80

хххх

преди 12 години

хххх

79

Анонимен

преди 12 години

Глупости! Не създавай паника, абсолютно е излишна! Тези банки са български юридически лица с отделни резерви. Абсолютно нищо не може да се случи с парите ви. Спете спокойно ;)

78

Да, да

преди 12 години

Теглете си парите от гръцките банки. за да не останете с пръст в уста. Една позната, която работи в Гърция отишла да си тегли пари от банката, но и отказали. Гръцките банки в България са: "Пощенска банка", Алфа банк, Пиреос и ОББ.

77

Да,да

преди 12 години

Теглете си парите от гръцките банки. за да не останете с пръст в уста. Една позната, която работи в Гърция отишла да си тегли пари от банката, но и отказали. Гръцките банки в България са: "Пощенска банка", Алфа банк, Пиреос и ОББ.

76

Анонимен

преди 12 години

Ей хем фалирали, хем искат великденска коледна премия, и 14тата заплата да не забравяме, уж с православни ценности пък продават хартийки на френските банки. Защо фалирахте ей това обяснете като сте толкова цивилизовани

75

Патилан

преди 12 години

Когато Бог иска да научи някой велик дух на търпение,го праща на земята да се роди българин,всякакви глупости да слуша,всякакви абсурди да преживява.Кой знае, ако не издържи добре "изпита",може после да се роди примерно като просяк в Индия....?!

74

Анонимен

преди 12 години

Тия гърци не разбраха ли най-сетне че безплатната храна свърши?

73

Тинка

преди 12 години

Шовенистите за пореден път скачат като опарени от коприва за тези пърливи думи на гръцкият Министър Председател, но думите му са верни за съжаление. Не може да живееш в една мизерна комунистическа дупка и да се хвалиш като петел на бунище че видиш ли по добре сме били през време на кризата. Гърците може сега да изживяват кризата тежко, но имат резерви от финансови ресурси, бели пари за черни дни скътани и ще преминат по безболезнено кризата, ами ние да му мислим тук в българия! където уж сме най-умните в света, но всъшност сме най-простите, нахалните и ошудрени като склад след буря, така на практика излизаме. Чисто и просто разните там шовенисти вместо да подскачат от безсилна злоба и омраза пред подобни думи, ами нека да вземат и да се замислят дали пък не е вярно всичкото това което се изрича по наш адрес от гръцка страна. Във всяка една критика има градивност, стига да не се прекалява с критиката разбира се, за да се върви напред и да се върши градивна политика в интерес, не на една или друга олигархична комунистическа структура, а в интерес на всички български граждани и поданици на Р. България.

72

Име

преди 12 години

Ако не сте разбрали, протестите са срещу това гражданите да плащат сметките на политиците и банкерите.Както беше написал някой: "Няма да плащаме ВАШАТА криза"

71

Патилан

преди 12 години

Гърците ще изнудват ЕС до дупка и каквото и да стане, пак ще са по добре от нас, защото не са дупедавци!!! Гърция ще спре плащанията по дълга, французи, германци и други кредитори ще пият една студена вода и ще отпишат някой и друг милиард. За това се бори гръцкия народ, за това са и протестите. Защо само те да го отнасят? А тези банки лихвари да излязат сухи от водата? Както виждам Еврото става заложник на Гърция, явно те много добре са си направили сметката че ако се случи нещо с тях,еврото ще пропадне омагьосан кръг! Германия налива в пробита каца!Гръцкия пенсионер ще продължи да си получава същата пенсия, социалните им придобивки няма да се променят.Проблема е сега с португалци, испанци и италианци, да не повторят същия ход, че тогава последиците може да са сериозни, а за тях вече парички няма......Ако Гърция фалира жална им майка на еврозоната и от там на Германия.Кралят е гол - еврото също!!! Не е луд тоя които яде зелника, а тоя който му го дава !!! Така хитрите гърци дръпнаха над 100 милиарда евро от МВФ и на финала ще стане, че гърците ще има да връщат, а МВФ да взема, което няма да се случи никога, понеже е на път МВФ, да отиде в историята , тоест небитието!!! После Я камилата, я камиларя....Гърците, много умело са си разработили схемата. Не ги мислете че са глупави!

70

Patilan

преди 12 години

Гръцкия премиер плаши гърците с България !!!Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?

69

Умрял кон

преди 12 години

За Гърция вече важи приказката "Умрял кон не рита". Не ви ли стана ясно, че тази държава вече е аут? Докато нашите поколения са живи Гърция няма да се оправи! Никой никакви пари не й дава! Германия и Франция й дават пари, за да може Гърция да ги върне на френските, английски и германски банки, на които ги дължи. Хората си спасяват банките, защото ако държавата обяви фалит - няма да им върне нищо! А по този начин гърците ще има да плащат 4 поколения напред!

68

Анонимен

преди 12 години

Парализирали,***!От 09.00 си има всичко нормално!Простаците си реват,керванът си върви!

67

ОТКЪДЕ...

преди 12 години

Откъде идва тази невиждана наглост у гърците ? Задавате ли си този въпрос ? Тези гръцки пиявици няма да престанат да смучат, докато Германия не пропадне !!! Това е техният, на Франция и на цялата еврейска пасмина в Света !!! Второ- те знаят, колко много пари са заделили в САЩ, но играят ролята на умиращия лебед, за да доизсмучат и последната капка кръв от Германия !!! Франция много добре крие за огромната сума германски пари, която е получавала в продължение на 30 години по оста Атина- Париж !!!

66

MURDOC

преди 12 години

до 63 :Марко,Маркоооо и ти вземи да прочетеш малко и ще разбереш че тоя ЕС където много го хвалите си е еврейско изобретение ,както и съветския си е бил (той е бил прототипа да св види дали ще мине пред гоите т.е пред неевреите ). Всяка банка във всяка страна по света се управлява от тях . Когато германците се надигнат ще е вече късно и те ще затънат в дългове ,ще се стане както сега е в САЩ -бой на мирно протестиращи пред Уолстрийт докато банкери от балконите снимат с джиесеми и пият шампанско с черен хайвер . Аре аз спирам че не не ми се занимава с хора с розови очила на очите .

65

до 61

преди 12 години

Абсолютно те подкрепям.Разбира се ние българите заслужаваме да живеем добре,но за положението в нашата държава гърците нямат вина.По-добре е да вземем пример от тях и да търсим отговорност от управляващите,които доведоха народа до просешка тояга и принудиха майките ни да мият *** там.Това имах в предвид в предния си пост - да направим така че да се върнат у нас тези хора и да могат да работят и живеят достойно.Не са ни виновни гърците че не си търсим правата.

64

MURDOC

преди 12 години

До krasos : Точно така е в България синдикатите са в коалиция с правителствата... и всички други органи на които плащаме да ни пазят и защитават правата също. Само ТУК българина е сам срещу собтвената си държава . Само ТУК образованието е бизнес на мафиоти с частни университети . Само ТУК има висшисти безработни . Само ТУК има мизерстващи инвалиди( а те са много повече от здравите ) Само ТУК има луди на свобода щото болниците нямат свободни места ,а здравите и можещите отдавна се изнесоха . "...спете спокойно деца нали така се пееше в една песен ?

63

Марк до Мудрок

преди 12 години

Виж какво, вземи се вгледай в историята, изглеждаш ми средно интелегентен!Поспециално в близката германска история!Немците са търпеливи, но когато много им натегнеш пружината... идва някой откачалник като Хитлер!И тогава не Гърция, ами целия ЕС ще отиде там "где слънце не огрява"!!Тогава ще видиме един "глобален пазар", та не ти е работа!Защото всички са се втренчили в престъпника грък, а никой не поглежда какво става със жертвата германеца, който бачка като *** и плаща на гърка!!

62

XXX

преди 12 години

Mrete vizantiici grozni mrasni podli poluchavate tova koeto zaslujavate KARMA urodi

61

до 59

преди 12 години

Така е, и аз не одобрявам злостното отношение за гърците. Те може да са всякакви, но покрай тях и ние взимаме хлебец. Българинът е озлобен от глад и жажда, не го виня, то и аз понякога съм така. Но това, пак казвам, е реалността. Хората са ядосани, защото не по-малко заслужават да са високо материално равнище, не по-малко от гърците и затова ги разбирам и понасям, дори и на моменти язвителни.