104

Анонимен

преди 12 години

Когато народът тръгна срещу него МВР го охраняваше по разни хотели.В същото време полицията биеше протестиращите.Докато той се е криел в различни хотели бяха арестувани стотици протестиращи и те лежаха в ареста, но не и той.Грозно, грозно,ама много грозно.От тази случка излиза наяве на кого служи и се покланя родната ни полиция.И на кого служат министрите и депутатите.Истината е,че ако не сменим политическата класа няма да я има България.Заради това за бога братя ббългари гласувайте против ГЕРБ.

103

БоСимеонов

преди 12 години

Не е опасно това, което се е случило. Опасното е, че всичко е обект на подслушване и че може съвсем спокойно да се изнесат записите.

102

Анонимен

преди 12 години

Тоя министър Вучков прилича на ТВ журналиста - професор Вучков. Какви глупости говори само. Не е разбрал, че хората скочиха срещу умишлено умъртвяване на младото момче. От изказването се разбира, че живота на хората няма значение за този държавен мъж. Парите и имотите - на тях се кланя той. Зомби.

101

Анонимен

преди 12 години

И Марешки има много пари, ама не го линчуват, ами всяка баба го благославя от все сърце. Кирил Рашков е престъпник. Като предлагаше метилов алкохол много хора умряха в страшни мъки. Този човек е прокълнат до девето коляно и никаква полиция няма да го пази. Има и Божи съд.

100

bivsh gerber

преди 12 години

Ziganina si izvra hotel. a az si izbrah drug prezident !!

99

но комент

преди 12 години

скоро във всеки български град ще има по един "кирил рашков", кого ще пазите и евакуирате по напред?както каза един полицай накогото му дошло до гуша:Пазихме ги като крадоха, сега им пазим откраднатото.

98

XA-XA

преди 12 години

I XOTELA CI IZBRAL.NIMA O6TE 4AKATE ZAR KIRO DA BADE POCTAVEN NA MQCTO.

97

Ууууу

преди 12 години

Щом МВР твърди,че не е плащало хотела на Рашков,значи истината е точно обратната - палщало ги е. Но дори и да не беше,само това,че ги настаниха в хотел,а не в ареста,където е мястото на хора заплашили с убийство,подбудили към убийство и извършили убйство по такъв брутален и нагъл начин,е предостатъчно. МВР се омаза до ушите с този Рашков.

96

ser gei

преди 12 години

МИЛИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗНЕТЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И ***. НАШИТЕ ДЕДИ СА ВОЮВАЛИ С САБЯ ЗА ДА НЯМА ТУРСКО,А ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СЕ ОТИДЕ ДО СЪСЕДНОТО УЧИЛИЩЕ. ГЛАСУВАЙ ЗА КОЯТО И ЩЕ ДА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И ДОГАН НЯМА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА

95

Gal

преди 12 години

sliven-news/index.php?option_content&view=article&id=5254%3Aprebiha-politzai-v-nadezhda&catid=5%3Akrimi&Itemid=13

94

Sidewinder

преди 12 години

МВР не е плащало за хотелите на ***, а само му е разрешило да си ги плаща сам с крадени пари - евала...

93

Анонимен

преди 12 години

89, Изнесен!Егати държавата егати правистите! Няма оправия освен някой да му строши главата на тоя "прокурор - адвокат" няма начин да има правосъдие!

92

Изнесен

преди 12 години

89! Много добра информация, не е съвпадение!capital.bg/blogove/pravo/2011/10/07/1170551_bivsh_obvinitel_e_advokat_na_kiril_rashkov/

91

Анонимен

преди 12 години

Ставащото в Катуница показа, че българите са против системата като цяло.В цял свят проблемите са същите, защото се залага една и съща система.Затова световните медии бяха против протестите и ги нарекоха с имена, които бяха неверни.Просто целият свят се превръща в едно тоталитарно село.Всички медии по света рекламират един и същи модел.Всички политици по света се опитват да постигнат един и същи модел.И този модел е зъл.

90

от 89

преди 12 години

Това долу, здравата съм го объркал, като съм копирал.Искам за кажа, че Даниел Ангелов е бил прокурар когато са обвинявали Рашков и до съд не се е стигнало, въпреки явните доказателства. Сега пък му е адвокат.Това не може да бъде случайно.stoineff.blog.bg/***/2011/10/07/za-edno-ot-prestypleniia-na-kiril-rashkav.831362

89

boro

преди 12 години

Нека Голямата екскурзия започне сега.

88

Анонимен

преди 12 години

През февруари 1992 г. е разбита първата нелегална фабрика за алкохол в България. При две акции са иззети тонове алкол от къщата на Килрил Рашков.По интересн факт по случая е, че прокурор в Асеновград през 1992 г. е Даниел Ангелов.Дело заведоно срещу Рашков няма въпреки безпорните доказателства за престъпна дейност. Връщано е два пъти в прокуратурата, но до съд не се стига. Сроковете за повдигане на обвинение изтичат. Едва ли е съвпадение, че днес адвокатът на Циганскитят Цар се нарича Даниел Ангелов.По интересн факт по случая е, че прокурор в Асеновград през 1992 г. е Даниел Ангелов.Дело заведоно срещу Рашков няма въпреки безпорните доказателства за престъпна дейност. Връщано е два пъти в прокуратурата, но до съд не се стига. Сроковете за повдигане на обвинение изтичат. Едва ли е съвпадение, че днес адвокатът на Циганскитят Цар се нарича Даниел Ангелов.

87

Анонимен

преди 12 години

VELIK GEROI SAR KIRO !!

86

agent GOCE

преди 12 години

Искам и аз! Преследват ме от Топлофикация, Енергото, ВиК и БТК! Заплашиха ме с линч! Щели да ми одерат кожата и публично да ме опозорят! Избирам си, избирам си........, а бе да го пусна на търг - кой хотел да ме приюти!

85

ФАШИСТ

преди 12 години

на този *** му либсва 20 грама олово в черепа !!!