118

Анонимен

преди 12 години

Точно те ли намериха да кажат подобно нещо, след като те самите опитаха да "намажат" от скандала, който така или иначе мисля, че беше криминален!

117

Анонимен

преди 12 години

Kатуница се използва предизборно от всички други, но не и от ГЕРБ!!!!!Вижте изявления и ще се убедите!

116

Анонимен

преди 12 години

Напротив. Използва се нагло от опозицията

115

ОК

преди 12 години

(110,111,113,114 )Ако не е провокация на ГЕРБ, а е някой друг, да заведат дело за клевета към сините и другите клеветници - партии и лидерите им! Е нека поне един партиен "идеолог" да бъде наказан в съда! Политиците трябва да носят отговорност за думите си и за клевети / лъжи да понесат най най-строгата наказателна отговорност! ГЕРБ защо мълчи???

114

Нели

преди 12 години

Разбира се, че всичко това е провокация, от опозицията засилено се опитват да нападат ГЕРБ във всяко едно отношение.

113

анонимен

преди 12 години

Според мен не е така ,всичко е провукация срещу ГЕРБ

112

Мими

преди 12 години

Наблюдавам кампанията, която водят управляващите и ми прави впечатление, че не използват компромати и не се възползват от чуждото нещастие за собствени облаги, както беше преди време. Това, което говорят е недопустимо. ГЕРБ не са способни на това.

111

елена

преди 12 години

е да, много ясно, че Герб го използва това предизборно.... Нещо друго неможахте ли да измислите??!?!?!?

110

мими

преди 12 години

Абе престанете с това, че Катуница е предизборна схема на ГЕРБ, защото няма нищо вярно в това!

109

анонимнъ

преди 12 години

Само гледайте как всичко ще отшуми след месец, два...и Катуница и Кирил Рашков(който не е цар, а ромски гражданин)....и така ще си коментираме и плюем и животът ще продължи в полза на политиците, защото така не е от комунизма, ни от демокрацията, а защото това е България- държава с прекрасна природа и предателски управници. Язък.

108

фен на хан Крум

преди 12 години

"Балкан" за 150 000$? До го бяха подарили по-малко загуби щеше да има. Еврейте ни осъдиха и ни взеха милиони допълнително. А "великото творение " РМД да не говорим - капитали на световни фирми не дойдоха, всичко за техни неграмотни хора на символични цени. "Да унищожим всичко старо и да го построим отново" се изцепи един техен депутат. С първата част се справиха, а с втората до никъде. Обуздаха инфлацията при държавни банки и продажба на всичко държавно. Вече не остана за продажба! Я тихо!

107

коЛУМП

преди 12 години

Син от ...: Открих топлата вода! Ия па я!!!

106

Анонимен

преди 12 години

Гадните политици мислят само как да си оплетат кошничката за изборите, че после да плюскат нашите пари на воля... *** на България се провежда преднамерено, интензивно и нагло, а властта си затваря очите и се прави на сляпа. Законите не се прилагат, защото на всички "горе" това им изнася. И тъй като социалното напрежение се трупа, логично е да се очакват ексцесии. Тогава отново ще бъдем бойно поле на интересите на познатите ни от историята "велики сили"...

105

до 104

преди 12 години

"Всички ли гербери сте болни мозъци?????Всъщност Момчето е искало да згази буса и се е засилило само срещу него.Да *** дано всички тиквочи барабар с главната тиква."Това не е според ГЕРБ. Това е според версията на бащата момчето се е изправило само пред буса след като той е спрял и е почнало да се кара с ***."Шофьорът, като ни видя, се засили чак от другия край на пътя, мина през затревения остров и закова пред нас. Синът ми се изправи пред него и вика: "Спри се, бе, къде отиваш?"

104

Анонимен

преди 12 години

Всички ли гербери сте болни мозъци?????Всъщност Момчето е искало да згази буса и се е засилило само срещу него.Да *** дано всички тиквочи барабар с главната тиква.

103

Анонимен

преди 12 години

гласувайте за когото си искате на първия тур.на втория герб ще бъде победен от бсп-дпс.станишев и доган имат повече мозък от всички гербери взети заедно.

102

до 90

преди 12 години

Никой не твърди, че се е оставил да бъде прегазен съзнателно. Просто сам си е избрал да се изправи пред буса и да почне да се кара на ***. Очевидно е бил убеден, че *** няма да потегли и да го прегази. Ако е знаел, че оня ще го прегази, нямало е да му се репчи. Съшото е и с наркопласьора Румен Петков. Ако стотиците деца умрели от свръхдози са знаели, че ще умрат като кучета по подлезите и по мазетата заради Румен Петков, нямало е да се оставят да бъдат зарибявани от него.

101

Анонимен

преди 12 години

Така наречената "Синя коалиция" по добре да си затваря миризливата комунистическа устаче глупост след глупост - простотия след простотия ръсят - такъв резил историята не помниПалавата Яница не ми е толкова смешна и да простее колкото тея изродиДа си гласуват там с БСП и ДПС заедно да си се целуват- да си пробутват за лидери - Костов , Софиянски и да не дават наклон на *** - щото са история каквото и да правят и говорят

100

Анонимен

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ.Песента се казва "Ново 20" и може да се намери в Utube

99

20 години

преди 12 години

Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от България. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ". През последните 20 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.