209

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

208

Анонимен

преди 12 години

PRAVA E CACARABOTATA TOLKOVA S E USPOKOILA,4E V4ERA 30--40 KRADLIVI CIGANISAAAVSEM SPOKOINO SA PREBILI BALGARSKO SEMEISTVO V SOFIQ

207

???

преди 12 години

К'во си се лъснала кат' тиган на месечина,***. Не ща да кълна,но ми се ще да те видя на мястото на родителите на Ангел след колко ката избори ще се успокоиш.Пууууууу и ***,бе.

206

сд

преди 12 години

Лельо Цецке нищо няма да се успокои помни ми думата

205

спокоен

преди 12 години

Е нали ще регистрирате бандитите и ще озаптите *** спокойни сме, а полицията да бие децата ужас ужас.

204

не мангал

преди 12 години

Тази от космоса ли паднала.Не вижда ли какво става.Вашите *** приятели работят за такава умраза че и Вие ще го отнисете.Прочити малко.Беднотия и гняв до къде докарват.Руския цар и диаменти не са го спасили.

203

МД

преди 12 години

Ето и малко инфо по въпроса, дори и медиите са го написали...24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=465240Говорихме си нещо за ***....

202

МД до 201 и 203

преди 12 години

И още нещо - това, че се изявявала като адвокат на общината за никой адвокат не е добра атестация - юристконсултите са възможно най - слабите адвокати. Ако знаех, че тя е адв. на общината, никога нямаше да допусна Цачев да й даде делото. Между другото моята роднина е потърпевша в буквалния смисъл на думата. Ти откъде знаеш дали става дума за гражданско - правен или за наказателен процес? Или нещо я защитаваш, май??? Няма нужда! Въпреки позицията си, тя де факто се излага пред цяла България!!!!

201

МД до 201 и 203

преди 12 години

Ако познаваше Цеца, щеше да знаеш с кого "работи" и че всъшност адв. Цачев и адв. Цачева действаха заедно. И това на кого е била адвокат мислиш ли, че човек с имот, завладян от *** го интересува? Ти, като отиваш при зъбаря на кмета - чейне като на кмета ли очакваш да получиш???? Познавах Цачев, делото беше прехвърлено на Цачева, не съм водила никого за уговорки, мисли и пиши, каквото искаш. Явно думите "морал" и думите "принципност" нямат наистина никаква стойност в нашето общество вече.

200

Надя

преди 12 години

И ти ще минеш и ще си заминеш , колкото по бързо, толкова по добре.

199

Гюро Михайлов

преди 12 години

Кво ме гледаш, ***!? Аре, бегония! Ти и твойте! Вън! До един!

198

Бай Ставри

преди 12 години

Ама, това ли и тази Цеци Красимирова?

197

Анонимен

преди 12 години

Ще минат изборите и ..........ЩЕ ДОЙДЕ ЗИМАТА.И тогава наистина ще се СГОВНАТ ЯКО.Виденов ли казвате......??Нееее,МНОГО ПО-ЗЛЕ ЩЕ Е!

196

до МД 2

преди 12 години

И не ме разбирай,че защитавам Цецката!Познавам я преди ти да си дошъл на този свят и то от позиция,за която представа си нямаш!Нали сега разбираш за какво иде реч-да се мисли преди да се иде при адвоката на общината-нали е известен и ще ме уреди!А едно пояснение-ищецът не е ПОТЪРПЕВШ,защото производството е гражданскоправно,а не наказателноправно!Край на образователната програма!!!А,знаеш ли,че всички бълг.евреи са заминали в Израел през 1947 год. и не са имали пречки!Четенето не пречи-чалгата..

195

Цецка Цачева

преди 12 години

31.10.2011г.: Всичко отмина, само спомена остава вечно в нашите сърца!

194

до МД отново

преди 12 години

Драги,благодаря за "разясненията"!Наистина не знам казуса,но отговорът на въпроса защо роднината отиде при нея го няма!И приказките за обикновените хора ги разправяй другиму-Цецка по това време беше адвокат на общината и всичките общински дружества!Така че не ми раправяй басни-отишла е при нея точно по тази причина,която ти казвам-да се реши делото по другия начин! И се е получило това,което е търсила твоята рода-другата страна е платила!Това е от много"ум"!Така че не миш разправяй басните за ...

193

Maraba

преди 12 години

Да бе!Заради изборите *** мародерстват самотните старци!Събират групи за да бият българи осмелили се да защитят малкото което имат!Ку-Ку!!!!

192

Анонимен

преди 12 години

Кака Цецка и чичо Цецо пак са неподготвени за час на класния!

191

Алекс

преди 12 години

И ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА Е ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЪРПИ *** *** И ПОЛИТИЦИТЕ КОИТО ГИ ТОЛЕРИРАТ! *** *** НА ЛУНАТА ! - ТАМ ДА СЕ МНОЖАТ *** !

190

Алекс

преди 12 години

ТОЯ ТРАВЕСТИТ НА КОЯ ПЛАНЕТА ЖИВЕЕ?????????????????? ИДВА ВРЕМЕТО КОГАТО ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ВИ ОПАЗЯТ И ВсЯКАКВИ ПОЛИЦАЙ И жАНДАРМЕРИСТИ! *** СКаПАНИ! ЩЕ ДОЙДЕ и ВАШЕТО ВРЕМЕ ! НАРОДА ВЕЧЕ ОЗВЕРЯЯВА ОТ ВАШАТА НАГЛОСТ КОМУНИСТИЧЕСКА! ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ ***! Изборите ще минат но дано ВАС ЧЕРВЕИТЕ ДА ВИ ИЗЯДАТ!