350

баба

преди 12 години

ей чушкопек

349

GALI

преди 12 години

От много време нищо не се чуваше и нищо не ставаше в ДПС.Наближиха избори-трябваше да се спечелят гласове за ДПС.Защо да не противопоставят хората.КАТУНИЦА!!!РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!!! Как мислите?

348

Анонимен

преди 12 години

Как го каза? Кърджъ Али. хахаха. Ей, ама то направо си е вашо така ли? Турски ще говориш само тихо в махалата. И ти обещавам, че ще е така. И искаш или не, нашия език ще си го набиете в главите.

347

БЪЛГАРИНО...

преди 12 години

ИЗЛИЗАЙ НА ИЗБОРИ !ВЗЕМИ НЕЩАТА В СВОИТЕ РЪЦЕ!НЕ СЕ ОСТАВЯЙ *** И ВЪШКАРИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА ТИ!ПОВЕЧЕТО ОТ ПАРТИИТЕ , РАЗЧИТАТ НА ПРИМИТИВИТЕ И ВЪШКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА!РАЗДАВАТ СЕ ХРАНИ И ПАРИ ---ЗА ДА СЕ ЗАГРАБИ ВЛАСТТА И ДА ТЕ НАПРАВЯТ -"РОБ НА ТРУДА"!ИЗЛЕЗ , БЪЛГАРИНО И ГЛАСУВАЙ!ДОКАЖИ ЧЕ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ...А ,НЕ --"РОБ НА ТРУДА"

346

akud

преди 12 години

aааа индиЯнеца се е сетил, че след катуница нещата са други. А АЗ ПИТАМ до кога ще търпим индиянците в политиката на БЪЛГАРИЯ

345

HASAN GUVEN

преди 12 години

353- напиши си адреса или ми кажи кога каде да дойда!!!май ти харесва рязано да ***!?хахахаах

344

zzz

преди 12 години

Къде е сега прокуратурата ?? Някаква реакция ??

343

До Хасан Сговнен

преди 12 години

Внимавай! Ще те намеря!

342

HASAN GUVEN

преди 12 години

351- ДА НЕ Е ДЛАЖЕН ДА ВИ ПРИЗНАВА ЕЗИКА- БЕЗ ТОВА КЪРДЖЪ АЛИ (КЪДЖАЛИ) Е СЕВЕРНО ТУРСКА БАЛКАНСКА РЕПУБЛИКА ТАКА ЧЕ ЧОВЕКА СИ ГОВОРИ В СВОЙТА ТЕРИТОРИЯ НА СВОЯ НАРОД И ЕСТЕСТВЕННО ЩЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ!!!

341

мери

преди 12 години

Това не е етично да се агитират хората на различен език от българския в България

340

коко

преди 12 години

Като не са нищо тези пари за него, нека си поема глобите...гадини!

339

Sultan

преди 12 години

Osurdjam

338

не съм толераст

преди 12 години

Витков е готино момче , да кажем НЕ на зализаните кестени дето ни разтягат локуми!!!Сега е времето да им покажем че народа ще направи това което си иска а не това което ни налагат!Стига партийни кандидати, стига са ми избирали президент зомбирани бабички и неграмотни ***!!!

337

Анонимен

преди 12 години

Колко много комплексари реват на умряло , ако и работехте толкова колкото философствате и крадете, нямаше да имате равни, ама Бай *** не напразно е българин !!! Потомците му са го надминали. И не ставайте смешни, такова понятие като чист " българин" няма, ако се разровите ще откриете прадеди и в Индия, Анадола, Сибир и Африка и къде ли още не :))) На тази държава половината свят се е изредил ама вие сте " най-чистата нация". Може и така да е,но тткъм интелект,нищо друго!!!!!!!!!

336

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

335

Енесай

преди 12 години

Аз мога да платя глобата на Доган.

334

DO HASAN SGOVNEN

преди 12 години

Не напрягай и без това загнилите си мозъчни клетки!Научно доказано е че мелетите (турчеещите ***) като теб са генетично *** ,асоциални,нечистоплътни и нелицеприятни индивиди живеещи паразитно на гърба на останалата част от обществото!Освен че антиконституционната ви партия ДПС е етническа и открито поддържаща терористични прояви от близкото минало ,тя е и партия на индивидите с ограничен умствен капацитет - с 85% привърженици които нямат завършен 6 клас!

333

Анонимен

преди 12 години

за този човек закони няма ли? - на работа не ходи,законите не спазва,краде от свои и чужди,турците се гърбят на тютюна,философа станал "консултант-хидрогеолог". и ако закони за него няма,хапчета по аптеките - дал господ! да се качва вече на летящата си чиния и да хваща пътя!

332

емир

преди 12 години

В Източна Румелия се говори на Турски език, на който не му харесва да си прибере парцалките и се изсели във Враца или Монтана!

331

Анонимен

преди 12 години

Е, да, след като някой му е кихнал поне 20 000 лв... или трябваше да ги пресметна в турски лири! Какъв абсурд само!