56

Простосмъртен Човек

преди 12 години

Когато човек загине по подобен начин, няма никакво значение от какъв етнос е - той е просто ЧОВЕК като всички нас! Всички имаме място под Слънцето, всички имаме право да живеем, да се радваме и да обичаме! Никой на този свят няма право да решава кой, кога, как и защо да умре! Не сме хора - "Заспал Народ - умряла Държава" сме - много е жалко наистина!Държавата и управниците ни са виновни за всичко, което се случва! А ние сме виновни, че търпим всичко това и след месец пак ще отидем да ги изберем!

55

da

преди 12 години

Интересен факт,извършителите на всички престъпления,които са извършени от етнически Българи по всички медии (електронни,вестници ,радия и телевизии) са В.П,.К.И,.и така нататък,а иначе се съобщава ""Ромът еди си кой,.''или ''Турчинът еди си кой,..'',футболните агитки не протестираха пред Ставийски или Маричков,.ЗАЩО!

54

Анонимен

преди 12 години

В. Б. e Boiko Бorisov , aБ. В. e Cevtan Cevtanov-anusa, na Asis 4ekiata.dvata rabotiat pod prikritie i slagat otrabotenoto v crnu torbi, plikove i reanici-iznasiat matrial za treti drjavi, ***

53

Анонимен

преди 12 години

тц тц тц ... покривате тоя тип, че е убил не един, а двама?!Съучастници!

52

Анонимен

преди 12 години

Всички,които си правеха,каквото си искаха безнаказано,сега са върли анти ГЕРБ,защо?!Защото се опитва да наложат върховенството на закона и да въведат правила...Та кои са тия дето най много рИват?Доцента-иска да спаси кожата,защото още *** може да одере,пък като минат изборите да си плаща на магистратите за свободата си...какво ли не прави човек като е притиснат от фактите до стената?!Сега по форумите се разнасят легенди,колко умен и начетен е,да ама като го чуем и легендите отиват по дяволите

51

Анонимен

преди 12 години

50,съгласен съм с теб-пропусна фалитите на банките-отиваш да си теглиш спестяванията,а те не ти ги дават-защото са ги подарили на шепа служители на държавна сигурност,които окъкаха и унищожиха икономиката и вместо да бъдат осъдени като бандити те си развяват гордите и *** особи по света,забрави и пирамидите-отиваш да си изтеглиш влога,ама няма ни офис,ни дявол,забрави и другите пирамиди-събират хората и им обещават планини от храброст,заплашват ги и пак им прибират ***-а държавата си траеше

50

Анонимен

преди 12 години

"Много работа" е свършила полицията!

49

о1о

преди 12 години

Чети по-внимателно младеж. Не е убит длъжника а кредитора.

48

глас народен

преди 12 години

Ако трябва да се правят нови протести те трябва да са пред СЪДА . Щото подкупниче съдии ги пускат подобни *** или им дават леки присъди . Другото място е президентството, защото разни гоцета вече 10 години помилват престъпната *** и я пускат свободна да граби и убива гражданите.

47

Shrek

преди 12 години

Аве има нещо малко неясно. Никой кредитор не си избива длъжниците. Все едно е да реже клона, на който е седнал.

46

Анонимен

преди 12 години

Българин, какво говориш? Тогава всички бяха презназначени на тримесечни срочни трудови договори и бяха уволнени много хора след изтичане на срока. Цареше страх и кипеше приватизация, след която от индустрията не остана нищо, освен оглозганите скелети на предприятията. Тогава стана и т.н. "здравна" реформа, а също и пенсионната " реформа", чиито плодове берем днес. С ръка на сърцето-след 1989 г.България потъва и се разпада,благодарение на всички управлявали я през тези 22 години.

45

Анонимен

преди 12 години

Въшкара - убиец ако си беше напънал *** за 2 месеца работа на запад щеше да ги изкара тези пари, НО НЕ ... Според него е по-лесно да убие човек отколкото да работи 2 месеца. Ето това е логиката и "интелектуалното ниво" на средния български селски тарикат.

44

Анонимен

преди 12 години

Убийство за въшливи 5000 евро ? ... Това може да го измисли само някои селски, ***, ЕФТИН въшкар с половин гънка в мозъка. Да гние в затвора сега.

43

ева

преди 12 години

Този случай е ясен. Но виж, случая с убийството на Яна беше доста мъглив и май нищо няма да се случи там. Какво стана с онзи изверг Чеци?!?! Защо го пуснаха него, когато по всичко личеше, че има голямо участие в смъртта на момичето.Въобще протестите трябва да са насочени към властта и да бъдат непрекъснати, иначе е загуба на време.

42

Българин

преди 12 години

Когато управляваха БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ у нас 1997-2001 г нямаше подобни проблеми,*** си работеха спокойно и нямаше етническа вражда!Заплатите скачаха с 10% два пъти в годината,имаше 13-та и частична 14-та заплата!И да ме заринете с минуси,това е ИСТИНАТА!

41

Анонимен

преди 12 години

А какво става с Йоската,убил на място двама БЪЛГАРИ пиян с джипа си?Това не е ли предумишлено убийство-да караш пиян 2 тонна машина в града със 140 км/ч?ЗАЩО ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ НЕ НАПРАВЯТ МИТИНГ ПРЕД НЕГОВАТА КЪЩА?

40

БТК

преди 12 години

Кво ще разследвате .......... какво липсва????

39

do 6

преди 12 години

*** си ти и такива като теб.

38

..

преди 12 години

Аз обвинявам БГ рапа - в частност "Кръв повръщам, пари не връщам"

37

do dEKO

преди 12 години

А при теб каква липса на интелект има... Дори няма нужда да се обяснява... Момче, завивай се през глава и недей да мислиш, че замирисва на прегоряло....