54

Наблюдател

преди 12 години

Страната на джигитите - изненади няма.Ние пък сме страната на рекетьорите - през няколко години смяна на номерата.На личните документи също ....

53

Saex_Conroy

преди 12 години

mi i navremeto qvno sa uchili horata v uchilishte na pravopis i gramatika, ama tebe mai ne sa te uchili

52

Томас

преди 12 години

43Така ама повечето от институциите в бг не са чували за съвременните технологии. Няма връзка по между им.

51

aaa

преди 12 години

abe kak she karash kola bez knizhka???tova e nedopostimi,kvo e sledvashtoto 4e mozhe da karash i piqn,te ne 4e nekarat v bulgaria amaaa!!!kato karash kola vinagi trqbva da si nosish knizhkata,dazhe sega gi davat ei taka..predi nebeshe taka!!zatova i nqmashe patni proizshestviq!te tiq gruzinci i tqhnoto nenormalno pravitelstvo kvo gi gledame!!nie nas si da gledame!!toq saakashvili kakav primer she ni dava!

50

Анонимен

преди 12 години

"Кой е като шофьорите в Грузия? Карат си без книжки"...Това,че не си носиш книжката със себе си,не значи,че нямаш такава господа журналисти...но вие сте на принципа"най мразим да мислим" и е обяснимо поредното ви скудоумие...Единственото което можете да правите добре е да триете "неудобни за вас" коментари,но за това много акъл не се иска поради което,си вършите отлично работата...

49

ikavalov

преди 12 години

Електронизация и цифровизация на КАТ

48

Анонимен

преди 12 години

E,как кой?Половин България + всичките ***

47

до Коко

преди 12 години

Къде си тръгнал да сравняваш Малта със ***.Тука един полицай като влезне у "системата" вече не е той. Вече сме "ние" великите наши момчета срещу останалите *** дето им плащат заплатите.Всичко е толкова прогнило корумпирано и долнопробно. Ти викаш Малта и срещу тях да тичаме..

46

Анонимен

преди 12 години

Абе днес.бг заглавието ви пак е подвеждащо. От него се разбира,че могат дасикаратбез изобщо да са изкарали курс и да имат книжка, а не чепросто не е необходимо да мъкнат всички бумаги със себе си. Как ги измисяте тия заглавия,бе? То ясно, че искате да стеоригинални, ама все пак.

45

Коко

преди 12 години

Преди 20 години съм карал кола без да си нося документите в Малта и когато ме спря един полицай на мотор, защото щях да го блъсна докато изпреварвах друга кола, човека ми каза няма проблем господине, просто ще ви помоля в срок от 24 часа да си донесете документите в полицейското управление. Аз направо онемях, тук щяха да ме заключат и пребият куките в ареста.

44

Попов

преди 12 години

Напълно подкрепям 43!

43

Анонимен

преди 12 години

При съвременните средства за комуникация и интернет би трябвало само като си покажеш личната карта катажията да разбере имаш ли книжка, застрховка, платени/неплатени актове и всякаква друга информация която го интересува а не да носим по едно тесте документи.

42

Кратун

преди 12 години

В Англия също не са длъжни да си носят документите, тъй като във всяка полицейска кола има компютър, чрез който може да се направи проверка дали лицето има документи, глоби, заповед за арест и т.н. Само при нас си носим всички квитанцийки, и си облепяме колите със всевъзможни стикери докато заприличат на ци-гански каруци....

41

Евгений

преди 12 години

Събуди. Възбуди. Държавата прилича на онова древно описание за войник - спи на плажа, възбуден и с отворена уста, тъй като е постоянно гладен. На 99,999 от хората отдавна им е писнало. Хубав ден за всички!

40

...

преди 12 години

"Кой е като шофьорите в Грузия? Карат си без книжки"А ми българските шофьори-те освен че нямат книжки карат и пили....За огромно съжаление това по никакъв начин не облекчава живота в България,но к'во ни пука....

39

курчо

преди 12 години

Евгений тя нашата държава отдавна е възбудена нали всеки ден ни го набива.

38

Евгений

преди 12 години

Кога ще им светне на нашите управници да започнат да мислят практично и перспективно? Не е нужно да си напъват мозъците да откриват каквото и да е. Вече е открито. То не бяха приказки за електронни правителства, за обслужване на едно гише, за нужда от компютъризация на администрацията. И все е същото - разтакаване, хартии, бюрокрация. А може много бързо да стане много лесно. Невероятно красива страна. Невероятно мудна и тормозеща хората държава. Дано някой ден и при нас държавата да се въбуди.

37

BG

преди 12 години

До 32 *** като не си излизал от БГ поне си трай да не излагаш.

36

Анонимен

преди 12 години

В Швеция е така сигурно от 10 години, но нищо. Важно е да трябва да носиш 10 бележки, за да има за какво да те глобят. Нали някой трябва да иска и това, и онова, и после да си *** *** в пръста с думите:"Сега какво правим?".

35

до 32

преди 12 години

Във Франция карат с номера от времето на Бастилията...:-) И никой не ги кара да ги сменят!