23

хана

преди 11 години

бъди секси и сваля момчета

22

Анонимен

преди 11 години

До алелуя

21

язе

преди 12 години

Няма нищо по-хубаво от разкрачената колежка с къса поличка на бюрото срещу мен!!! А пък ако е без бельо нещата стават перфектни!

20

darl1ng

преди 12 години

А ако сте с безцветни очи? Ко прайме?

19

М

преди 12 години

Статията касае офис облеклото, а не работното облекло по принцип. Има разлика и определено всеки, който работи в офис (или където и да е всъщност), има достатъчно хигиена и елементарна култура, може да винаги чист и спретнат. Гладенето, прането и използването на дезодорант не струват чак толкова. Закопчаването на копчетата и дължината на полите също не виждам какво общо имат със заплатите. Ама айде, карай да върви...инерцията е страшна работа

18

до 15

преди 12 години

Да му мислат тия с цветните очи... :D

17

Анонимен

преди 12 години

Защо пък да не може да са с кецове? Какво им е? Удобни са, и не дразнят колегите с постоянно тропане...Аз като мъж нямам никакви забележки относно колежките в офиса - нека носят това което им харесва и им е удобно. Глупаво е да налагаме някакви измислени правила, особено ако работиш в творчески екип (в случая - програмисти и графични дизайнери)

16

ева

преди 12 години

Стилът на обличане зависи от типа работа. Ако работиш като финансист, разбира се, че трябва да си с по-строго и обрано облекло. Но, ако работиш творческа работа, то тогава тези правила не важат. Но не мога да не подразня, когато видя човек в офис по джапанки или още по-зле жени, облечени като магистрални работнички.

15

Рошла

преди 12 години

Ако сте с цветни очи - wtf?!

14

о.t.e.r.o

преди 12 години

Нищо не се казва за джобовете,а трябва

13

Вигенин

преди 12 години

Най-добре се облича Мая Манолова :)

12

Анонимен

преди 12 години

Всичко си зависи от работата. Ако работиш сам и не контактуваш с клиенти няма нужда да се издокарваш всеки ден, забележете нямам предвид да не се къпеш и да не си сменяш дрехите както правят някои хора (бляяяяк!!!), но съгласете се че няма да е приятно да идете на бизнес среща и да ви посрещнеш някаква все едно токущо слязла от пилона на близкия стрийптиз бар. Т.е. трябва си малко съобразяване къде и какво работиш. Пък отстаналото вече опира до финаси, само за липсата на хигиена извинение няма!

11

дрескодер

преди 12 години

Преди хиляди години мъжете ловували с копия, а жените с прашки.При вторите положението все още е непроменено...

10

Анонимен

преди 12 години

Това важи за офиси, в които влизат клиенти, за всички останали - да живеят кецовете и дънките.

9

поля

преди 12 години

Винаги има начин да се избегне тениската с надпис, блузка в секън хенда струва 1 лв срещу 10 лв за тениска с *** надпис

8

до 5

преди 12 години

аз пък харесвам вратовръзки :P

7

PERNI4ANIN

преди 12 години

hodq na rabota po prashki i piq rakiq s marulqULTRAS MINYOR

6

Маги Стралска

преди 12 години

емчи кво им е на дрехите за нощните заведения, стават и за работа от девет до пет. е, може и само по аксосиари

5

zvezdichka

преди 12 години

Няма нищо по приятно за гледане в офиса от мъж с небрежно разкопчана яка на ризата :)

4

me

преди 12 години

Много мразя статии преведени от чужди списания, които са толкова безмозъчно неподходящи за българската действителност. Да бъдем прилежни и спретнати на работа? Да избягваме тениски с надписи?!Те хората нямат какво да ядат, а вие искате от тях да мислят с какво се обличат.Да не говорим за абсурда "подбужда към сексуален тормоз". Няма такова нещо като подбуда към сексуален тормоз, даден шеф или е подсъдна *** или не е. Или и момичетата по улицата, облечени с къси поли подбуждат към тормоз.