205

germaneca

преди 12 години

ei ***

204

germaneca

преди 12 години

te tava e choveka za prezident shtooto go poznavam lichno

203

Феникс

преди 12 години

Естествено е че моята логика е изкривена - най-нормалното нещо е един зает и честен човек по цял ден да следи пресата и компроматите за себе и да ги опровергава на момента...

202

Мамантос

преди 12 години

Боклуче.

201

rumen221

преди 12 години

Приятели все някой ще е президент, но как да спрем *** ТЕРОР?*** крадат последните стотинки на старци по села и градчета, а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница ТОЗИ ПЪТ ПАЛЕЖ на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от *** етническа омраза!!! А според Бойко проблем били *** горящи къщи, а не етническите УБИЙСТВА или пребитите българи и горящите им къщи?!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ е нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА *** ТЕРОР, КОЙТО НЕ СПИРА, той бил пропаганда!!!

200

До 199 Феникс

преди 12 години

Явно твоята логика доста е изкривена ,да не кажем че изобщо я няма.Защото според мен това което пише "Комерсант" не лъжа,а лъже щаба на господин Плевнелиев.Ако бе лъжа предизборният щаб на ГЕРБ би реагирал веднага,но явно е дошла заповед от по високо ниво и сега е виновен кореспондента.Интересно ако този искра записа на интервюто.Защо пък трябва да вярваме на предизборният щаб?

199

Анонимен

преди 12 години

manatavi na vsichki prezidenti lympeni tapanari kadeto miastoto vi e v belene.

198

Анонимен

преди 12 години

NE GLASUVAITE ZA TOIA

197

Феникс

преди 12 години

Имате доста изкривена логика - виновен е че не реагирал бързо на лъжа, виновен е че не ви е дал подкуп...Хайде който е на смяна да вади следващата флашка - тази партенка вече не върши работа...

196

kapo

преди 12 години

Плевнелиев не може да бъде Президент. Той може само да бъде марионетка.

195

до Феникс

преди 12 години

Явно вашия възлюбен Плевнелиев отново си е омотал като маче в кълчища.Новината в сайта е от 8,45 часа ,опровержението на новината е от 18,30часа.Егати президента който ще имаме след като му ТРЯБВАТ 10 ЧАСА да си СПОМНИ ДАЛИ Е ДАВАЛ ТАКОВА ИЗЯВЛЕНИЕ ИЛИ НЕ.От това по голяма излагация няма накъде,това е КУКЛА на конци.

194

Анонимен

преди 12 години

ne ............................rabotete s USA I EU SHATITE TRIBVA DA SI TARSIAT DRIG PAZAR ZA PILESHKOTO RUSIA IM KAZA CHE SAMA SHE PROIZVEDE NIOBXODIMITE KOLICHESTVA I NE E I NUJNO AMERIKANSKO PILESHKO NA STOINOST 15MILIARDA$NA GODINA

193

Анонимен

преди 12 години

GERB!

192

Анонимен

преди 12 години

Този май е страхлив като боса си!?

191

Анонимен

преди 12 години

Не искам слузест комсомолски секретар и мазен *** да ми е Президент!

190

Феникс

преди 12 години

По тази причина настояваме в-к Комерсант да публикува нашето опровержение по темата, което да изясни категоричните позиции на Росен Плевнелиев по енергийните проекти.Настояваме също и всички български медии, които, волно или неволно, препечатаха едно към едно, невярната статия на в-к Комерсант, спазвайки Етичния кодекс на българските медии, да публикуват нашето опровержение.

189

Феникс

преди 12 години

Националният предизборен щаб на Росен Плевнелиев следи политиката на вестник Комерсант. Прави впечатление, че изданието публикува периодично поредици от статии, коментари и изказвания на Росен Плевнелиев, макар че до момента нито веднъж никой представител от Комерсант, не е поръсил г-н Плевнелиев за интервю или мнение.Позицията на Росен Плевнелиев по отношение на руските енергийни проекти, е много ясна и е заявявана нееднократно в редица интервюта през последните две години.

188

Феникс

преди 12 години

Националният предизборен щаб на кандидата за президент Росен Плевнелиев опроверга публикацията във в. "Комерсант". Във връзка с публикация във в-к Комерсант, подготвена от кореспондента на медията в България Николай Марченко, категорично изразяваме своето възмушение от непрофесионалния подход на журналиста. В материала си Николай Марченко е публикувал абсолютни измислици, които си е позволил да припише като изказвания на Росен Плевнелиев.

187

Феникс

преди 12 години

Национален предизборен щаб на Росен Плевнелиев: Публикуваната информация от в-к Комерсант е абсолютна измислица

186

ах

преди 12 години

...ах летете ескадрони...