235

Фоторепортер

преди 12 години

Самодоволен *** слиза от най-новия си джип....

234

Селекционер

преди 12 години

На снимката виждате самодоволната физиономия на най-новата българска кръстоска: животновъд+художник.

233

Текезесар

преди 12 години

Салам, стой си там. Салам, стой си там.

232

Халтурко

преди 12 години

Борисов на сгледа с елитни животни край Сливен и мерна случайно Фидосова :)

231

До 227

преди 12 години

Виждам,че си възхвалявал Боко в 3.00 ч. след полунощ.Прав си като твърдиш, че кусури не могат да му се намерят. Нито е крал,нито контрабанда е правил, да не говорим за наркотрафик, мутренски изпълнения, отнемане на автомобили, далавери с винетки, заменки на общински имоти и т.н. Да не обсъждаме простотията с която е натоварен, тя покрива цялата страна.

230

Анонимен

преди 12 години

Я какъв ни е хубавец новият : Почетен член на Съюза на българските художници .

229

Barbarian

преди 12 години

Velik chovek po dobar ot stanishev I onaq Aga

228

Дядо Петър

преди 12 години

Както е загладил косъма (от държавната софра) може и да вземе някоя награда.

227

Много рога

преди 12 години

По-точно заглавие би било: "Бойко дойде да си мери рогите с елитни представители на селскостопански животни..."Утепа ги!

226

rumen221

преди 12 години

Приятели,ЛОШО!ГЕРБ не са от ДОБРИТЕ, а от ЛОШИТЕ!!!Проблема на Борисов е Либерализма на партията му, който е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ и това прави ГЕРБ ЛОШИ за собствения си народ. Явно провалилата се философия на американския "свръхлиберализъм", който вкара света в поредната глобална криза, вече не си иска и от самите американци В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния (физически или финансово) винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещия му символ Кризите..., на каквато сме свидетели и днес При Либерализма богатите стават по-богати, а бедните по-бедни Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че това е Път за никъде!!!- ГЕРБ СЛЕДВА ТОЗИ ПЪТ ПЪТЯ НА ЛОШИТЕ Защото днес 5% от населението притежава 97,5% от богатствата на народа ни!!!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани. Това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система- ТОВА Е ПЪТЯ НА ДОБРИТЕ, ЗА КОЙТО СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И КОЙТО ДНЕС В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОПОВЯДВА ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ!!!

225

Hadji Gеncho

преди 12 години

Бойко е перфектния премиер! Това което ми харесва е че е естествен! Толкова години е в политиката и колкото и да му търся кусури не става и не става.

224

Само Бойко!

преди 12 години

Разбира се, че за да види елитни животни, няма да иде на Позитано.

223

тина

преди 12 години

Ами пич е Бойко,какво не му харесвате а.......................ами Станишев заека бъни а.............

222

Анчо

преди 12 години

бойкоборисов отишъл да види елитни животни и елитните животни да видят тиква.

221

това вече е върха

преди 12 години

Бутилка в главата на полицай. Сливенски ром е ударил сержант от полицията с бутилка от ракия, научи Sliveninfo.Униформеният е настанен е настанен в Областната болница Доктор Иван Селимински със сътресение на мозъка."Състоянието на колегата е стабилно, няма опасност за живота му", каза директорът на ОДП-Сливен Никола Геджев.Инцидентът е станал в ранните часове на денонощието в южната на кв."Надежда", където живее компактно ромско население. Полицейска патрулка била извикана да възстанови обществения ред на ул. "Кара Кольо", където пиянска компания вдигала силен шум.Вместо да послушат указанията на полицаите обаче, пияните *** се нахвърлили отгоре им, а единият ударил с бутилка патрулиращ униформен. "В петък сутринта бяха арестувани четиримата участници в пиянската свада, следствието ще установява кой точно е ударил полицая", заяви Никола Геджев.И четиримата арестувани са криминално проявени, а единият наскоро е излязъл от затвора. Полицай номер едно в Сливен подчерта, че няма проблеми с обществения ред в кв."Надежда".От полицията в Сливен казаха, че арестуваните са в ареста за 72 часа с прокурорско разпореждане.

220

Анонимен

преди 12 години

Кой му плаща бензина,а?

219

Митко

преди 12 години

Борисов на сгледа с други елитни животни край Сливен - да не е решил да се жени?

218

Стария

преди 12 години

Вече две години тиква неузряласи мисли, че държавата ни управлява.А тя, горката се е спрялана кръстопът, без ясна магистралаи се чуди по кой път да поеме,та да стъпи на крака и да се съвземе.Решено е магистралата да се открива на сегменти,за да има всекидневно рязане на ленти,така че, докато народът вярната посока чакада не се усети, кой ще го прецака.Дали ще се събуди тоз страдалчески народ,и ще възроди мечтите на своите героиили ще си седи така на празен ходна масата с ракията, доволен и спокоен.

217

Анонимен

преди 12 години

Алеко Константинов! Твоят герой Бай *** израстна и вече е министър-председател! Стана за смях и посмешище и извън пределите на нашата Родина - България. ***- *** вече се чува и в Чехия и в Белгия и в Хърватия и на много други места.

216

а

преди 12 години

Снимка на самодоволен ***.