88

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ТОЗИ сайт се мъчи да манипулира читателите си в проамериканска и прозападна посока, което е обяснимо - България е член на Евроатлантическия пакт и основните медии се чувстват длъжни да промиват мозъците на хората в прозападен интерес. Инъче ще бъдат съсипани - това е сигурно. А относно провала на Резолюцията срущу Сирия в ООН -- умишлено се натъртва, че Русия и Китай са й наложили вето като се пропуска, че четири страни са се въздържали, което означава на практика несъгласие с тази Резолюция. Тези страни са: Индия, Бразилия, ЮАР и Ливан. Първите три от тях - Индия, Бразилия и ЮАР, плюс Китай и Русия са пет от най-мощните икономики в света. А Ливан пък е най-близкият съсед на Сирия, и най-добрият й приятел и съюзник. А инициаторите на антисирийската Резолюция са САЩ и най-близките им съюзници от НАТО, същите които провокираха войната в Либия и превърнаха в руини тази процъфтяваща арабска страна.

87

Анонимен

преди 12 години

И не само,че Русия и Китай наложиха вето върху тази резолюция ,но и Индия и Бразилия и почти всички държави гласуваха против ,единствено верния циониски слугинаж в лицето на сащ,Франция,Великобритания и Германия ,гласуваха за ,лошо за цион все по жалък и все по изолиран ,а и все по затъващ икономически и финансово

86

Мюра

преди 12 години

За разлика от Либия, Сирия и Иран са реални съюзници на Русия и Китай и там никой не смее да пипа, поне докато не ги изтъргуват за нещо друго.

85

Че гевара

преди 12 години

Я я я колко жлъч бълва от някой. Ако янките бяха наложили вето друго щеше да е добро нали?? ама щом е Русия и Китай не е добро. Така се прави политика и се гради авторитет и уважение Не може янките да се мислят за господари на света и те да решават съдбата на всички народи по света. Защо ? не разрешиха на Палестина да има собствена държава. Защото ще е в ущръб на Израел. С кого тогава евреите ще водят воина която продължава от 1948 г на сам

84

славянин

преди 12 години

А какво ще кажете относно ветото на САЩ срещу обявяването на палестинската независимост? Нещо много избирателно виждате нещата!

83

до ВВ

преди 12 години

АЛОООООООО СТИГА КОМУНИЗЪМ! ОСОБЕНО ЗА КИТАЙЦИТЕ чОВЕшКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИщО! ТАМ ГИ РАЗСТРЕЛВАТ НА СТАДИОНА. А ти имаш ли си на понятие,колко управляващи държавата,министерствата,разни служби,в РБ трябва да бъдат изкарани на стадионите и ликвидирани,за да тръгнем напред ? ВЪПРОСА МИ ЕСТЕСТВЕНО Е РИТОРИЧЕН....

82

Анонимен

преди 12 години

до 85--------Американците като си напълнят коремчетата, от БВП-то им нищо не остава. Даже БВП-то им не стига за това, та се налага да бъдат кредитирани.

81

Анонимен

преди 12 години

DOKOLKOTO ZNAM KITAI E NAI GOLEMIAT IZNOSITEL V SVETA VSIKA MINUTA IZNASIAT PRODUKTI ZA 1MIL.I NAPREDVAT V ORAJEINITE TEXNOLOGII KOETO E MNOGO DOBRE

80

АНОНИМЕН

преди 12 години

ЯВНО НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ , ТЕ СА ЗАЕДНО В ООН ОТ ИМА НЯМА 50 ГОДИНИ , А КОКОТО ДО ИКОНОМИКАТА РУСИЯ Е НЯКЪДЕ МЕЖДУ 50-60 МЯСТО ПО БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А КИТАЙ НА 110 , ДОКАТО ЩАТИТЕ СА НА 10 И ПРЕД ТЯХ СА СТРАНИ КАТО ЛЮКСЕМБУРГ И КАТАР ,НИТО ЕДНА ГОЛЯМА И ЗНАЧИТЕЛНА ,ТАКА ЧЕ ОЩЕ ДЪЛГО МОЖЕ ДА ПОЧАКАТЕ КРАЯ НА СВЕТА

79

koko

преди 12 години

Русия и Китай заедно, звучи респектиращо!

78

Анонимен

преди 12 години

I DA STE PROTIV KITAI TOVA NIAMA DA POMOGNE KITAI E IKONOMICHESKOTO ORAJIE KOETO SHE UBIE USA

77

aaa-do79

преди 12 години

nikoi neshta da me hrane,az rabotq i do dosta usileno,trqbva da ti kazha!!imah vpredvid 4e bulgaria e zaprili4ala na razgraden dvor!!bez zakoni,ima samo mutri ,mafioti,10 4oveka zhivqt na garba na naroda!!kak da stane taka mi kazhi??hoirata se hranqt ot kofite za ***!!predi go nqmashe tova,obrazovanieto beshe bezplatno i medicinata sashto!!sega e uzhasna skapotiq,a pak zaplatite sa malki!!beshe sigurno, imahme vsi4ko!!!imashe fabriki,zavodi,koito raboteha!!

76

pissed off

преди 12 години

Уааааа никога няма тази страна да се оправи, след като преобладава овцете,милеещи за времето когато трбва да се редиш на опашка за всичко,да нямаш елементарни човешки права,да ходиш на море с палатка и багажник пълен с боркани.....и безброй още такива "благини".

75

До 76

преди 12 години

Абе човек вземи се в ръце! Не може така бе хора, не може да искате някой друг да ви храни! Колко пари ще изкарва днес човек си зависи изцяло от самия него - имаш умения изкарваш повече пари, нямаш умения изкарваш по малко.

74

Анонимен

преди 12 години

От къде се вземате такива неандерталци , в какво се състоеше силата и стабилността в раболетието към СССР ли , кога 90лв. мин. РЗ и 180 лв. ср. РЗ са били някакви пари и какво може да се купи с тях в една икономика на дефицита в която за един телевизор София 81 разработка на Филипс от 70 година се чакаше денонощно пред ЦУМ и струваше 1500лв. Долара на черния пазар струваше 3лв. или 180/3=60$ ср.РЗ кога това са били пари и къде можеше да се отиде с тях като имаше открит лист до Драгоман БГ.

73

pissed off

преди 12 години

Че на Русия и Китай кога им е пукало за правата на човека,нали са комунисти.

72

aaa

преди 12 години

predi bulgaria beshe silna i stabilna darzhava!!naroda beshe shtastliv 4e e na rabota!!zaplatite bqha sigurni,nqmashe prestapleniq,nqmashe katastrofi!darzhavata misleshe za naroda!!!pak sega nemozhe da si siguren za utreshniqt den!!

71

Анонимен

преди 12 години

Проблемът ви е, че като българи не сте достатъчно обединени от желанието си за по-добър съвместен живот ;)Но и това ще стане.

70

До 71

преди 12 години

Това е проблем на нашето общество, на мен и на теб включително, защото днес икономиката се създава от хората, а не от държавата! Искаме силна икономика, следователно по-големи доходи, ами за тази цел ще трябва хората в България да станат преприемчиви и находчиви. Всичко си зависи от нас самите, каквото ние създадем и изработим, толкова и ще получим. Народа го е казал най-добре - който не работи, не трябва да яде.

69

Анонимен

преди 12 години

До 71 нали си гласуваш за БСП какво очакваш да се случи ,защо в Чехия Полша и Унгария се справиха по добре . Всичко си зависеше от нас ,но докато продължаваме да си мислиме че тогава е било по добре нищо няма да направиме. И най лошото е че такива като тебе подвеждат децата ,които не знаят какво е било , те дори не могат да си го представят , а от там и не могат да си изгрдят визия за бъдещето ,това е трагедията ни