436

Дражко

преди 12 години

Еееее.......заглавието кефи.Хааааахахахаха.......

435

nabludatel

преди 12 години

VOLEN VODI.TOI E LIDERAT V KOITO BG VQRVA,za6toto e POCLEDOVATELEN I 6TE NAPRAVI BADE6TETO NI PO-DOBRO.CTIGA C GERBOVITE OLIGARCI.CTIGA C BEZXABERIE V CADEBNATA CICTEMA.Ctiga cme xrantytili oligarcite i *** 6te ci pla6tat toka nikakvi cozialni za tqx 6tom nqmat ocigyrovki .

434

Анонимен

преди 12 години

Щом БОКО пълни хладилниците ви, осигурява работа на децата и родителите ви, щом премахна корупцията в здравеопазването и вече не се страхувате да ви приемат в болница, щом пенсионерите вече не ровят в кофите за *** и си купуват спокойно лекарствата, щом сметките ви за парно се покриват с 1/10 от заплатата ви, щом може даси позволите да ядете месо повече от 1 път в седмицата, щом...тогава, защо да не гласувате за ГЕРБ и марионетките Плевненлиев, Попова, Фъндъкова. Иначе, нищо лично,

433

С.М.

преди 12 години

Лъжат предизборно, изобщо не пълзят нагоре, а стремглаво летят надолу. Вече никой не харесва ГЕРБ, Бойко, Цветанов и цялата им дружинка. На хората им омръзнаха евтините заешки номера и розовото бъдеще само на тв екрана... а като се огледаш - бедност и разруха...

432

Анонимен

преди 12 години

ами ще пълзят, ами, да сте виждали *** да летят?

431

Гъсеница

преди 12 години

Значи пълзят а.

430

ГОРЕ

преди 12 години

ГЕРБ пълзят нагоре и ти влиза в газът.

429

Анонимен

преди 12 години

Всички са от "един дол дренки" измамници! След като изборите свършват и робството започва! В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брой гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. Може да ходим полугладни, полуоблечени, полуизкукали, но без емоции не оставаме. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат!Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Прогресира само тази нация, която може да направи от много един!!!Събудете се хора!!! НИКОЯ СВОБОДА НЕ СЕ ДАВА ДАРОМ!!!Който вярва в това, да разпространява този пост по всички форуми!!!Защото е Факт, че неудобните им постове ги блокирват и трият!!!Който равнодушно гледа злото, е лош Ако търпя пороците на народа си, те стават моиЗа честния честта е украшение, за нечестния петноКрайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било Царя, било Сидеров, било пазвантинът Бойко, било Кунева, Цветанов, Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски, Калфин, Яне Янев, Плевнелиев......който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие.........ДОКОГА???

428

Анонимен

преди 12 години

Ясно е ,че ГЕРБ ще спечелибедните ще го духат както винаги

427

НОВО 20!

преди 12 години

Родени във България и носим своя кръстот ВСИЧКИ политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!НАРОДНИ ДУПЕТАТИ, ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината

426

acho

преди 12 години

До изборите все някак ще допълзим. А след това. Като 90 % от общините са в технически фалит. Това вашия човек Дянков го казва.

425

до 422

преди 12 години

Волен води, ама тук и защото анкетата е направена така, че може да се гласува по няколко пъти от един и същи човек. А Болен си е мобилизирал гвардията и гласува ли, гласува. Да, има *** народ, ама не е чак 45%.....

424

не съм толераст

преди 12 години

Витков е готино момче , да кажем НЕ на зализаните кестени дето ни разтягат локуми!!!Сега е времето да им покажем че народа ще направи това което си иска а не това което ни налагат!Стига партийни кандидати, стига са ми избирали президент зомбирани бабички и неграмотни ***!!!

423

петьо

преди 12 години

Смее ли НЦИОМ да има друга "прогноза"? Само не знам, тези социолози, не ги ли е срам, че подритват професионализма си и се излагат като кифладжии? Да влязат в сайтовете, да влязат в социалните мрежи и да видят за какво иде реч. А на мен лично ще ми е обидно да ме водят в тези 30-32% (ако изобщо са толкова "подръжниците на Грабим Ежеминутно Рушим България), защото това може да са само маригинализираните некадърници, престъпници, мутри и изпаднали ченгета.

422

Анонимен

преди 12 години

На Атака НЦИОМ е изпуснал петицата след четворката.

421

Анонимен

преди 12 години

Семов отива на белотаж това е изненадата за деня

420

от бригадата

преди 12 години

197 човека от бригадата решихме вместо за Плевнялиев ще гласуваме за БСП

419

Хайде...

преди 12 години

Ами погнете Плиевниелиев. Освен че е абсолютно незаконно забогатял има незаконна къща в Черноморец, в нарушение на поне три закона.

418

Баба Яга

преди 12 години

Ами вижте гласуването в анкатата.......Волен води с 45%,а Плевнелиев пълзи упорито надолу едва с 9% към дата 12.11.2011г.ГЕРБ се срива!

417

шитко

преди 12 години

Вярвам на НЦИОМ, колкото вярвам на Герб, БСП, ДПС и НДСВ взети заедно. Аре, у лево с тия евтини конспирации!