43

Анонимен

преди 12 години

Браво! Дано да направят скоро и детелината при Шела. Много е хубаво, когато има способни хора, реализиращи проекти, подобряващи нашия град, жалко само че стават бавно хубавите неща...

42

Анонимен

преди 12 години

на всички ни е ясно, че най-лесно се строят паркове сред природата; нека архитекта обясни защо ни надумка с толкова много блокове и не остави място за друго

41

Анонимен

преди 12 години

Радвам се за вас, но всъщност от парк имаме нужда повече ние от младост 1, а не по-отдалечените квартали, защото ние гълтаме всички прахоляци и няма "къде да се обърнем", докато се извозят всички до работа или у дома си

40

Стефания

преди 12 години

Пък после пак обяснявайте, че Фандъкова само бетон излива.... Това е поредния парк, който ще се създаде, а колко се обновиха. Ето затова тя е най- подходяща за кмет на София, защото не спира да реализира нуждите на нас гражданите.

39

Евгения

преди 12 години

Истина е, че ние жителите на Младост 4 имаме нужда от този парк. БРАВО!

38

Анонимен

преди 12 години

Кои са тези скокондрили на снимката?!

37

Анонимен

преди 12 години

Супер, паркът ще е удобен на страшно много хора!

36

Анонимен

преди 12 години

По-умните софиянци ще гласуват за ПрошковФандъкова е представител на статуквото и брокерството. Още повече, че ще и наредят да си доведе и Диков с нея в случай че спечели.

35

franky

преди 12 години

Такъв парк е необходимост, за най-населения квартал на София!

34

NAK

преди 12 години

Щом става въпрос за парк и приятно място за разходка и отдих е добре, винаги е добре.

33

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да изринем мутрите и слугите им. Да върнем София в Европа. София на гражданите.

32

ваньо

преди 12 години

Абе тия двете каки ли управляват парите на софиянци? докъде сме го докарали , а?

31

Име

преди 12 години

Кметовете се сменят, но така наречения главен "архитект" Петър Диков не мърда от поста! Който обещае да уволни тази грешка на природата, обещавам да гласувам за него и за следващите избори! :)

30

w&w

преди 12 години

Бояджийска в.и. зам. кмет..... не мога да повярваммм.... сигурно се шегувате.... НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЧКИ ДА СПРЕТЕ ГА ГИ УРЕЖДАТЕ И РЕКЛАМИРАТЕ... Бояджиска не става и за бояджия...... РаботИли съм с нея..... КУХА КАТО КРАТУНА..... До кога ще ни управляват невежите !?!?!?!?!? идва ми да си взема багажа и .... накъдето ми видят очите..... Бог да ни е на помощ ! ! !

29

въпроси, въпроси

преди 12 години

В София има ли други кандидати за кметове? С какви пари си плащат ГЕРБ за да бъдат показвани непрекъснато? Фандъкова лични средства ли дава или медиите подтичват след тази кукла на конци, защото е много важна и оправна? Досега какво направи въпросната госпожа? Ще оставят ли избирателя да избира?

28

Анонимен

преди 12 години

Нали Фандъкова е в отпеск? Защо непрекъснато я гледаме по медиите? Няма ли органи, които да се сезират за конфликт на интереси. Или може би тази" работарка" иска да ни покаже колко е съвестна, че работи и когато е в отпуск? Това е в нарушение както за избирателния закон, така и според трудовия, с който точно те от ГЕРБ ни занимаваха 2 години и сътвориха такива л....а. Показване само на хората на ГЕРБ с подов и без повод не само е нечестно, то е наказуемо. Но и обидно.

27

рррр

преди 12 години

Само така ти изглежда ,че е плаха .Ако знаеш как ще краде ;)

26

рррр

преди 12 години

Само така ти изглежда ,че е плаха .Ако знаеш как ще крада ;)

25

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова гледа като старо куче-медалист. А тая новобранка до нея ми изглежда много плаха за заместник кмет...

24

24

преди 12 години

БСП организира парти на червената сцена на Интер***рт кафе Ламбо в Пловдив