИДИМ ОТКЪДЕ МУ ИДВАТ ПАРИТЕ.СИГУРНО Е ЧЕ НЯМА ДА ГИ ДОКАЖЕ.

128

SONIA

преди 12 години

ЗА ТОЗ ДЯДО ЛИ СТАВА ВЪПРОС......ЩЕ Я НАПЪЛНЯ С БАРУТ ЩЕ Я ГРЪМНА НА НЕГО НЯМА ДА Я ДАМ.ЕГАТИ НЕЩАСТНИКА.

127

Анонимен

преди 12 години

"Търкулнало се гърнето и си намерили похлупака".Този застаряващ мъж още ли не го е разбрал.Плйбоят освен плейбойки друго не знае.

126

Тра-ла-ла

преди 12 години

Стар, грозен, дебел и мазен мъж с много пари - НЯМА!Тоя дърт *** така и не се нахойка с млади гаджета!!! Та сега пак - търсел си жена - доста удобен предлог за да ги сменя като салфетки. Първо да погледне себе си и да си намери някоя лелка - лика-прилика, а не да си купува ласки от млади момичета.

125

Чинка

преди 12 години

Е те така сега ще има 20-на момичета, които ще си петка по време на цялото шоу, и няма да му омръзнат. Добре го е измислил, пари за &урви нема да дава, а и разнообразие ще има.

124

По-грозен и от него

преди 12 години

Готов съм да падна на колене и да предложа брак. На тази, която успее да грабне сърцето ми, и още по-важно тази, която ме убеди, че не търси само парите миХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахаха.Каква смехория.Всички ще ти се слагат,защото си готин пич.

123

Анонимен

преди 12 години

130Работи "Тарикат" !!Това е обратното на *** какъвто си ти.Copy?

122

До Мацка -красавчик

преди 12 години

Радвам се че ми отговори , но никак не си приличаме с въпросният господин по външност, години, а като гледам и по ум...може би защото никога не бих направил подобна унизителна простотия ;)Хубав ден

121

ди 130

преди 12 години

Нищо!Ако, работи ще има ли пари?

120

Хехе

преди 12 години

Няма лошо ,тъкмо докато върви тая глупост ще мога да правя нещо друго по -интересно. Не знам на кой му хрумна идеята ,че дъртак може да бъде интересна гледка? На тия години и с тоя външен вид + неприятната му репутация - само *** биха могли да се закачат.

119

Да питам само

преди 12 години

Тоя кво работи?

118

Анонимен

преди 12 години

И коя ще е тая дето няма да търси само парите ти ??!?!?!

117

Анонимен

преди 12 години

за всеки влак си има пътници, но според мен човека е загубил вяра в жените, в неговия обсег са само меркантилки :) и дори да срещне някоя различна няма да я разпознае

116

RRR

преди 12 години

Жалка история. И с този ще се заема ценно ефирно време. Човече *** колкото щеш, що не продължаваш да си плащаш както до сега.