19

Люба

преди 12 години

Браво, тя самата е красива и затова създаденото от нея също е красиво!

18

13

преди 12 години

Стига плюхте!!!Роклите са хубави, а идеята на дизайнерката заслужава адмирации!Направила е всичко с оригиналните платове,вложила е 2 години труд,ЗАСЛУЖАВА БРАВО,а не вашите простотии!!!Обича си града и го популяризира с тази идея!Дай боже повече такива БЪЛГАРКИ!!!

17

Хм

преди 12 години

Права си е мацката- 15! Ако не мърморите, някой *** чалгар като 16-ти ще *** пейзажа с изказвания, провокиранаи от оная му работа и липсата на мозък! Засрамете се бе! 15- евала, добре им го каза! :)

16

до 16

преди 12 години

Първо не съм ти "***". - че си *** *** е ясно, ама дай малко по-културно. Второ, не си споменаваш полът, но взимайки под внимание дебилните ти изказвания и подкрепата на пост 14, да приемем, че си мъж. Изключително просташки писания, по-добре се покрий някъде да не се излагаш повече. Такива бесни чикиджии като теб, трябва да бъдат кастрирани публично. И КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН, ИСКАМ ДА ДОЙДА И ДА ТИ СНИМАМ СЕЛКСАТА МУТРА НА СВАТБАТА ТИ, КОГАТО ЖЕНА ТИ Е ПО ПРАШКИ НА НЕЯ! *** смотан

15

:))

преди 12 години

А за моята няма значение роклята важно е да и дам пръстен но има още много да чака - лейка

14

Тц Тц

преди 12 години

А бе какви хора сте вие? Каквото и да се случи, все ще мърморите, обиждате, досаждате! Жени сме все пак- бъдете нежни и добри бе, усмихнете се, кажете нещо позитивно.. Чета тука коментарите на някакви вечно незадоволени, във всеки един аспект, тетки и се чудя КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЗА ДА НЕ МРЪНКАТЕ, ОБИЖДАТЕ И НАПАДАТЕ?!!?!?!? Измислете вие нещо по-оригинално като сте толкова идейни и перфктни бе... Пфффф!

13

Chili

преди 12 години

Това пък ако е роклята на Кейт Мидълтън аз съм ряпа!Цял свят я гледа тая сватба, даже и тези които не искаха да я гледат......и роклята се тиражираше поне месец след това, ми да беше погледнала тая "дизайнерка".пфууу и копия не могат да напрявят като хората....какво оства за нещо оригинално да сътворят определени "дизайнери"!

12

Анонимен

преди 12 години

И аз така мисля!!! "В интерес на истината не виждам никаква прилика с оригиналните рокли. Приличат по-скоро на карикатури, ама нейсе! Щом й се занимава с глупости!"

11

баба меца

преди 12 години

В интерес на истината не виждам никаква прилика с оригиналните рокли. Приличат по-скоро на карикатури, ама нейсе! Щом й се занимава с глупости!

10

Таня

преди 12 години

Много сполучлива и сладка миниатюра! Прелестни са! Поздравления за дизайнерката!

9

Анонимен

преди 12 години

да ви пикам на роклите

8

Даяна

преди 12 години

Роклята да е стилна - трябва, но не от нея зависи нататък живота .....

7

Дери

преди 12 години

1фергюсън - Николета откога е кралска особа?п.с облякла се е като парцалЯзък им за парите на известните.Обикновените булки са хиляди пъти по-красиви.Тия от престараване се ***!

6

ДО ДНЕС.БГ

преди 12 години

Време беше да пратите дежурните редактори на Психолог . Така се потушават страстите . Дали пък не са от ЕС програмите които течат в момента .

5

Анонимен

преди 12 години

Ех...

4

PEDERUGA

преди 12 години

6ikozen mi e gaza

3

Анонимен

преди 12 години

Ами... готино :)

2

бсп

преди 12 години

калфин Президент!

1

фергюсън

преди 12 години

А НА НИКОЛЕТА ЛИЗАНОВА КЪДЕ Е РОКЛЯТА!!!