21

Патилан

преди 12 години

От САЩ пак се обадиха, че фалит на Гърция и проблемите в еврозоната били начало на нова световна криза с непредвидими последствия! Проблема НЕ е Гърция с нейните жалки 300 милиарда дълг. Смях в залата.....Гърция пречи на САЩ да се развива??? Moody`s свали рейтинга на 12 британски банки. За един месец агенцията свали рейтингите и на най-големите банки в САЩ, Франция и Италия. Вчера Moody`s свали с две степени дългосрочните рейтинги на двете най-големи италиански банки UniCredit SpA и Intesa Sanpaolo.Майстори -демагози са в прехвърлянето на проблемите си, върху главите на другите!!! Американските рейтингови агенции ден през ден понижават рейтинга на някоя европейска държава и това се прави умишлено!!!Проблема са САЩ,САЩ, и най-много САЩ, а после Франция, Италия, Испания и т.н, с техните около 20 трилиона. Американските рейтингови агенции ден през ден понижават рейтинга на някоя европейска държава и това се прави умишлено от брадатите и плешиви евреи, след като е факт, че рейтинговите агенции, са тяхна собственост, сами си правете изводите! Това са най- големите лъжци, мошеници и безскрупулни спекуланти, като тези от Goldman Sachs, Световната банка, ЕЦБ, Федералният резерв на САЩ, които натикаха Светът в помийната яма. Има атака срещу еврозоната от различни сили и лобита в САЩ. Американците от години борят кризата като печатат пари, те нямат идея за друг механизъм. "От гледна точка на американците, европейците са само полезни ***". "САЩ водят война срещу еврото". "Дресьорите" на Обама открито се обявяват за създаването на нова Световна банка, която ще управлява всички нации на Земята чрез въглеродни данъци и военна сила. Международни банкери целенасочено организират световно финансово претопяване, за да банкрутират държавите и им наложат Световно правителство. Обама планира да ограби средната класа, да съсипе пенсионните фондове и да федерализира щатите така, че населението да е напълно зависимо от Централното правителство!

20

Патилан

преди 12 години

Има атака срещу еврозоната от различни сили и лобита в САЩ. Американците от години борят кризата като печатат пари, те нямат идея за друг механизъм. Банката Голдман Сакс помогна на Гърция да влезе в еврозоната, техните консултанти фалшифицираха икономическите показатели на страната, за да изпълни тя критериите по присъединяване. Гръцките банки оперират с българските финанси, това не е тайна за никой. Големи хедж фондове в САЩ са направили тежки залози срещу еврото в очакване единната валута да се обезцени до равенство с щатския долар заради фискалната криза в Гърция.

19

Патилан

преди 12 години

А катастрофалното финансово положение на САЩ как да бъде поправено?"От гледна точка на американците, европейците са само полезни ***". "САЩ водят война срещу еврото". "Атаката срещу швейцарската банкова тайна, срещу ниската данъчна система като цяло, всичко е война срещу Европа. Американските рейтингови агенции ден през ден понижават рейтинга на някоя европейска държава и това се прави умишлено от господарите на новият световен ред, след като е факт, че рейтинговите агенции, са тяхна собственост, сами си правете изводите! Невероятното е, че политиците в Европа в тази игра са национални предатели, изпълнявайки нарежданията на Вашингтон. Те нямат гръбнак, те са корумпирани страхливци, защото не показват на янките среден пръст и да им кажат (*** Off!). Президентът на Испания Хосе Луис Родригес Сапатеро съще вече нееднократно намеква, че атаката от британските и американски медии е офанзива срещу еврото. Италия под кръстосан огън.?! Германски банки ще фалират заради Гърция?! Вече има открита икономическа война срещу Европа!

18

ІV Райх

преди 12 години

Така ще е докато не се завладее Юга от Севера ! Германия никога не се е отказвала от бляна за световно владичество !

17

Анонимен

преди 12 години

Това са чиста проба манипулации!Целта е да не се даде възможност на страни като Испания и Португалия да си поемат глътка въздух,докато великата тройка Рим,Берлин и Лондон си редят пасианса и броят печалбите си!Скоро ,много скоро хората ще преосмислят членството си в ЕС,или поточно в съюза на изброените погоре 3 страни към която се е присламчила и Франция и си въобразява че е някакъв фактор.Едва ли от тези манипулации Италия ще излезе от жестоката криза която тепърва я очаква.Ще пропадне!

16

aз до БСП номер 8

преди 12 години

Простако, няма нужда да слагаш снимка на ануса ти. Повдига ми се от грозната ти точка. Боли м *** за това как ти го слагат и колко "фи" става дупката ти, така че не го показвай. *** смотан! Няма ли модератори в този сайт ?!?

15

:)

преди 12 години

Така се вдига социалното ниво (заплати , пенсии) с бюджетен дефицит , но тези държави могат да си го позволят заради потреблението и производството си , а такива като нас само ще се докарат до фалит.

14

Стефан

преди 12 години

как ги правят тези неща с тези рейтинги? Вчера EUR/USD стигна 1.35 и изведнъж някъква си смотана агенция понижава рейтинга на тези страни! EUR/USD се смъкна под 1,34, даже щеше да стигне 1.33! На това му викам валутна игричка!

13

се

преди 12 години

въх ква стана.....

12

ala bala

преди 12 години

Tova na snilkata na БСП Stani6ev li e?

11

Мисли

преди 12 години

Държа да кажа едно нещо. Не симпатизирам на никоя партия(всичките ги мразя) така, че нямам политическа насоченост. Писна ми от коментари от типа на по-добре ли живеете... няма да живеем по-добре защото сме бедна страна нямаме много ресурси нито много силно производсвто и ако някой очаква, че някак си така просто хората ще заживеят по-добре емиии това няма как да се случи.

10

aaaaaa

преди 12 години

kvo hvalite dqnkov po-dobre li jiveete ot predi pak e su6tiqt shit

9

sx

преди 12 години

същите тези повишиха нашия рейтинг, така че смятайте колко са адекватни ...

8

БСП

преди 12 години

Когато учителят Серж беше на власт такива икономически катаклизми нямаше!Дори дълговата криза беше някакво хипотетично понятие, обаче реално принадлежащо на ГЕРБ след загубата ни !!!

7

Анонимен

преди 12 години

Италия ще удави ЕС Жабари и да не лъжат -НЯМА С външен дълг от над 2 000 000 000 000 евро тоест 4000 % по голям от този на България .НИКОГА няма да го изплатят а и 20% от БВП отива са пенсии .Супер са по големи мързели и от гърците са.

6

испанеца

преди 12 години

Кой са тези,Фитч??????????? учители ли са та пишат оценки??????И като оценяват кой им плаща за това?????много станаха кърлежите вече бе , и всички смучат......!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Добре че си имаме Дянков!

4

Анонимен

преди 12 години

Цял свят се срива, само във Варна се качва! Варна има по - голям кредитен рейтинг от този на Бразилия :)Варненци да благодарят на тези, които са си избрали. Ще ги видим колко ще се доомацат на тези избори!

3

Анонимен

преди 12 години

На цял свят рейтингите се сриват, а само на България се качва! Евала на Дянков!

2

Анонимен

преди 12 години

И тези си слагат минуси и плюсове.