145

musulmanin

преди 12 години

glupavo izkazvane, balgarinat i ciganinat nikoga ne sase obichali balgarinat sie balgrin ,ciganinat sie ***, dolen marzeliv glupav.

144

КИРО-КИРИЛ 86

преди 12 години

Наименовам се Киро,без да съм монарх.И да този и други разни ги лансира кой ли не.Ако този ни обичал, хич не му му желая любовта.А особено на 100-ците. хиляди първобитно-пещерни, първосигнални негови ПООБАРО-братими.След много години работейки сред такива ископаеми неандерталци установих,че въпреки множеството заслепени по урудливото нещо наречено чалгия българи,между нас няма нищо общо.Ние просто не сме един задруг, време е за РАЗВОД,ЖАЛКО;че на запад им одрязват пътя .

143

Джони пешеходеца

преди 12 години

Да бе знаеме ги тези мирни млади националисти знаете ли колко хора са изпопребили в София защото са различни от тях, ай сиктир, трябваше ченгетата да ви поступат и вас да ви дойде акъла в главата- ***. Нали всички знаем че всички скинари са били там нали има снимки- защо лъжете, мигар " милите деца" не са скинари с татуирани пречупени кръстове, въоръжении озлобени искащи да убиват ***. Като почнете да се превземате илошо ми става. Така ви се пада като ходите на *** протести

142

геро

преди 12 години

Този не го ли лансираше БСП

141

МВР ЕНИЧАРИТЕ

преди 12 години

нка Ранделова Аз съм точно един от родителите, които снощи подкрепиха децата си с лично участие на площада, по улиците до полицейския капан в тунела. И понеже вярвам само на очите си,а не на манипулациите на полицията и медиите, мога да ви кажа от първо лице - никой от участниците не е търсил физическа саморазправа, каква пролята кръв?!! Нямаше пияни и дрогирани хулигани, ултраси и психопати, а предимно млади хора с национални знамена,пеещи химна. През целия път по главната никой не е пострадал, нито витрините наоколо, нито някой от полицаите от кордоните по целия път. Полицията, предварително подготвена по сценарий, насочи шествието в тунела и го загради от всички страни с коли и 4 автобуса СПООР-аджии с щитове и палки, като цялото улично осветление беше предварително изключено. И тогава по радиостанциите на шефовете им се дадоха команди от някои,стоящи някъде, в някакви кабинети - ВСИЧКО ДА СЕ РАЗЧИСТИ /чух го с ушите си/! Ченгетата започнаха да млатят с палки когото докопат, да събарят на земята и ритат децата без никакъв повод. С бой избутваха по 5-6 деца в тъмните странични улички и ги набутваха в микробуси. Крещяха на момчетата,че имали оръжие и това че не намираха такова не отменя факта,че щом полицая казва,че имаш оръжие - значи имаш! Но бой имаше само за младежите,въпреки че те не смееха да дразнят ченгетата. Всички като нас - по-възрастни и наглед улегнали хора,те не закачаха. Даже се правеха,че не ни виждат когато не изпълнявахме нарежданията им. Ние открито ги предизвиквахме крещейки "Защо биете децата?","Как не ви е срам!","Цар Киро ли ви купи бензин за колите",наричахме ги продажници и еничари...и нищо - не ни закачаха. Открито ги карахме да арестуват нас,за да видим как ще ни изкарат *** и хулигани. Нищо!! Нарежданията им бяха много точни - протеста трябва да бъде изкаран като проява на лумпенизирани футболни ултраси и хулигани,които са хвърляли камъни и полицията геройски е спасила мирното население от насилие. Не трябва да се създава впечатление,че това е протест на хора от всякакви възрасти срещу един от най-големите социални проблеми в държавата-***,генериращи 80% от престъпността в страната и тероризиращи българите от градове и села.Защото въпроса може да стане политически, а избори наближават....Края оставям на вас!Днес говорих с още едни възпитани, нормални хора, които са били с децата си на протеста, жандармерията съвсем целенасочето е почнала и пред тях да бие невинни деца, които са пеели химна и нито са хвърляли камъни, нито са чупели!"

140

ehh

преди 12 години

И тоз как се облажи от фондовете,.:),защитавал,.какво направи ти Илия??Как помогна за образованието на Ромите???И престани да казваш какво е в ''кръвта''***,..така демонизираш всички!

139

Турчин до АСАН

преди 12 години

Ти си едно *** българско ***,не си Хасан.Има разлика между катастрофа и поръчково трепане.И си кажи именцето,не се крий зад наши имена,кученце...

138

ХАСАН

преди 12 години

До 140-ти (Наблюдаващ)Това да ли съм постигнал нещо или не няма как да знаеш.Относно това ,което писах се надявам да си прочел и предният пост.Мисълта ми беше,че всички носят вина за този и не само този проблем в страната.Дразнещо е ,когато от всякъде ти набиват (говоря за всякакъв вид медиа) образа на мръсният,крадливият,необразованият,убиецът,изнасилвачът господин ***.И понеже те са по лесната мишена всички си избиват комплексите над тях.Запалете пияният руснак,който уби 2-***.........???

137

Чавес

преди 12 години

Болен няма нищо общо със справедливия гняв срещу ***-престъпници. Протестите избухнаха без него, и въпреки него. А сега му остава единствено да си показва просташката същност на воля за радост на ***. Но... too late!

136

ДО ПРОКУРАТУРАТА

преди 12 години

МОЛЯ,УВАЖАЕМАТА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ДОХОДИТЕ НА ИЛИЯ ИЛИЕВ! НЕКА ОБЯСНИ ОТКЬДЕ ИМА ПАРИ ЗА АПАРТАМЕНТИ И МАЙБАХ ЗА 700000 ЛЕВА.КАКВО ПРАВИ МАЙКА МУ И ТОЙ САМИЯ.КОЛКО ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ Е ИЗТОЧИЛ И ДА ГО ПРАТЯТ НА МЯСТОТО,КОЕТО ЗАСЛУЖАВА

135

Анонимен

преди 12 години

''palmolive''-ът от снимката да го духа!

134

:)

преди 12 години

"Българите и ромите винаги са се обичали и разбирали" тоя кат лъже вярва лиси,*** сие ***,българина-българин...

133

Анонимен

преди 12 години

stiga tolerantnost...nikoi v evropa ne go pravi,koga 6te se probudi naroda...

132

Наблюдаващ

преди 12 години

До 111-ти ("ХАСАН")Пишеш абсолютни глупости! Намерил от кой народ-приемник да се оплаква. Постигни нещо и тогава се оплаквай, че не те уважават. Двойният аршин винаги е бил във ваша полза, особено в последните 22 години.Тоя пък селчо от снимката - една ромка била бита - на една ромка колко бити, ограбени българи и изнасилени българки има, бе? Айде скрий се някъде лицемерен наглец!

131

12

преди 12 години

Тая *** ХЛИБАРКА от партия ДРОМ Илия Илиев.

130

за 136

преди 12 години

Сериозно? Я бегай в махалата да доложиш на тарторите. Ако ги няма значи са отишли да крадат жица.

129

Анонимен

преди 12 години

На този Иван Колчаков му свиреше на флейтата,само и само пак да е депутат.И стана.

128

До администратора

преди 12 години

Моля да обърнете внимание на езика на някои "коментатори"! Подбуждат към расова омраза!

127

ORCE

преди 12 години

Zalno i jadno e koga edna BUGARIJA i za mene dobari posten narod rasprava dali eden krete i imbecil treba da bide kandidat za pretsedatel misla za VOLEN Pa dobro kaj odi i sto se slucuva kaj vas toa e prosto neverojatno.Mesto dabidete primer za nas vo MAKEDONIJA a toa bruka i sram do kraj.

126

Анонимен

преди 12 години

Бегом към Индия!