733

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

преди 12 години

ДА МУ * НА ТОЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ У МОЗЪКО ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ .... ТОЙ Е СПАЛ НА ПЕЙКИТЕ В БЕРЛИН КОГАТО Е ОТИШЪЛ НА ГУРБЕТ ...

732

Гошо

преди 12 години

Абе тая кукла на конци въобще няма право да говори преди да е питал Бойко пожарникаря!

731

кроса

преди 12 години

Да, някои хора това ги интересува, не са много впечатлени от случващото се в Катуница, предизборно напрежение.. На хората им е интересен Плевнелиев!

730

Анонимен

преди 12 години

Погрешно тълкуване на медиите за пореден път! В грешка сте.... А и всеки е със собствения си интерес...

729

онуфрия

преди 12 години

защо го плюете бе?вижте колко е нежен, сладъккккккк, меккккккккккккккккк, отстъпчив, гальовен.роден за президент на партията на меките китки.простА прелест.аз бих гласувала за него.

728

juji

преди 12 години

Хора, има цензура, нали знаете, а и вече има арестувани за интренет-коментари и изразяване на позиции. ??? Мисля,че по ще им отива да се наричат, вместо Герб-ери - Нарциси. Хайде сега: да им се любуваме и възхищаваме! Аз съм 1 - хвАла вам, прекрасни, за всичко което правите за народа!!!

727

АБВ

преди 12 години

Това, че на Росенчо му харесва да го клати който и както си поиска, е разбираемо - доставя удоволствие /за справка: google търсене на "садо-мазо", бб-рп/.Въпроса е на електората /разбирай: тези, които трябва да оправим/ дали му харесва. А отговора е ясен: "Каквито политиците - такъв и народа" или пък беше обратното? Разберете, хора, това е извращение от най-чист вид!

726

Зрител

преди 12 години

Мистър Бийн: Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката! :)))))))))))))

725

ореха

преди 12 години

Докато ти стискат ръката някой им ебеееееееееееееееееееее децата.Излишен си и ти!

724

фен на хан Крум

преди 12 години

Никой на забелязва, че бившия министър не е със строително образование. Не и наследничката му в министерството. От 20 г. и други министри не са учили за това, което им е поверено да управляват. Освен усвояването на европейските пари има и други проблеми. В наименованието на строителното министерство думата строителство отсъства - МРРБ. Как да се оправим? Държавата от много години е загърбила проблемите в строителството и всеки се занимава на най-високо ниво с това, което не е учил и не разбира.

723

ЖОРО

преди 12 години

Тези, които ти стискат ръката ги знаем и не са повече от тези, които скоро ще те стиснат за гушата. Народа забавя, но не забравя!

722

Анонимен

преди 12 години

Я се скрий бе *** не се интереТИ ОБЛИЖАТ ТРЪТКАТАТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КАК ДА сували ми да има едни около 60 % ДЕТО СА БИЛИ ДОНОСНИЦИ НА СЛУЖБИИТЕ

721

Крумов

преди 12 години

Тази минджитурка е най-долнопробен лъжец. Видяхте ли как бягаше и не отговори вярно ли е , че Курумбашев го е водил в Столична община да се оплаква, че му искат подкуп. Егати подлогата. Човек трябва да няма мозък за да гласува за него.

720

Анонимен

преди 12 години

Фирмите организирали строителните бригади в Германия са за съд, защото караха работниците да работят по 12 часа на ден вкл събота и им плащаха по няма и 1000 евро, което значи, че остатъка от заработените с кървав пот пари са грабени от ...? Познайте кого!

719

Българан

преди 12 години

728! Въпроса не е в ***! Въпроса е в бездействието на държавата и органите на реда когато една разпищолила се мутра, в случая ***, заплашва и убива хората в селото, присвоява си общински имот, не плаща данъци! И всички знаят че е така защото плаща и осигурява *** гласове!Писна ми ще гласувам за Миленчето Кунева, поне е хубава и изглежда че ще прави на пук на Пожарникаря и Консултанта!

718

Умерен

преди 12 години

*** въпрос не може да бъде решен от един човек или даже от една държава. Подобни са нещата и в Чехия,Румъния, Русия...... назрява момента да им се създаде отделна държава, както на евреите.

717

Решил вече

преди 12 години

Аз ще гласувам за калфата , спомена нещо за нови фабрики за *** и *** да работят там ли, да отиват там ли не го разбрах добре

716

F.O.Z

преди 12 години

---YTRE I V DRYGI DEN,KOITO NE E NA PROTEST E *** ILI GERBER. ZASPALITE BULGARI,KOITO SI SEDQT V KU6TI I NEIM SE ZANIMAVA PREDPO4ITAT DA VIDQT DECATA SI V KOV4EZI DA V KOV4EZI 4ALGO-MI6OCI TOVA ZASLYJAVATE ZA PREDATELSTVOTO SI KAM RODINATA ;SI; ZASPALI BOKLYCI STAVAITEEEEEE ILI SE SAMOOBIITE,ZA6TOTO I BEZ TOVA VI NQMA VIE NESTE NYJNI NA RODINATA.VIE STE *** GEYRI. SABOTA I NEDELQ 6TE E SAMO NA4ALOTO,TAKA 6TE E VSEKI DEN DO OSVOBOJDAVANETO NA BULGARIQ OT ZAPADNO IGO. SVOBODA ILI SMART

715

Муто

преди 12 години

Пудел!

714

teodor

преди 12 години

Следователят Христиана Вангелова също е получавала заплахи в прав текст от Кирил Рашков. Тя е човекът, който заповядва ареста на Рашков за незаконно производство на алкохол през 1993 г. Тогава от къщата му в Катуница са конфискувани огромно количество незаконно произведен алкохол. Делото е връщано на два пъти от прокуратурата за доразследване и накрая е прекратено, заради изтекли давностни срокове за повдигане на обвинение.