987

rrrrrr

преди 12 години

*** I KOMUNIST...NA SNIMKA DA GI VIDI6-BOI...BOI...BOI....

986

Анонимен

преди 12 години

Ако ЕС ни осъди да платим 8 милиарда глоба заради заменките на комуназите ще се наложи да пуснем кръвчица на милиардерите им............редно е те да я платят. Аз чужди борчове не плащам...А вие ?

985

Анонимен

преди 12 години

Най-жалкото от всичко е, че ***, като Станишев, подпомагат ДПС тотално!! Толкова са глупави и незаинтересовани за собствената си държава, че в името на това, да се доберат до някой пост, са готови да продадат всичко!! Жалка, българска реалност!

984

СерГЕЙ Станишев

преди 12 години

Другарки и другари, обратното броене продължава.Остава по-малко от месец до поредния ни резил на избори........................ сините лъжедемоктати да не злобеят и те са гола вода!

983

СТАНИШЕВ ТИКВАТА

преди 12 години

БОЛИ МЕ ФАРА ЗА ИЗБОРИТЕБОЙКО И БЕЗ ТОВА Е СИГУРЕН ПОБЕДИТЕЛ

982

Анонимен

преди 12 години

тоя *** станишев го помня, когато разправяше ,че ако повишат заплатите на учителите, когато стачкуваха преди години, това щяло да доведе до хипер инфлация..... ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА ЗА НЕГО .... ТОЙ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА ОТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ

981

Анонимен

преди 12 години

ДПС+БСП+СДС+БАН+ВСС+***+Синдикати=Първанов+Калфин+КуневаПредатели на Рода БългарскиЦелта на Червените Кхмери е да размножават *** - основния им електорат.

980

Анонимен

преди 12 години

Калфин е изграден крадец а не доказал се политик,защото всички в БСП са такива!

979

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ДЕТО НЯМАШЕ И 1 РАБОТЕН ДЕН ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ЕДНА РАЗСИПАНА ДЪРЖАВА И Я ДОРАЗСИПА ,ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ С ДОГАН САМО ЗАРАДИ ВЛАСТТА И АКО Е НУЖНО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА СПОСОБНИ ДА СЕ СЪЮЗЯТ И С ДЯВОЛА НО ДА СА НА ВЪРХА , А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА.ЦЯЛА ЕВРОПА ОТДАВНА ШУТИРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НАПАСТ И ЗАТОВА ВСИЧКИ СА ПРЕДИ НАС И АКО ПАК ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ НЕ 20 АМИ И 50 Г. НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

978

kritik

преди 12 години

serGEI4O TRQBVA6E DA IZBERE6 MASLAROVA ZA PREZIDENT!S TAQ KALFA NQMA6 NIKAKAV 6ANS!TOI E ZA 4ETVARTI KILOMETAR!

977

Sandiu

преди 12 години

Комунистите вече не могат да крадат.Олелия голема.Това вече не се търпи.

976

Анонимен

преди 12 години

ДА УДАРИМ МОЩЕН ШАМАР НА ТЕЗИ САМОЗВАНИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП !!!!!!!! ЕДИН ХУБАВ ШУТ В *** ИМ НА 23 ОКТОМВРИЗА СПОМЕН ОТ НАРОДА

975

Хи хи

преди 12 години

Как се нервят герберските издънки.Ей, много сте се насъскали, бе :))))))))))))))))

974

Анонимен

преди 12 години

...ДА ИМ МИНЕ МЕРАКА ,НА ЧЕРВЕНИТЕ ***....!ОЩЕ , МАЛКО ИМ ОСТАВА!!!!ЩЕ ПАДНЕ , ЯКА РЕВИЗИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....!..ШЕ ВИДИМЕ ,ТОГАВА ... КОЙ-КУМ, КОЙ-СВАТ....

973

Анонимен

преди 12 години

След като ЧЕРВЕНИТЕ МРЪСНИ КОМУНИСТИ посегнаха върху държавата си и се опитаха да предизвикат ЭТНИЧЕСКА ВОЙНА без външен враг, трябва да бъдат унищожени на 100% на изборите.

972

Иван

преди 12 години

За разлика от Плевнелиев, Калфин е изграден политик. Вслушайте се в глупостите, които Плевнелиев реди от началото на кампанията. Докато носеше ножичката на Борисов и се усмихваше, нищо лошо. Хилавичък, може само ножица да носи, но като отвори уста...смях. Световно неизвестен. Развеждаха го из ЕС да го видят и той тях да разгледа. Калфин работи от години с институциите на ЕС, като министър на външните работи и като евродепутат. Ползва се с авторитет сред европейските политици.

971

Анонимен

преди 12 години

Не виждам с какво Калфин е по-различен от Плевнелиев и Кунева. Наскоро се изтъпани че икономически съветник щял да му е ултрадесният пазарен фундаменталист Георги Ангелов, когото даже и ГЕРБ недолюбват. Докато не ни направят бананова република все ще ни въртят дясно управление с леви обещания. Кой въведе плоския данък - БСП, кой има милионери-депутати - БСП. Има ли портия да води социална политика- няма. Няма и да гласувам. Данъците на ДЯСНАТА БСП ги плащаме сега при ГЕРБ и СМЕ БЕДНИ!!! ТУЙТО

970

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

969

Анонимен

преди 12 години

Серго, мачкай мутрите. те разбиратсамо от ритници.

968

Анонимен

преди 12 години

Синята *** пак е надигнала глава. Този път сте на *** завинаги. При Моню мадритски. А с вас и герберастите начели с Боко токвоча.