100

Xul

преди 12 години

Единственият истински бог е собствения сексуален нагон. Световните религия са изкривени мистификации на това тайнство до превръщането и в пълна простотия. Резултата е налице. Прави това което искаш ! Любовта е закона, любовта подвластна на волята !

99

W

преди 12 години

Джа .... растафарай ....

98

бог е гъз

преди 12 години

Будистите не се молят, а медитират. Мюсюлманите се молят на същия бог като християните. А в България точно най-набожните се возят в мерцедеси и слагат едно кило ланци върху расата.Без бог няма да чакаме чужда помощ, а ще вземем нещата в свои ръце. Да видиш дали крадците и корумпираните се страхуват повече от него, или от нас!

97

Анонимен

преди 12 години

Те и будистите са религиозни и мюслюслманите и пак НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БОГ и те се молят.Мога категорично да заявя, че проблемите на България- убииства кражби лъжи корупция се дължат на безбожието.Просто без Бог можем да си правим каквото си искаме ...не че няма Бог а никой не иска да има Бог !!!!

96

Бог е Гъз

преди 12 години

"моля те боже помогни ми детето ми"... Ама явно молитвите не помагат, нали?И разбира се, когато някой религиозен извърши подобна глупост, даже и собствената му порода се дистанцира от него, уж изопачавал. То така и *** се оправдават с Катуница.

95

Анонимен

преди 12 години

Ахх колко сте ми глупави всички, за какво ви е длъжен господ ... като се гаврите с него богохулствате с всяка втора дума не го признавате и зачитате както много поколения преди вас са го правили и после .. " моля те боже помогни ми детето ми " не става номера !!! Не е Бог виновен. Гади ми се като чета скапаните коментари, първо тая секта няма нищо общо с Бога и го изопачава.

94

Анонимен

преди 12 години

Интересно къде е Томас с неговия измислен бог всемогъщ... как не го е срам да не излекува детето след толкова "лекуване" с молитви...

93

муспи

преди 12 години

Говорете, говорете че тези не са викнали бърза помощ, за да не се сещата че в България такава не ви се полага.

92

Атеистка

преди 12 години

А обяснението е толкова просто: БОГ НЕ СЪЩЕСТВУВА !

91

Анонимен

преди 12 години

А кой е казал, че дядо господ е добър... освен собствената му рекламна агенция, разбира се.

90

Питащ

преди 12 години

Защо добрия дядо господ е позволил едно дете да се роди и да умре по толкова нелеп начин.Аз на негово място бих решил проблема като направя гнусния сектант ялов.

89

учен чиляк

преди 12 години

Навремето учените смятали че вселената е направена от азот тъй като е най-изобилното вещество в природата. Изхождайки от същата логика аз мисля че вселената се състои предимно от Глупост

88

KKK

преди 12 години

и по добре семето не тея *** да не се сее по земята !

87

Темерут

преди 12 години

Вярващи... Или, луди? Май е все едно!

86

Диана

преди 12 години

По закон се предвиждали 6 години за такова престъпление, но за вярващи имало по-леки мерки ли?!?!? Това е най-голямата глупост.. тея американци не са с всичкия си. Вярващ или не убийството си е убийство. Айде сега да си го излежат психопати такива. Даже по-големи присъди трябва за тях, т.к. напълно съзнателно са го оставили да умре, а са могли да направят нещо.

85

Анонимен

преди 12 години

Ето, такива секти, подлагащи на риск живота и здравето на хората трябва да се забранят! Или поне да се задължат сектантите да подписват декларации, че до пълнолетието на децата си се задължават да не отказват и възпират животоспасяващи процедури.

84

Анонимен

преди 12 години

То ако ставаше само с молитви... не е лошо да се молиш, но за съжаление Господ не винаги е склонен да изпълни желанието ти, ако не положиш известни усилия.

83

Ристо до 78

преди 12 години

и аз туй му рекох на тати, че му куца малко логиката, ама докато попитам "Защо ме остави... на тия ***" и се възнесох. обаче тури му пепел! такъв бил плана пък ти пиши само три удивителни и само три въпросителни, щото четвъртата е от дявола

82

Анонимен

преди 12 години

Господи, защо позволяващ на такива *** хора да имат деца?! Ти го заведи в болницата, пък после си се моли колкото искаш! Тия изобщо мръднали ли са от 10 век?! Даже и тогава хората не са разчитали само на молитви, а са правели всичко според възможностите си за да лекуват, къде с билки, къде с други отвари, но не са разчитали само на молитви. То си е казано "Помогни си сам, за де ти помогне и Господ!" Ама тия ***...ц дори и това не го знаят!

81

Анонимен

преди 12 години

*** заблудени християни , какво да ги правиш...