5

кн

преди 12 години

борсовите индекси на компаниите трябва да се определят от финансовите показатели на фирмите. например, в българия при база 100 този показател е три към едно. затова и цена от 2000 лв. беше безумие. така е и сега та уолстриийт с цени, надскачащи минимум двадесет пъти реалната ( финансовата )стойност на акцията. затова и очаквам да има американска пролет, не само арабска или източноевропейска. затова и в библията пише : не прави лошо, защото същото ти се връща. а, дано е прав господ. за виетнам ок

4

Щипе

преди 12 години

Чиче, борсовите индекси показват като цяло здравето на икономиката на дадената страна. Така че те ако са зле, това не е причина, а е последствие.А дали са кошмарни, малко се съмнявам! Не съм чул за брокер, който да държи само дълги позиции.

3

Чорбаджи Генчо

преди 12 години

Баба Гицка страда, щото не може да си остане извън Европата и глобализацията. Е те затова и аз съм против влизането на България в шенгеската каша - за да можем да се позапазим малко като България.

2

нашенец

преди 12 години

шорти на бида и хич да не ти дреме :))

1

Салахадин

преди 12 години

Само не мога да разбера защо баба Гицка от Сусурлево трябва да страда, заради борсовите индекси?Извода е:Никаква глобализация!!