37

bg

преди 12 години

V amerikanskite i angliiski nacistki sudilishta podsudimijat moje li da dava intervuta na jurnalisti po vreme na pauzite?

36

киев

преди 12 години

Уважаеми българи! Ако не ви знаете истинска ситуация - да не пишете глупости. При нас вече няма съд, няма нищо. Всичко, че гледаме сме утре - беше шоу. Имаме сме всички ситуации както и при вас: корупция, бизнес и пари е по-главни от страната ни и хората. Тимошенко не е Света Мария, истинско. Но знае ли някой от вас за идеален политик в България или някъде? Проблемата излиза от другото: имаме варфоломеевска нощ и диктатура. И не сме искаме да живея до края на живота при Янукович.

35

до 35

преди 12 години

И защо до стената?Можеш ли да ми обясниш?

34

куренко

преди 12 години

Че кой е питал народа,кой въобще го пита за нещо освен за 1 ден по време на избории тая украинска *** не в затвора,ами до стената и право в лоб !

33

Анонимен

преди 12 години

Хората са искали да ги подпише - тя ги е подписала. Изгодно неизгодно - нали това е демокрацията.

32

ЗАЩО НАПРИМЕР....

преди 12 години

...НЕ ПОДХОДИМЕ , КЪМ "ОВЧия" И КОМПАНИЯТА ОТ ПОЗИТАНО-20....СЪОБРАЗНО "БОГАТИЯ /БРАТСКИ/ РУСКИ И УКРАИНСКИ ОПИТ".....???!!!ЕТО , НАПРИМЕР....ИМА ГОЛЯМА НУЖДА ОТ РАБОТНА РЪКА НА МАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ" И "СТРУМА"....ТРУДА Е ПЕСЕН !!!!КАКВО ИМ ПРЕЧИ НА ДРУГАРЯ "ОВч"....ДА ПОПЕЕ , ЗА ЩАСТЛИВОТО БЪДЕЩЕ НА ПАРТИЯТА И ...БЪЛГАРИЯ???!!!ТО... И др.КАЛФИН ,ТРЕБВА ДА Е ТАМ В "АГИТКАТА"---ЗА ТИЯ 125- ИЗБОРНИ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ , ПО-ЛАНИ...АМА НЕЙСЕ..!ТЕ С АРТИСТА --МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ДРУГА ПИЕСКА...!

31

Анонимен

преди 12 години

В България това никога няма да стане - няма толкова места в затвора

30

Коментиращ

преди 12 години

Доганчо,Костов ли? Защо комунистическата ти пропагандна кратуна изпусна Станишев, Виденов, при който държавата практически фалира и пенсията беше 5 долара? А при Станишев излишъците се изядоха и изпиха от БСП и ДПС. Нещо ти е *** и долна пропагандата, но тук не ти е вестник Дума, комунистическа г.идо такава.

29

Анонимен

преди 12 години

Браво, 28, значи според теб излиза, че и Р.Овч. е страхотен герой в битката за свобода, защото и той е сключвал неизгодни газови договори с Русия. Поздравления, че изказваш подобни почитания към престъпника Р.Овч.

28

Анонимен

преди 12 години

Доганчо,Костов и останалата зган имат късмет че не сме като тези в Украйна........до сега да са ги направили на кебапчета за гаврата с народа

27

Василев

преди 12 години

Тимошенко *** комунистите и навря руските *** в миша дупка!!!Тимошенко е от добрите сили!!!Тимошенко е символ на свободна демократична Украйна!!!Тимошенко е най-големият мъж в Украйна!!!Тимошенко няма да бъде забравена от ЕС!!!Тимошенко показа на украинският народ как трябва да си отстоява интересите!!!Тимошенко е смел човек!!!Тимошенко навря в миша дъпка ***!!!Тимошенко остава в сърцата на хората борещи се за свобода!!!

26

ХА,ХА,ХА,ААА...

преди 12 години

Я, МИ КАЖЕТЕ ТОГАВА.....НА КОЛКО ДА ОСЪДИМЕ ПО "БРТСКИ "---"ОВЧия" И ЦЕЛАТАМУ КОМПАНИЯ , ЗА ПРОФУКАНИТЕ 2-млрд., ЗА "АТОМНАТА ЯМА"....В БЕЛЕНЕ ??????!!!!ТРЪГНЕМЕ ЛИ ДА ГО СЪДИМЕ ТОЯ НЕГОДНИК.....ЕЛА, ТОГАВА ДА СЛУШАШ ПРИКАЗКИ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "ЧОВЕШКИ ПРАВА"-----ЦЕЛА СОФИЯ ДА СЕ ИЗСЕРЕ -НЕ МОЖЕТЕ ИМ ЗАТВОРИ УСТАТА НА *** ОТ ПОЗИТАНО-20!ЗАТОВА....КОМУНИСТ , ЖЕНА *** И МАЛКИ ДЕЦА...ТРЕБВА ВИНАГИ ДА БЪДАТ ДЪРЖАНИ ИЗКЪСО....ЩОТО , НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕ ---КАКВИ *** ,ЩЕ ТИ ЗАБЪРКАТ!

25

Да пукна ако лъжа

преди 12 години

Трябва ми 1 кило боза и отиде и козунака....

24

ЧК

преди 12 години

Съветските методи не са забравени в Украйна! ЕС няма да ги приеме и ще ги остави да си гладуват около Чернобил тия комунистически престъпници от сегашната украинска власт!

23

Анонимен

преди 12 години

"ЕС изрази дълбоко разочарование от днешната присъда срещу бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко и предупреди, че тези събития ще се отразят на преговорите с Киев за асоцииране."Браво, а какво всъщност иска от нас ЕС, като говори за 'осъдени знакови престъпни фигури и политици' и 'успехи в борбата с престъпността'? Какво по-знаково от бивш премиер, осъден за доказано престъпление. Ако Станишката или Крадлив Дедо /или пък Боко след време/ бъдат осъдени, и нас ли така ще предупреждават?

22

Българин

преди 12 години

До 20 -да съгласен ---но трябва да се почне отнякъде , да не забравяме и 5000 кредитни милионера които минаха метър а взеха спестяванията на Българския народ ! Да си спомним и за един шеф на БНБ /Тодор Вълчев / който рефинансираше частните банки със народна пара - а те отпускаха кредити сами на себе си и забравиха да ги върнат / взеха валута , а върнаха левове -при курс 1-3000 /. Последвалата криминална Приебатизация , съсипването на Селското стопанство и производството за да стигнем до тук ..

21

Киро пора

преди 12 години

Браво можеше и повече !!! А ония пъпчивия виктор ющенко кога ??????????Всички *** в околностите на ВЕЛИКАТА РУСКА ИМПЕРИЯ трябва да бъдат унишожени . На 9 май 2012 в Львова ще ви газим с танковете фашисти миризливи на всеки светофар и дерек ше веси активист от упа

20

Анонимен

преди 12 години

Да се готвят лицата ББ и ЦЦ

19

до 12

преди 12 години

минимум 200 парчета - а като погледнем и кръговете ..... едно 4-5 хиляди глави тряя паднат и да им бъде отнето имуществото !!!!!

18

Уат дъ фак

преди 12 години

Кво се радвате на Украйна, бре ? Там е диктатура и гонене на политически врагове ... иска ви се демокрация от диктаторски тип май, май ...