544

ХАХАХА

преди 12 години

РЕКЛАМА: Искате ли да спите спокойно без да бъдете удушени в съня си от КОМУНИСТИ? Искате ли да се събуждате с празен стомах, но в главата ви с гордост да звучи : МАГИСТРАЛИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ? Искате ли да не четете книги, но да бъдете ДАРЯВАНИ С РАДОСТ и със светлия лик, на един истински българин всеки път, когато включите телевизора? Искате ли да живеете в НАЙ-БЕДНАТА, деградирала и обезселена, но с НАЙ-МАЛКИЯ бюджетен дефицит държава в Европа? Искате ли да бъдете ОТЛИЧНИЦИ? Искате ли ТОЙ да ви купи колело? Ама ДРУГ ПЪТ! Искате ли и ВНУЦИТЕ ВИ да бъдат подложени на същия геноцид? Искате ли да сте ШИСТОГАЗОВИЯ гигант на Европа? Вашето решение е ТОЙ - ДРУГАРЯТ БОРИСОВ - човекът с най-острата ножица. Най-чевръстият, най-строгият и нетърпящ възражения патриот, който се е раждал в държавата България. Вземете го - той е Ваш. ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!

543

ЕЙ

преди 12 години

КОГАТО ПРЕМИЕРА СЕ СМЕЕ А МНОГО ХОРА ОТ ДЪРЖАВАТА МУ ПЛАЧАТ ТОВА НЕ ГО ПРИЕМАМ ЗА НОРМАЛНО.

542

С.М.

преди 12 години

ЕХ, ЧЕ ВЕСЕЛА РАБОТА! :-) Смейте се, какво чакате :-) Бойко май само на него му е смешно в тая държава...

541

Анонимен

преди 12 години

Заглавието е адски тъпо!

540

Мартин

преди 12 години

Не мога да разбера защо всички плюете слънцето? Ами ако утре не изгрее ,к'во шъ праим ъ?Защо му се връзвате на простотиите?Ми друга работа нямате ли?К'во може една мутра?Само глупости и простотии.

539

По снимката

преди 12 години

От снимката лъха тягостното чувство, че тази ФИЗИОМУТРА убива всичко живо наоколо...

538

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

537

22961

преди 12 години

толкова *** безмозъчни да има тук че няма и на къде. Заплатите не тръгнаха надулу заради герб а заради кризата в цела европа заплатите са надулу мислите ли малко. А ония червени *** които преди една година твърдяха че няма криза. боико е прав че без пътица няма инвестициие. дянвок стегна яко всичко. цветанов макар и издънки се справя много по добре. боико яко разцети и ДПС. сега наблюдавам че дянков ще реже яко *** а не както преди само им даваха какво искате подобри в момента няма

536

Анонимен

преди 12 години

Радва се човека, че остана малко до момента в който ще останат само *** в БГ, простите и неуките лесно се управляват.

535

Анонимен

преди 12 години

Тиквата засмяна явно е пияна

534

Майтап на голо...

преди 12 години

А, стига бе, Боко, стига с тия майтапи, щото ви чака - тебе и тайфата ти, един го-о-о-лем октомврийски народен майтап на голо...Подмийте се старателно за вечерта на 23-ти.

533

Пази боже

преди 12 години

сляпо да прогледа

532

Няма шанс !

преди 12 години

Днес Барозу идва у нас на предизборна среща. Той води цяла тумба европейски "народняци" с които ще подкрепи г-н Тиквиников. По добре би било португалеца да отиде в собствената си държава, която като България също е във фалит. ЕС е пред разпад, а председателя му тръгнал да оправя на магарето ... в България. Защо оставам с впечатление, че Барозу и Боку са на един акъл ?

531

Анонимен

преди 12 години

Ако някой все още си мисли, че не си заслужава прякора- да погледне снимката

530

Нина

преди 12 години

Този вместо Първи мнистър трябваше да стане водещ на някое политико-хумористично предаване, но най-важното е, че той трябва да си мисли, че предаването му е изцяло сериозно..

529

Анонимен

преди 12 години

Ама нямаш на какаво!

528

Гюро Михайлов

преди 12 години

ДО 559 Ми то, друга страна като нашата нЕма!!!

527

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

boiko si vi slaga na uq!!! i az bih vi slojil drugari

526

Увяхнал гербер

преди 12 години

hahahahaaha мАФИЯТА Е бОЙКО.

525

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

na mafiqta boiko im pre4i stra6no