138

Мамантос

преди 12 години

Цял свят ври и кипи от гняв срещу глобализма, само българските *** се вълнуват от това, дали някакви плевни щели да спечелят... за себе си.Нещастници прости!!

137

ZA4EVA za6to

преди 12 години

ZA4EVA ZA6TO DOGAN NE E IZGONEN OT NC.ZA6to e poly4aval i poly4ava DEPOTATCKA ZAPLATA I PREVILEGII OT A6ITE PARI.ZA6TO IDEITE VI ZA BLAGINKI ZA VAC J GERB.ZABRAVIXTE,4e BQXTE KOMYNICT ZA PARI NALI?CEGA PAK IDEQ ZA PLATEN OTPYCK ZA CLYJEBNA POVEDA NA GRB<OCIGYRENA OT IZBIRATELNIQ KODEKC,GLACYVAN V NC.MYTRENCKO POVEDENIE????

136

М.К.Р.

преди 12 години

Цачева...ваканция ама неплатена!!!

135

ser gei

преди 12 години

МИЛИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗНЕТЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И ***. НАШИТЕ ДЕДИ СА ВОЮВАЛИ С САБЯ ЗА ДА НЯМА ТУРСКО,А ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СЕ ОТИДЕ ДО СЪСЕДНОТО УЧИЛИЩЕ. ГЛАСУВАЙ ЗА КОЯТО И ЩЕ ДА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И ДОГАН НЯМА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА

134

Анонимен

преди 12 години

поредната умна идея за печелене на избори. Просто се чудвам как комунистите не са се сетили преди нея.

133

rumen221

преди 12 години

Приятели все някой ще е президент или кмет, но как да спрем *** ТЕРОР?*** крадат последните стотинки на старци по села и градчета, а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница ТОЗИ ПЪТ ПАЛЕЖ на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от *** етническа омраза!!! А според Бойко проблем били *** горящи къщи, а не етническите УБИЙСТВА или пребитите българи и горящите им къщи?!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ е нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА *** ТЕРОР, КОЙТО НЕ СПИРА, той бил пропаганда!!!

132

Анонимен

преди 12 години

От далече грозна,а от близко....СТРАШНА!

131

Анонимен

преди 12 години

Търтеи.

130

Анонимен

преди 12 години

Естествено, ако може тия юдне в парламента да не работят въобще, ще е най - добре..

129

Анонимен

преди 12 години

ее, булфото... няма ли фотошоп за вас?!!!! или поне не снимайте макро

128

nabludatel.

преди 12 години

TQ IMALA IDEQ.TQ LI E IDEOLOGAT NA BEZNAKAZANATA BEZPARDONNOCT NA NEZA4ITANE NA VCI4KO I VCI4KI,koito ne ydobrqvat ideqta i.4E ZA6TO LI DA GI PITA?

127

НАВ

преди 12 години

сменете снимката ,че се уплаших .какъва е тая грозна бабичка

126

Анонимен

преди 12 години

Безпардонно отношение към опозицията!Никакво зачитане на техните предложения Тотален тоталитаризъм!Ще се сбъдне мечтата на Тиквата,Чл.1 от Конституцията на РБ да гласи:"Цялата власт в Р.България произтича от ГЕРБ и принадлежи на ГЕРБ"!

125

2011

преди 12 години

Опааааа... още един бисер от съкровищницата на управляващите ГЕРБ ! Те тия наистина нямат равни на себе си... Единствено равни са им тези, които ги поддържат тук !

124

Бойчо

преди 12 години

Поредно безцеремонна и нагла герберска постъпка - да затворят парламента за 10 дни?! Страх ги е герберите! Калфин и Данаилов ще ги разбият!

123

ДО VoB

преди 12 години

Някой дали е седнал да изчисли по тарифите на телевизиите колко струва кампанията, която прави на наш гръб ТойА двата месеца активен ПР и откриване и рязане на ленти от Плевнята

122

Коледар

преди 12 години

Ама тя Цецка иска да ги посрещне за Коледа, нали е Коледната елха, както каза Професорът

121

Парламентарист

преди 12 години

Тези селски номера на ЦеКа няма да минат! Да се готви за изненада от опозицията

120

Анонимен

преди 12 години

Цецитаааа, цецковциии, бочковциии, си е*ало ******* ей!

119

Цецка

преди 12 години

И да не ми дойдете след ваканцията без домашно. Всеки да е прочел на глас 10 пъти конституцията(белким закачат нещо).