22

FIFA

преди 12 години

Тези президенти на клубове нищо не разбират от ФУТБОЛ !Вижте им отборите какво представляват - разградени дворове .И тримата са пълни НЕКАДЪРНИЦИ !

21

Аз,Клавдий

преди 12 години

Стига срам-Да закрият Националният отбор,както затриха държавата,така затриха и футбола всички властимащи от 1989 до сега ! Детско-юношеските отбори са препълнени,няма места за всички желаещи да тренират ,а няма отбор в А група без чужденци...Къде и как се убиват талантите ни,кой има полза от този маскарад,където се прави ? НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАШ ДОМАТИ И ДА ГИ ХВЪРЛЯШ НА ***,ЗАЩОТО *** ЩЕ ТИ ДАДЕ ОТ НЕГОВИТЕ,ЩОТО СА ПО-КРАСИВИ !@

20

Фен...

преди 12 години

По-грозна снимка на тоз левент не намерихте ли,драги ми редактори??? А що се отнасяпо въпроса...Радуканов е по-добро решение от Мадански,но няма авторитет пред така наречените "чужденци" в отборът ни... Няма и опит с национални отбори,а и е твърде надвежден и млад ,за да го хвърлим на кучетата...

19

vlady

преди 12 години

Радуканов няма дори докторска степен по футбол и е абсолютно неподходящ за национален треньор. Достойни алтернативи на доц. Мадански са доц. Гигов, доц. Цолов, проф. Стоянов евентуално проф. Шишков. Проф. Димитров е специалист по женски футбол, но и той е възможен вариант.

18

Schreihals

преди 12 години

Трябва да се оправят ДЮШ!Там са само връзкари и съответно се виждат резултатите,а редица таланти се пропиляват с лека ръка!Като добавиме,че никой не се занимава сериозно с децата в тренировъчния процес картинката е пълна!Националният отбор НЕ Е МЯСТО ДА СЕ УЧАТ И ДА ГИ ЧАКАМЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ!

17

Анонимен

преди 12 години

А БЕ *** НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ С ТРЕНЬОР НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА.ЗАЩО ПРОБЛЕМИТЕ ВСЕ ТАМ СЕ ТЪРСЯТ.

16

Анонимен

преди 12 години

Боклукчийте така или иначе ще го уволнят в края на есенния полу сезон.

15

Анонимен

преди 12 години

Моби не е никакъв треньор. Не става за националния. Циркът продължава.

14

Анонимен

преди 12 години

според мен всички национали трябва да се избират от отборите от А група до трето място в класирането, а от легионерите тези, които отборите им са до трето място в класирането на първенството.

13

прасчо

преди 12 години

Радуканов освен добър треньор е и умен човек....И докато Перуци и Сливата бъркат манджата в БФС.......... НЕ мерси !!!!

12

:)

преди 12 години

ББ за треньор мисля , че ще ги респектира манекените.

11

Цецо

преди 12 години

И Господ да сложат за треньор, все тая! Като не разполага с футболисти бързо ще го сменят и него...:)

10

Анонимен

преди 12 години

Венци Стефанов още от сега предусеща какво ще се случи идния кръг с жалкото му отборче!!!!!!

9

Бойковист

преди 12 години

какъв Гриша Ганчев,какво влияние??това да не е битака в Големо Уйово??Първо - да се изгонят всички примадони от националния отбор - посмъртно!!Второ - да се даде шанс на младите таланти да играят и да се докажат.Трето - да се смени изцяло ръководството на БФС!!

8

Анонимен

преди 12 години

Много ясно, че куцо и съкато ще е ЗА Радуканов да поеме националния. Че нали това е с цел детронирането на ЦСКА от първото място и пътя и към 32 титла. Много ще е жалко Милен да си отиде от ЦСКА. Но това го чакат всички под нас в класирането, защото с Милен начело, ЦСКА няма кой да го измести от първото място. САМО ЦСКА

7

Анонимен

преди 12 години

Интересното е, че дори треньорът на Левски Георги Иванов - Гонзо е "за" Милен Радуканов да смени Михаил Мадански, твърди "Тема Спорт".КАК НЯМА ДА Е "ЗА". НАЛИ ТАКА ЩЕ ОТЪРВЕ ПЕРДАХА. А на Милен не му и трябва. Има си къде къде по-силен отбор.

6

gogo

преди 12 години

Само като прочетох Лечков и ми стана ясно .

5

Левски

преди 12 години

При всичкото ми уважение към Радуканов, който успя миналата година от разпасаната команда на ЦСКА да направи отбор - хич не му трябва да се захваща с алкохолизирана тълпа, наречена "национален отбор по футбол на България"! Защото после пак той ще го отнесе, футбалерите никога няма да са виновни, нито пък Перукан и компания.

4

Анонимен

преди 12 години

Милен да не луд да си съсипе кариерата с тея ***, при положение, че след няколко месеца ще стане шампион с ЦСКА и ще има възможност за влизане в ШЛ!

3

Анонимен

преди 12 години

Да играеше резервния състав на Лудогорец, Черно Море или ЦСКА пак нямаше да паднеме. Ато бива бива ама такова бездарие НЕМА. Валери кой те излъга че ставаш за футбалер? Да не те ползват за *** под душовете всички тренери за които игра до сега? Друго обяснение за бездарността ти нямам!