53

Анонимен

преди 12 години

ей *** комуснисти и ***. Навсякъде заплатите падат не ви е виновен бат бойко. Абе какво да обяснявам и вие разбирате мои повече и от и обама и меркел взети заедно и папата да доиде пак няма да сте доволни. АКО ИМАТЕ ВСИЧКИ ТУКА ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗУВАНИЕ В ХАРВАРД И 10 ГОДИНИ ОПИТ КАТО ШЕВ НА НЯКОЯ БАНКА ТОГАВА бих ви зел насериозно вие осъзнавате ли какво глупости пишете повечето.

52

Ivan Grozni

преди 12 години

Само Бат Боко Мутрионе Ди Банкя ги може тея фокуси...в сико поскъпва.. заплатите падат , а инфлация няма...

51

до 49

преди 12 години

донякъде си прав - ама не си купувам всеки ден телевизор или компютър, но всеки ден плащам ток, вода, газ, нафта, хляб, олио. Та на коя от тези стоки е паднала цената? Или поне да се е задържала?

50

До 49

преди 12 години

Прав си, но според мен 46 имаше предвид, че въпреки че според статистиката няма повишаване на цените, стандарта на живот пада, точно заради повишаването на цените на основните стоки и услуги - храна, облекло, отопление, електричество, водоснабдяване. И това всичко заради порочни монополи и олигополи. Както и 48 казва - това е СТАГФЛАЦИЯ и е много по-лошо от няколко процента увеличение на инфлацията.

49

до 46

преди 12 години

Цените на кое се вдигнаха? Лошото е, че се съсредоточавате върху определен тесен кръг от стоки и услуги (главно върху хранителните стоки). Само, че инфлацията най-често се изчислява на база на т.нар потребителска кошница, която включва доста стоки и услуги ( НСИ я изчисляват на база на над 500 вида стоки и услуги ако не се лъжа :) Така, че така казано "цените се вдигнаха" е много относително и неточно ;)

48

darcas_real

преди 12 години

По всички правила на икономиката, които Дянков е учил също, няма как едновременно инфлацията и безработицата да намаляват. Защото ако повече хора работят, повече хора ще харчат пари, и цените ще се вдигат. В България имаме СТАГФЛАЦИЯ - неработеща икономика и непрекъснато повишаващи се цени на монополите и картелите. НУЛЕВИ чуждестранни инвестиции, НУЛЕВА усвояемост на еврофондове от бизнеса, и огромна СИВА ИКОНОМИКА. НСИ да вземат да си я заврат тази статистика, там където слънцето не огрява!!!

47

ДО 37

преди 12 години

АБРЕ ГЛАМАТАР, ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ИНФЛАЦИЯ???

46

Боко

преди 12 години

ХА-ХА-ХА-ХА.........тия сигурно са полудяли....за 2 години цените се вдигнаха с 50%, заплатите намаляха с 20%, а тия ни правят на *** и ни обясняват колко е чист и вкусен въздуха дето дишаме!!! Г-н Пица, няма ли да му слагате налог и на него???

45

да бе

преди 12 години

Тока - нагоре; Бензина, дизела - нагоре, Газта - Нагоре; Парното нагоре; Водата - нагоре, Заплатите - надолу.Няма инфлация!

44

ха ха ха ха ха

преди 12 години

ха ха ха ха ха

43

винетуто

преди 12 години

май галиба герб ще загубят изборите тотално .МНОГО НИ СЕ ПОДОБРИ ЖИВОТА ВЕЧЕ И СТАНАХМЕ ЛИГЛЬОВЦИ ,НЕ ВЯРВАМЕ НА ГОЛИ ПРИКАЗКИ ,ТО НЕ Е И ЗА ВЯРВАНЕ ПРИ ТОЗ ГЛАД ДЕТ ГО ИМА У ДЪРЖАВАТА

42

цар киро

преди 12 години

преди две години колко лесно избрахте герб,колко сте наивни и лесни за манипулация българите.така че на следващите парламентарни избори аз цар киро се кандитатирвам за министър председател,няма начин да не ме изберете щом толкова лесно избрахте герб,толкова сте наивни че няма накъде вече.как беше фразата евала бате бойко мачкай комунистите буахаххаха мани мани цирк голем!

41

Анонимен

преди 12 години

преди изборите ще обявят, че средната заплата се е вдигнала, а спестяванията на хората в банките са се повиши до рекордните 50000лв. на семейство. Парното и токът ще са безплатни в следващите години, а на пътуващите по магистралите ще се раздават безвъзмездно по 30 литра от ползваното от всеки гориво.

40

да-да,ама не

преди 12 години

Шменти-капели...и НСИ се зарази от боковизма/тиквизма-герберизма/ Бог да пази България.

39

Анонимен

преди 12 години

Вчера безработицата поднала , днес - инфлацията нулева!Тези хора в час ли са?ГЕРБ-ерчета прости , не ни правете на балами , ние не ядем асфалт!Балами бяхме преди две години , когато гласувахме за вас!Втори път няма да сгрешим!

38

до 37

преди 12 години

Като цяло си много *** човек за да си позволяваш да викаш на другите неграмотни.

37

Анонимен

преди 12 години

Само да попитам неграмотните форумци тук. Кой ви каза че липсата на инфлация е добро нещо и добра новина?!? Тя показва, че всички са се стиснали, нямат пари, очакват да стане по зле. А то тези неща стават прогнози, които се самосбъдват. Инвестициите и предприемачеството, което е мотор на растежа се основават на оптимизъм. Като го няма няма и икономика.

36

До ДС поковника

преди 12 години

Че ти и сега ги искаме.Проблема е именно, че *** глави от ДС продължават да ни управляват и демокрацията в БГ е само театър. Лошото е, че вас само някой Пиночет може да ви оправи

35

Анонимен

преди 12 години

Лошо! Герберите не само крадат много, но и лъжат много! Никаква разлика от останалите политици!

34

Аз до Бойко Борисов

преди 12 години

Бат'Бойко, забрави да кажеш че и седлата за камили поевтиняха 2 пъти.