89

Мариян

преди 12 години

При мен всичко е Samsung,работят перфектно всички уреди!И телефона ми е Galaxy S2!!Най добрия до момента!!!Samsung са номер 1!А за невежите да поясня ,че Samsung са най големия производител на електроника в света!!!!

88

И аз до 86

преди 12 години

А да знаеш, че ябълка купиха завода на sharp за матрици. Балък!

87

До 86

преди 12 години

Да бягаш с тоз андроид. *** се скрий някъде разсъждаващ. Искам да разберете едно нещо веднъж завинаги. Не може една мулти платформа като андроид да е по-добра от IOS направена за няколко устройства. Всеки производител човърка мощно андроида и затова е такава чорба. Единствения най-малко непокътнат андроид е в HTC-тата. Насерете се от злоба, но факта си е факт. iPhone си е iPhone. Ясно ли ти е, бедняк!

86

Apple

преди 12 години

Samsung тел, са за бълъците !

85

до"многознайков

преди 12 години

Знаете ли кой прави дисплеите на Apple?.... LG (ISP - retina display е тяхна разработка)A знаете ли кой прави графичния чип за iPhone3 и iPhone 4 (Power VR SGX**) ... Samsung И какво излиза - глупавите и некадърни корейци продават продукцията си на Apple, а те от своя страна я продават на балъците по цял свят на двойно по-високи цени.P.S. Между другото графичния чип на iPad 2 също се прави от Samsung

84

до 87

преди 12 години

Не знам какво държат, но Джобс след като е видял Samsung Galaxy S2 сигурно се е хванал за сърцето и е решил да няма Iphone 5 в близката година-година и половина...

83

до 84

преди 12 години

Чак пък качествени продукти...Ти всичко от реклами ли си избираш?!?! Скоро не съм виждал реклама на Сони, но съм убеден, че техниката им все още е доста по-добра и от Самсунг, и от Беко!

82

Анонимен

преди 12 години

Нали знаете вица? В Самсунг има двама главни дизайнери: Единият държи новия айфон, другият го оглежда.

81

obi-wan

преди 12 години

а аз имам Lenovo Think Pad R61 от 2008, ми все още може да тури на мястото им разни DELL, Sony и тн.Доста корава машина, обиколил съм с него цяла европа по командировки, то презентаци и кви ли не още неща. наистина е "железен", е с титаниева клетка е вътре. Батерията още прави по 2.5 часа. Малко му е груб дизайна, *** мен за тва ме кефи. Следващя ми обаче ще е Apple MacBook Air. Apple правят потребителски машини, най-добрите. Пък вии си харесвайте Samsung. Всеки има право на избор. Поздрави!

80

Анонимен

преди 12 години

Вкъщи също всички уреди са ми Самсунг. Климатик - 9 години, хладилник 4.5 години, LCD телевизор 6.5 години, DVD система 6.5 години, монитор 6 години. Никога нищо не се е разваляло! Дори "дребни" ремонти не съм правил на въпросните уреди!

79

до 69

преди 12 години

"Нe купувайте Samsung, купете си "маркови и качествени неща" от марките NEO, Crown, Elite, Grundig, Beko, Watson, Midea и т.н."Ей тука за BEKO много сбърка!! Това е турска марка и хората произвеждат качествени продукти и се налагат в цяла европа. Доскоро имаше реклама на БЕКО на стадионите на Висшата лига. Имам 2 електоуреда от марката и нямам никакви забележки като качество и надеждност.

78

Machiavelli

преди 12 години

Samsung е лидер. Прави от монитори/телевизори до чипове за каквото се сетите.Който плюе тая марка, трябва да е луд просто.

77

Анонимен

преди 12 години

Разсрочено изплащане за домакинска и аудио-визуална техника - НЕ!!! След като нямаш пари за нещо, не си го купуваш. То по тази логика може да си купя и шампанско "Дом Периньон" за да се почувствам като благородник за една вечер!

76

Анонимен

преди 12 години

Само в България има простаци, които дават по 2 бона за телефон, който в чужбина струва няколко пъти по-малко! ---------------- А, само аз ли съм умника, дето си е купил Айфон 4 за 1200 лева разсрочено?

75

Наблюдаващ

преди 12 години

Но пък браво на Samsung - каквото повикало, такова се обадило.

74

Наблюдаващ

преди 12 години

73-ти,Galaxy S II е наистина страхотен смартфон, засега е най-добрият в света. В къщи имам пералня Samsung, която взех на втора ръка след по-малко от 1 година употреба. Много добра.Обаче дотук с хвалбите за тази марка. Имам десетки примери на брак и повреди от некачествено производство (седмици и месеци след покупката) от приятели и лично мой опит с LED монитор, който купих преди месец... Определено не е топ-марка за мен, когато говорим за качество.

73

Анонимен

преди 12 години

JAPONZITE I KOREIZITE SA LIDERI V ELEKTRONIKATA NIAMA KVO DA SI GOVORIM

72

до 74

преди 12 години

Crown е собствена марка на ТВ Зора, които продават китайски самоделки със славното иначе име на CROWN - небезисвестната в България марка на качествени електроуреди от преди 1989 и Кореком!

71

Анонимен

преди 12 години

USA I EU SA PALNA 0 V ELEKTRONIKATA S MALKI IZKLUCHENIA NA FINLANDIA MI KVO IM OSTAVA DA KRADAT TEXNOLOGII

70

do 63

преди 12 години

У нас всичко е Самсунг - телевизор, двд, аудиосистемата, хладилника, пералнята, климатика - тези неща ги ползвам от 4 години и половина и нищо досега не се е развалило. От две седмици съм с телефон Самсунг Галакси С2, в пъти по-добър от Айфон. Епъл просто не успяват на пазара на телефони, дори дисплеите си купуват от Самсунг, та покрай продажбите правят и кражби на технологии. Нищо ново, американци..