14

rumen221

преди 12 години

Приятели,Ето за какво се бори ДПС активистката ханъм РаеваКонституцията ДА СЕ нарушана НАЙ-НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.Цитирам:Кандидатът Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът също, обяви той..ТОВА Е НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИ На чужд език са говорили и Ахмед Доганов и Рамзи Османов- АЛО, Прокуратурата, Главния Прокурор, ЗАЩО СПИТЕ, ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ПРИЗИВИ, ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА???- НАЛИ БЯХМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА или НЯКОИ СА ПО-РАВНИ

13

Анонимен

преди 12 години

и как развива културата и икономиката????като се снима и плаща за реклама в Dnes.bg!!!!Омммммммммммммръззззззззззззззззззззззна ми от ПСЕВДО ХОРА!!!!

12

KRITIK

преди 12 години

I TAZ KATO KAPON E QLA RQZANA KARABINA!KRASIV TRAVESTIT!

11

майната

преди 12 години

Има потенциал да развие и с*** туризъм

10

Офенбах

преди 12 години

И тази ли е правила *** на *** както Станишев и Гоце?Аман от подобни амеби, жадни за власт и пари и готови да служат дори на турците само и само да са на власт.Господ гледа и ще ги възмезди според делата им.

9

случаен

преди 12 години

Прилича ми на фолк певица,горката...

8

АТАКА

преди 12 години

ТАЗИ ХАНЪМА ЩО СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ?

7

Анонимен

преди 12 години

И как точно развива икономиката и културата в Пловдив тя, че нещо хич не ми става ясно ??????

6

Анонимен

преди 12 години

Петя е начетен и интелигентен човек. Браво, че залагат на нея, а не на някой грозен ***.

5

!

преди 12 години

Кандидат от ДПС и култура? Хахахахаха!

4

Анонимен

преди 12 години

много интересна прическа, Чичолина имаше подобен цвят на косата

3

Анонимен

преди 12 години

Петя Раева е депутат от ДПС

2

х

преди 12 години

Мисля,че усмивката и е по-голяма от мозъка. Слушах я по *** въпрос и ми направи впечатление на случайно попаднал човек в политиката. Още повече, тя насъскваше *** срещу българите уж несъзнателно, но с цел да извлече дивиденти. това е подло за един политик. За съжаление, такива политици бол. Нещастна Българио, докога ще ги търпим?

1

Анонимен

преди 12 години

България турците и *** са 12% от населението. Обаче *** са 20%.