281

до наблюдателя

преди 12 години

Момче,пии хапчетата и си лягай!

280

статистик

преди 12 години

И така и не разбрах след 200 поста, кое е по добро, BWM или Mercedes.Ама iде молУА ви се, срамота е.PS а, и кафето със захар или без захар е по добро.... или iрян....

279

Анонимен

преди 12 години

@ 280:Let's wait and see :)

278

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Инкогнито:Разделителната способност, в съчетание с най-доброто от IPS технологията правят дисплея на iPhone 4 по-добър от Amoled на SG2. Може да има предпочитания, но спор няма... При фотокамерите е относително просто: размерът и вида на сензора, а не pixel-ите, определя качеството на снимките, особено при слабо осветление, в първо приближение. Точно по тази причина 5 Mpx камерата на iPhone 4 прави по-добри снимки от мнозинствотo 8Mpx камери.Оптиката има мин. значение за smartphone

277

do nabludatelee

преди 12 години

До НаблюдателЕЕ: Цитат:"Да не говорим за iPhone 4S, който e далеч по-добър и балансиран модел от GS2..."Цитат от сайта на apple: "iPhone 4S. Pre-order starting October 7 for delivery beginning October 14." т.е ти не си пипал този телефон, а ВЕЧЕ си убеден че е по-добър от SGS2! Както всички простосмъртни си гледал само представянето на Кук.Преди ценях мненията ти във форума - бяха обективни и показваха великолепна техническа грамотност но май fanboy-щината взема превес при теб.

276

Инкогнито

преди 12 години

До 274: Значи разделителната способност е по-важна, така ли? Сериозно!? Сега сигурно ще кажеш, че и пикселите при фотоапаратите са по-важни от оптика, размер на сензора и т.н.? :)))Като мобилна (NB!) технология AMOLED > IPS LCD, факт! Ако не вярваш: gsmarena и гледай тестовете. Пичовете са се постарали да обяснят защо.

275

Do 255

преди 12 години

Още един БГ ***. Бе то много селяни в таз България. Ужас.

274

аз

преди 12 години

абе какъв евреин бе хора баща му е бил сириец,само знаете да обиждате първо четете после коментирайте

273

Анонимен

преди 12 години

един корпоративен евреин по-малко.

272

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Инкогнито:Естествено, че IPS дисплея на iPhone 4, с по-голяма разрешаваща способност, е по-добър от Amoled дисплея на SG2.До момента няма по-добър дисплей от този в iPhone 4...

271

1.bg

преди 12 години

Голям човек и голям човек беше.Жалко,че е починал толкова рано.

270

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ 266:Ако си на пазара, можеш да кажеш 'мойте чушки са по-хубави от твойте". Тук във форума, ако разбираш от smartphones, ще напишеш защо (ако си компетентен).Компетентен ли си?

269

до 258

преди 12 години

Ами тези деца какво са оставили след себе си,че да ги отбелязваме? Смъртта им е трагична само за близките,за нас са просто статистика колкото и лошо да звучи. Докато Стив Джобс беше един от големите умове на нашето време и има значителен принос в развитието на технологиите които използваме всеки ден.Освен това беше много магнетична личност и голям оратор.

268

човек от пернишко

преди 12 години

Хора като Стив водят човечеството напред. Гениялен ум и истински ТВОРЕЦ в областа си !!! Няма смисъм да казвам " вечна му памет" защото тя и без това ще остане такава ! ... просто поклон пред таланта му и благодарност за всичко създадено от Стив Джобс !

267

djtorrent

преди 12 години

От много говорене по телефона стават такива работи ... използвайте handsfree

266

ДО ГОВНАРИТЕ

преди 12 години

ТОЯ Е УМРЯЛ ДОСТОЙНО, ТЕЯ СИ МЕРЯТ ПИШЛЕТАТА, *** И ГАВРАТА.... НЕМАМ ДУМИ!!!!

265

Анонимен

преди 12 години

Дребни душици! Светът се раздели с един невероятен човек, а вие си водите дребните спорове кое е по-добро! Дори и продуктите на Apple да не струват парите си, Стив Джобс беше невероятен интелект и голяма личност! Ако не сте го разбрали поне не замърсявайте с дребнавите си ежби кой е по-най!

264

до наблюдателя

преди 12 години

Наблюдателю много си зле!Галаксито е по добро от ифона във всяко отношение!!

263

Анонимен

преди 12 години

Ами друг път да внимава повече, като ходи за раци...

262

ves666

преди 12 години

doshlo my vremeto ymrial ,ostanalite naredete se na opaskata .