11

Алекс

преди 12 години

До 5: Вече има - Румен Христов и Бисерка Йовчева която го подготвя са в избирателната листа в Шумен. И точно по тази причина по никоя от националните телевизии не се споменава нищо за тях. Все пак БББ и компания здраво са ги хванали за гушите

10

браво!

преди 12 години

тази новина много ме зарадва, но съм потресена, че има 400 коментара за ББ, който се е изказвал в Чехия и давал съвети и само 10 за тези кадърни и изключителни млади българи.

9

Впечатлена

преди 12 години

Браво! Късмет, успех и признание за тези момчета!!!

8

Гошо Тъпото

преди 12 години

Процентно на глава от...населението,имаме най...много хора с принос в световната наука и...култура.Изключвам от тази...класация политиците;те са найй...много на глава от населението,но приносът им е само за...личният им джоб.

7

Муто

преди 12 години

Поздравления! Да са все така успешни. Второ, в България работят стотици, че и повече, точно толкова кадърни специалисти, като призьорите. Никой не ги използва на национално ниво. Защото на национално ниво няма идеи, а има управляващи ***. Трето, в днешно време може да събереш топ-екип от българи, работещи по цял свят в бранша, включително в "Гугъл". Какъв е проблемът? Кой да събере? Кой да инвестира в знанията им? Кой да даде национално значима идея? С финала на "второ" не става.

6

!!!!!

преди 12 години

Я прочетете в чужбина дали Дж.А. е открил нещо или само го ползват за манипулация на населението. Май ви взеха за овце, скоро ще ви вържат и звънче :Р

5

тя

преди 12 години

Ето такива хора да се кандидатират за кметове и депутати.

4

до 3

преди 12 години

Останалото са такива като тебе - дървени философи!

3

яаза

преди 12 години

В България има 0,1 - 0,2 % умни хора, а останалото?

2

Димитър

преди 12 години

Браво на момчетата, само така! Единствено не намерих връзката между работата в Google и "значим принос за развитието на компютърните технологии и информационното общество в България".

1

Анонимен

преди 12 години

Евала! Браво на момчетата!