423

bil g.

преди 12 години

nemate snimki ...izmisleni ste

422

Пешо

преди 12 години

Веждито трябва да го направят почетен член на съюза на българските музиканти защото прави хубави *** на мутрата Борисов и за цялостно творчество трябва да го наградят преди духаше на Илия Павлов той даже му даде звание почетен мултак,а той се оказа обикновен турско-масонски ***!

421

Пешо

преди 12 години

Той така и каратист стана всъщност беше секретарка на бате Цончо!

420

Ruja

преди 12 години

Сега като се разкрие гениалността му на художник, такива гайтанени вежди ще ни изпише, че свят ще ни се завие!

419

ok

преди 12 години

премиерът ни е наистина уникален и защо да не получава подобни титли, има енергия да стане и почетен член на художниците, писателите, учените, поетите, щом Путин успя за един ден да открие архелогични находки от преди 10 хил. години/никой досега не беше ги забелязал/, защо да не може нашия министър да стане почетен член на някакъв съюз, начинанието изиква подкрепа.

418

Анонимен

преди 12 години

" Българите са прости, лесно ще ги победим " - Доган

417

ор

преди 12 години

Много хора тук не одобряват Борисов. Но кои са те, какво са дали на света и кой ги е признал? Никой! А най-успелият мъж, човек, на планетата, Арнолд Шварценегер, се срещна с Борисов, не със Станишен, не с Първанов и не покани за партньор Слави Трифонов, нали? Няма случайни случайности, а шумкарите да си пишат глупостите и лъжите!

416

Божко от Люлин-2

преди 12 години

До кокоТой е слънцето- бе.Той не е просто талантлив,той е гениален.Коко,след 1996-1998г.си мислех ,че по-тежки времена няма за нас българите.Оказа се,че следващата -2012г. ни очаква още по-тежка.Наистина не мога да коментирам писаниците на някои във форума и си мисля ,че са за психиатрията.Няма по-*** управник в ЕС от нашия ***.

415

кн

преди 12 години

Димитър Грозданов от СБХ уточни, че званието "почетен член на съюза" не е за творчеството на Бойко Борисов като художник, а за особени заслуги и връщането на сградата на столичната улица "Шипка" 6 на Съюза.а какво пише в правилника на Съюза за почетните членове, особено аксо рисуваш като пикасо, както смята министър в. рашидов

414

Не го пише във Винет

преди 12 години

Всеки авторитет, неодобрен от истинския разум, е слаб.ЕригенЛошата рана може да се излекува, но лошата репутация никога.ИзократСамо педантите търсят във всичко авторитета.Й. В. Гьоте

413

Не го пише във Винет

преди 12 години

Авторитетът произлиза от разума, а не разумът от авторитета. Авторитет, непризнат отразума, е безсилен.У. СкотВярата в авторитета е причина грешките му да се вземат за образци.Л. Н. Толстой

412

Анонимен

преди 12 години

ПРИЗОВАВАМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ И СВЕТЛЬО ВИТКОВ, НА 2 Я ТУР ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ, ЗАЩОТО АКО НЕ ГЛАСУВАТ КУПЕНИТЕ *** ГЛАСОВЕ ЩЕ ИЗБИРАТ КАЛФИН. БЛАГОДАРЯ ВИ ПИЧОВЕ! АЗ СЪЩО ХАРЕСВАМ ВОЛЕН, НО НЕКА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ.

411

ив

преди 12 години

Бойко Борисов е уникален човек!

410

коко

преди 12 години

Ама нашият премиер - той е всичко. За пореден път се доказва колко е добър и може да прави много неща независимо в каква област са!

409

Анонимен

преди 12 години

Бенджамин Франклин някога е казал, че първа отговорност на всеки гражданин е да оспорва властта. За съжаление много граждани отхвърлят това знание, приемат покровителството на властта и дори са готови да я защитават от враговете, дръзнали да я оспорват. Този хроничен недостатък на обществото ни прави демокрацията мит, неосъществена мечта, *** етикет.

408

Анонимен

преди 12 години

в "Тази сутрин"по БНТ на 10,09,2011 проф.Драгомир Драганов категорична заяви,че сградата е частна собственост на СУ ,защото имат документ- завещание от братя Георгиеви и след спорове с Правителството съда е признал собствеността на СУ.Какво повече от това и защо Тиквата ще определя чия собственост е сградата?!

407

ХаХа

преди 12 години

Мистър Бийн Борисов в нов клип

406

Луи

преди 12 години

До НякойДоган не е хидроинженер,а добър и умел мениджър.Спомни кой ,кога и как създаде партия.По кое време?Все пак отдай му заслуженото- работил е в институт на БАН,а не в пожарната или при мутрите.Пробвай се и ти да вземеш хонорар от 1.5млн.лева/евра и ще разбереш ,че не е толкова лесно.Лесното е при ТИКВАТА.Който играе с него на футбол ,заедно си чеше *** в Банкя -той получава строителни поръчки ,комисионни и прочие.Пробвай се и ще се убедиш .

405

Анонимен

преди 12 години

Мога само да поздравя правителството за даденото обещание

404

асфалт

преди 12 години

До 3000-та година ще асфалтирам всички художници!