51

krasos

преди 12 години

А ООН ,като имат данни ,че там са убити от Хамериканците над 10 000 мирни граждани ,защо не пускат протесни ноти и не го правят на проблем,а дойдоха тук за едни миризливи *** в Катуница да мрънкат...Мам ка им и ***...

50

krasos

преди 12 години

Това са гадове, по големи гадове от Хитлер...Той поне можеше да свърши и нещо хубаво...

49

Ястреб

преди 12 години

Американците да не се притесняват, че не знаят. Историята доказва, че Афганистан е най-добрият университет за империите. Сигурен съм, че дори и тъпите американците ще се дипломират с успех от този реномиран университет!

48

галактика

преди 12 години

Една такава усмивка не е в синхрон с едно такова изказване....

47

истината

преди 12 години

е след 10 години им просветна че се забъркаха в лай....а .от арогантни хора като американците какво може да се очаква.потрошиха за 10 години много държави.избиха много хора и сега започнаха да стоплят че са сгрешили.да но света има правото да им поиска отговор защо след като не знаят и не могат се напъват.резултата след тези 10 години е че изсраха едно голямо нищо.жалко за хилядите жертви заради една *** нация

46

Акъл море

преди 12 години

Наближава времето,когато няма да могат да решат собствените си проблеми! Ако не е вече дошло!

45

МоРсКи

преди 12 години

Да си ходят от там и ще го решат.

44

Анонимен

преди 12 години

Проблемът се решава много лесно - 7-8 атомни бомби. Във Вашингтон.

43

случаен

преди 12 години

Ами те,нали са нация *** от всякакви породи, като кучетата...ти какво очакваш да видиш на снимката??? Немска овчарка ли :)

42

Войвода

преди 12 години

ХАХАХАХА Много позорна нация :)))))Раков израстък на нашата планета Земя.Набива ме на смях като им видя кривите и кухи кратуни :)))

41

ДО САЩ

преди 12 години

Да приемат тези Държави в ЕС , и да им обещаят Шенген , по този начин ще имат външни граници .И много пътища , ама лошо е да се направи един завод за нещо .

40

Мюра

преди 12 години

Образно казано. Това няма как да избели жълтите зъбки на янкито.

39

до 19

преди 12 години

Браво генерала има качества, но също е чукча и не обича да чете, както сам си признава.

38

4око

преди 12 години

38 сащ отдавна не са сила номер 1.Не си чела новини от поне 2 години !

37

Мюра

преди 12 години

Егати изрудите - тоя прилича на някой от Стартрек или Вавилон 5, дошъл да колонизира планетата Афганистан, но натъкнал се на враждебни аборигени, които ги боли фара , че САЩ са сила номер 1.

36

4око

преди 12 години

Който види хамерикански граждани на територията на Република България да им каже: "янки, вие сте позор за света и не сте добре дошли тук!!!! И шутове в *** и шамари зад врата до летището!!!

35

MKS

преди 12 години

Тъпите американци си мислеха,че ще бъде като на техните рамбовски филми.Един срещу 1000 човека и пълнителят на автомата никога несвършва.Да ама нее така и им дойде нагорнище сега с тези войнички,и за капак Обама обвинява евросъюза за проблемите в американската икономика.

34

от 33

преди 12 години

УИКИПЕДИЯПриродните ресурси на Афганистан включват: природен газ, нефт, каменни въглища, мед, уран, злато, сребро, хром, слюда, барит, сяра, олово, цинк, желязна руда, сол, скъпоценни и полускъпоценни камъни.ДА ПРИБАВИМ КЪМ ТОВА И ОГРОМНИТЕ БОГАТСТВА, КОИТО ОТКРИХА АМЕРИКАНЦИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА.пп. Който иска да провери за Ирак - не само нефт, но и много други богатства имат.За това са войните.

33

mamka vi

преди 12 години

A 4ii go dirite v Afganistan ve *** nedni? Mami4kata vi na vas krastostsi az...

32

демокрация ЛИ?

преди 12 години

Открити са богати залежи на желязо, мед, кобалт, злато и метали от основно значение за индустрията като литий. Те са толкова многобройни и включват толкова много съществени за модерната индустрия минерали, че Афганистан може да стане един от главните минни центрове в света, смятат официални представители на САЩ.За това е войната, не за демокрация. Опиумът е допълнителен бонус.