237

Историк

преди 11 години

Чинията с троена с пари на народа и безплатен труд. Много старозагорски *** и кърджалийски турци още помнят робския труд. Доста жертви има измежду тях. Относно състоянието, самите червени *** си я окрадоха още след '89, изсурнаха кой каквото може и и удариха ключа към '92, и дори се сещам за няколко къщи из местността в които е използван мрамора от настилката в пода. Чинията не трябва да се руши, тя е на народа! Чеврените *** неправилно си я преписват на тях и пак лъжат и мажат!

236

ai . sektir

преди 12 години

NIAKOI DA MOJESE DA TE VARNE V NA MAIKA TI *** NIKAK NIAMASE DE E ZLE

235

Анонимен

преди 12 години

Ветрогенераторите са на - Цветелина Бориславова...

234

иво

преди 12 години

аз лично съм бил на бузлуджа преди 5-6 години,а тогава СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ беше на власт !!! и всичко което нее от цимент липсваше !!! ади моля ти се господин бивш премиер, не упреквай ГЕРБ че са таковали мамата на паметника!!! а се замисли леко и ще видиш че ти такова мамата на паметника,ако нещо не си съгласен с мойто мнение може да се свържиш с мен !!!

233

Анонимен

преди 12 години

Сър Гей, ако помолиш тези които бетонираха Черноморието ни за 2 месеца ще ти съборят старата чиния и ще ти построят нова по хубава и даже ще направят дискотека вътре. Няма да ти искат пари защото са ти длъжници. Когато са се строили Хаинбоаз, Димитровград и др с доброволен труд е стояла идеята че се строи България но сега без пари и мама на тате не дава.Само кажи на кого са ветрогенераторите в ляво от Бузлужа погледнато от Габрово. На една заплата не мога ги построя.

232

АЗ

преди 12 години

Какво са ти върнали на тебе бе *** зализана - украински ***? Айде марш от България обратно на *** в ***--та.*** като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече

231

Анонимен

преди 12 години

***, по-***, най-***; нагъл, по-нагъл, най-нагъл - червения вожд Станишко Митич Дмитриевич!

230

DO 227

преди 12 години

ZNAEM KAK POSTROQVATE,A I KAK VAZSTANOVQVQTEPOSTROIHME Q NIE,KOITO NESTE SPRELI DA NI LAJETE I GRABITEZA VAZSTANOVQVANE CHTE OTKRADNETE MILIONI OT BIUDJETA...IMATE SVETOVNO OZVESTNA MAISTORKA NA SKAPITE REMONTI MASLAROVACHTE PRIBERE MILIONITE,FIRMITE I NA DOVEDENI,ZAVARENI I T.N.T.CHTE GO VAROSAT E S CHERVENA BOQ I UTRE,KATO SE OLIUCHTI...PAK REV I PAK MILIONI...

229

БОТЕВЪ

преди 12 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЕВРО *** НА БАЛКАНИТЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ ПО ТОЗИ ПОВОД ЦЕНТРАЛНИЯ КОМИТЕТ НА ОФ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ ДА БЪДАТ НАТОВАРЕНИ НА ЧИНИЯТА НА БУЗЛУДЖА И ДА БЪДАТ ИЗТРЕЛЯНИ ДА ЖИВЕЯТ НА ПЛАНЕТАТА МАРС САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЕЗИ ДОЛНИ *** ТЕ СА КАТО *** И СЕ РАЗМНОЖАВАТ И ЗАПОЧВАТ ОТ ПОЗИТАНО 20 И СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ДО КРАЯ НА СВЕТА ПОВЕРВАЙТЕ МИ КАЗА МЕЧО ПУХ И МИ ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ СПАСИМ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗАВИНАГИ

228

Анонимен

преди 12 години

Сложете камери и Сод,да има какво да "берат"***,че вече нищо не е останало за бране.Като писне СОД-а как да долетят екипите,с хеликоптер или яхнали по едно магаре?

227

Анонимен

преди 12 години

Ама ти какво очакваше да ти върнат?Нали преди месец беше горе на събор,тогава не видя ли на какво прилича,та сега се изказваш?Или трябваше първо да ви я ремонтират.в крайна сметка вие си серете горе,вие си ринете ***.

226

до 240

преди 12 години

съветваш какво трябва да се направи за да унищожим и малкото работеща икономика която имаме? Ако ти се живее със заплата от 20 долара заминвай за Куба, а ако си още по голям мазохист - в северна корея.

225

Анонимен

преди 12 години

NQMA LI NQKOQ MILIONIVOLTOVA SVETKAVICA DA GO RAZCEPI!

224

teofil1964

преди 12 години

*** долен, ако трябв да извл ичате поуки от Вашата история тя е ,Да забравим че, сме били такива мръсни ,долни ,покварени и да се приобщим към новото Европейско общество.Да не правим повече провокаций ,тероризъм и да си променим манталитета на мислене. Ако това го направите и аз ще си променя мнението си за Вас.

223

teko

преди 12 години

някой да сложи 1 тон тротил и да гътне тази комунистическа глупост

222

bulgarin

преди 12 години

predi tova ne beha li tiqw fesove na vlast ta se oplakva mrusnika komunistki smurt za tiq na naroden sud

221

ЧТО ДЕЛАТЬ

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

220

До 235

преди 12 години

Боди, Веске, която и от вас да пише, ае спрете да се излагате, жени на години сте.

219

В.Бозаджи

преди 12 години

А бе сър-Гей Станишев бил съм на паметнека и по Вашето управление , що не се ***- в г-зът той никога нее бил нещо в повече , освен по времето на деда ти Живков , защо сте криви *** ,,,,,,

218

до 235

преди 12 години

От кой брой на "Работническо дело " преписваш?От 1955 г. или е след Априлския пленум, че спорим тука с приятели?Аз мисля, че е от преди Апр.Пленум, щото звучи много кретенски, типично по Сталински!